Sikorr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja stawiam na fete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A wam tylko prezenty w głowach Gdzie jedziemy w ten czwartek? Patrzę na mapę od 10 minut i nie wiem.. Coś mnie korci strzelić na Wawę, ale nie wiem czy znajdą się chętni Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ooo ja bym do stolicy się przejechał 1 Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nad Zegrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 może Plac Zamkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Że tak pozwolę sobie zadać pytanie - jakie są jeszcze inne opcje? Czy raczej powinienem zapytać jak przebiegają te czwartkowe spotkania? Czytałem trochę ten temat, ale nie znajdę obecnie czasu na 100 stron Spotykacie się, chwila rozmowy i rozjazd w różne miejca/kierunki? Jakie to zazwyczaj są miejsca? Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Możemy w Wawie na stary rynek podjechać na kebaba Że tak pozwolę sobie zadać pytanie - jakie są jeszcze inne opcje? Czy raczej powinienem zapytać jak przebiegają te czwartkowe spotkania? Czytaj ten temat przed przyjazdem, to się dowiesz czy są jakieś kierunki obrane. Każdy jedzie w swoją stronę, ale zazwyczaj kilka grup się tworzy, więc zazwyczaj każdy znajdzie swoje grono motocyklowe Pytaj, gadaj, rozglądaj się i nie stój w miejscu! To na pewno znajdziesz bratnią duszę. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Że tak pozwolę sobie zadać pytanie - jakie są jeszcze inne opcje? Czy raczej powinienem zapytać jak przebiegają te czwartkowe spotkania? Pierwsze moto wbijają już przed 18. Kumulacja koło 19 . Wtedy tworzą się różne grupki (w zależności od możliwości i pomysł na wieczór). Przeważnie: - 1 grupa jedzie do Kruszowa coś dobrego zjeść - 2 grupa jedzie na Della , popaczeć jak inni latają na kole i też pogadać - 3 grupa ma obmyśloną konkretną trasę z jakąś główną atrakcją - 4 grupa zostaje dłużej sobie pogawędzić , a później gdzieś się przejechać kawałek To by było tak w skrócie . Sam wybierasz zakończenie wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A ja byłem ostatnio w Rochnie, koło Koluszek. W restauracji Fregata. Fajna trasa, miło, czysto i jedzenie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam ekipę po mojej małej nieobecności ( zwiedzałem Bługarie) gdzie jak zauważyłem jest nie tylko lans w klapkach ale i bez kasków myślę że to przez tą pogodę która mnie właśnie załamała po takim czasie z utęsknieniem chciałem gdzieś dziś polatać a tu kiszka ... Mam nadzieje że Suchy zamówił pogodę na czwartek żeby coś pozwiedzać może być i Wawa www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzięki za informacje Ja właśnie planowałem pojechać na Della, więc chyba tak zakończę pierwszy czwartkowy wieczór, jeśli się znajdzie ekipa. Chyba, że na miejscu ktoś przekona mnie na coś innego Już nie mogę się doczekać! Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy ktoś ma na jutro jakiś plan lotu ? Bo jak na razie tylko ten wypad do Wawy widzę i szczerze to nie wiem czy mam to traktować poważnie jak coś to proszę o kontakt na tel bo jestem w pracy i mogę nie zdążyć przejrzeć forum Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chyba, że jebniem na Jeziorsko zamiast Wawy? Tylko ile można jeździć po ośce. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeziorsko - wieczór - lasy -zwierzęta - 99% już tam było Warszawa - autostrada - prawie zupełny brak zwierzyny - jeszcze nas tam nie było - mam po drodze do domu Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Warszawa - autostrada - prawie zupełny brak zwierzyny - jeszcze nas tam nie było - mam po drodze do domu No, ale mam nadzieję, że mówisz o bliskości domu w drodze powrotnej? 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 trochę nudna ta autostrada.... ale lepsza niż Jeziorsko Jeszcze ew. Sulejów czy Dobrzyn -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Sulejów nie głupi pomysł Zjemy rybkę i zawijamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Leccie sobie na za***iste naleśniki do Borek http://goo.gl/maps/Kamb2 Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kur... Na Wawkę bym się chętnie załapał. Tyle, że póki co urlopuję. No nic może się jeszcze zbierze ludzi. Faktycznie tą autostradą się jedzie tak sobie. Często tamtędy śmigam czy an moto czy puchą i spory ruch jest. Uważajcie na siebie i do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Przecież można wrócić sobie przez Rawę albo Grójec. Może i trasa do Wawy nie piękna, ale ile można jeździć w te same miejsca, a sezon się niedługo kończy więc warto wyskoczyć tu i tam Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mnie tam bez różnicy haha byle by polatać i w sumie zrobić jakąś nową traske Tylko te chmury rozgonić żeby się mokro nie zrobiło www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Faktycznie pogoda nie sprzyja, a miało być tak pięknie.... W takim razie może traska wokół komina? - PATRZ MAPA Central > Arturówek > Zgierz > Aleksandrów > Konstantynów > Pabianice > Rzgów > Kruszów Do Arturówka jest prosta droga jak w mordę strzelił, więc ten najgorszy przejazd przez miasto będzie znośny, ponieważ każdy sobie dojedzie w swoim tempie nad wodę, a potem można polecieć w grupie. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzisiaj na chwile podjadę na bajerę więc dozo po 18tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pogoda się poprawiła a więc :riding: pod CENTRAL czym prędzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To kto chętny pojechać na Borki ( sulejów ) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi