KrzysiekP Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No to się widowiskowo, że tak powiem wypieprzę przed wjazdem :> Jakby ktoś wiedział gdzie jedziemy i czy ew. bym jeszcze nadążył to byłbym wdzięczny za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 a gs 500 to się gdzieś tam czasem nie przewinął? GS przedstawialem na forum kiedys, ale kupilem go na L do auto szkoly, niestety nie sprawdzil sie i szybko poszedl do zyda, po zimie jego miejsce zastapila YBR.R1 kupilem dla siebie na poczatku sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No to tankuje moto i jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja zapewniłem sobie wolne od 17:30, więc na 18:15 powinienem dojechać pod Central Mam nadzieję, że nie zastanę pustego placu Napewno nie bo będe tam ja o 18:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Skoro brak jest propozycji, to poddaję pod rozważenie następującą trasę http://goo.gl/maps/ZvBz3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja bym był skłonny na traskę: Łódź > Stryków (przystanek przy zbiorniku wodnym i czekanie na zguby) > Głowno (przystanek nad wodą na tzw.szybkiego papierosa) > Bielawy > Piątek > Zgierz (przystanek na Malince) > Łódź i np.McDonald's - PATRZ MAPA Skoro brak jest propozycji, to poddaję pod rozważenie następującą trasę Propozycji brak, bo czasu brak Proponowaną przez Ciebie trasę objeździliśmy ostatnio. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 I to lubię , post miał na celu sprowokować działanie – cel został osiągnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Snickersa? Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Ojj to ja zostanę na cetralu dzisiaj Edytowane 5 Września 2013 przez KrzysiekP (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Na którą dzisiaj? 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Spotkania są o 19 jak zawsze, jeżeli macie za dużo wolnego czasu to zapraszamy i o 15, ale nie dziwić się, że pusto o 18, bo większość przyjeżdża zgodnie z planem na 19, np. JA bo tam zaplanowałem każdy czwartek. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) No to śmigam fikołki pod Central, jakoś za 2h dojadę A trasa konkretna, będzie przerwa na siku i tankowanie, np. tam gdzie ostatnio w Strykowie? Edytowane 5 Września 2013 przez Dinozaur (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) A ja sobie wymyśliłem, że o 18stej A może ktoś tylko tak sugerował. Czyli pojawiam się po 18stej na spokojnie Trasa świetna, mam nadzieję, że będzie też grupa do 100 km/h Nawet będziemy jechali przez moje okolice Edytowane 5 Września 2013 przez s2nter (wyświetl historię edycji) Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No to śmigam fikołki pod Central, jakoś za 2h dojadę A trasa konkretna, będzie przerwa na siku i tankowanie, np. tam gdzie ostatnio w Strykowie? Między Łodzią, a Strykowem tankujcie maszyny, a w Strykowie się spotkamy już gotowi do jazdy. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No to i ja się dzisiaj w końcu pojawię http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 miłego latania, ja dziś mówię pass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 witam, nadal te spotkania aktualne ? o ktorej ? Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzisiaj niestety nie dotarłem szkoda takiej pogody i czwartkowego spotkania Udanego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Kochana praca pokrzyżowała plany dzisiejszego latania:( trza czekać do kolejnego czwartku. Edytowane 5 Września 2013 przez carusek (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Miło, że poczekaliście w Strykowie Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nareszcie udało mi się dotrzeć pod Central, choć dosłownie w ostatniej chwili przed wyjazdem w trasę i nie bez problemów Niestety, jak część z Was wie, padło mi ładowanie i jazda była męczarnią, ponieważ motocykl gasł No raz zgasł, bo nie odkręciłem kranika, ale odpalił w samą porę Choć krótko - jestem bardzo zadowolony, było naprawdę fajnie i co najważniejsze nawet nadążałem, choć obrotomierz miał co robić Dziękuję za udany wieczór i, o ile uda mi się maszynę ogarnąć, do zobaczenia za tydzień! Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nareszcie udało mi się dotrzeć pod Central, choć dosłownie w ostatniej chwili przed wyjazdem w trasę i nie bez problemów Niestety, jak część z Was wie, padło mi ładowanie i jazda była męczarnią, ponieważ motocykl gasł No raz zgasł, bo nie odkręciłem kranika, ale odpalił w samą porę Choć krótko - jestem bardzo zadowolony, było naprawdę fajnie i co najważniejsze nawet nadążałem, choć obrotomierz miał co robić Dziękuję za udany wieczór i, o ile uda mi się maszynę ogarnąć, do zobaczenia za tydzień! Leciałeś w końcu do strykowa i głowna ? Bo właśnie ktoś tam odbił ze względu na ładowanie. -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Miło, że poczekaliście w Strykowie Kurczę , naprawdę staliśmy w Strykowie dłuższą chwilę w oczekiwaniu na spóżnialskich..... Było miło , fajna trasa , dzięki wszystkim z przejażdżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 yyyyyyy to ty tam byłeś? to ja Cię w Głownie nie poznałam Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 yyyyyyy to ty tam byłeś? to ja Cię w Głownie nie poznałam Akurat w Głownie odbiłem na chwilę na Lotos i dołączyłem jak ruszyli na Bielawy , Ciebie w ogóle nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi