Sebol Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Super wypadzik,polatało i popływało się,i gdzie niegdzie pocisnęło także czwartek zaliczony n 6tkę+ miło było poznać nowe twarze i przywitać znajomych w Kruszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udany czwartkowy meeting pod centralem mimo upału Jak widać było, przybyli najwytrwalsi Na Dellu widać było, że chyba się większość zagotowała bo była nas garstka Ale towarzystwo jak najbardziej zacne ! Dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 a ze Strykowa już tak blisko miałam do domu dzięki ekipo, której połowy nie znam za zawrotkę i wycieczkę Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za wycieczkę , rydwan no i tradycyjnie dell na koniec na kruszów już było za późno .Fajnie się z wami lata . Marta z nami jest zawsze fajowo do domku wróciłaś trochę później , ale było warto co. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 pływano było najlepsze next time trochę wcześniej na rydwan żeby jeszcze opalanko zaliczyć 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzięki za wypadzik wczorajszy/dzisiejszy pływanko faktycznie najlepsze po takim dniu nie porównując oczywiście do towarzystwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 jakieś plany dziś? może coś przed? Spała ? -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) ekipie z która byliśmy na Uroczysku - dzieki za fajną atmosfere Do zobaczenia Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 było miło Was zobaczyć nawet przez te 5 minut Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 było miło Was zobaczyć nawet przez te 5 minut No własnie zawinełas sie nawet nie zauważyłem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 oj tam bo wszystko szybko szybko, za długo siedzieliśmy nad wodą Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 oj tam bo wszystko szybko szybko, Ta z nami też się w Brzezinach nie pożegnałaś, tylko dzida do domu ! -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 ej jechałam z Wami aż do Strykowa Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Hmmmmm wto kto sie nie zatrzymał przed stacją ?!?! -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja, ale czekałam dalej 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A no wlasnie....Ja odbiłem w Strykowie ... czas mi się skończyłZułw prawie za mna poleciał -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 no za rondem (obok 2 kawek) TheBestka jak nas mijała to chyba nam machała na pożegnanie a my z Kwaśną pomyśleliśmy że źle pojechaliśmy... wróciliśmy do ronda i pojechaliśmy na stryków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Na tym rondzie to niezłe zamieszanie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 no koledzy z grupy "Szybcy i wściekli " czekali na nas - tylko, że my już tam nie dojechaliśmy hi hi hihi .Może następnym razem poczekają przy rozjazdach -tych pierwszych ... ja się przyznaję, że nie znam tamtych okolic Łodzi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 proszę Cię... pyrkotaliśmy w tempie działkowym jadąc po drodze ze skutersami, traktorami i innym wolnobieżnym żniwnym sprzętem... a jak patrzyłem w luterko to myslę: kurna, prawie same plastiki - będzie "winięte" nie dam rady na nakedzie, zeby tylko nie zgubić prowadzącego, żeby nie zgubić... i tak cały czas purkałem sobie radośnie niespiesznie za Kubą, w luterku widziałem lampki, więc mówię: ulitowali się ludziska nad biednym działkowcem... dojechalim na miejsce (Ozorków) a tu zonk... musieliście łoić tak, że nawet Was nie zauważyliśmy, kiedy nas wyprzedziliście 4 ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 będzie "winięte" nie dam rady na nakedzie, zeby tylko nie zgubić prowadzącego, żeby nie zgubić...[...]... musieliście łoić tak, że nawet Was nie zauważyliśmy, kiedy nas wyprzedziliście Działkowy to powinien felietony do gazet pisac. 1 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 No jak działkowy pisze że jechali w "działkowym tempie..." to rzeczywiście chyba tylko śmignęliśmy obok nich... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Może czas na zmianę miejscówki? (mapa) A pod Centralem standardowo: Żartowałem, trochę z Łodzi za daleko 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 co mi przywiozles z Grecji? W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pewnie dużo wspomnień Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi