Fazerro Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 je będę ok. 18 może trochę przed Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 temat zmiany był już wałkowany parę razy, nie ma co zmieniać. przecież nie musimy stać miliona godzin pod tym centralem tylko zebrać chętnych i gdzieś lecieć w trasę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mała, z tobą zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ja również podjadę po 18tej,i po małym opalaniu gdzieś wyskoczyć w traskę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jak się nie usmażę gdzieś po drodze to oczywiście dojadę "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 mała tobie wszystko jedno bo na mniejszej powierzchni to tak nie czuć temperatury https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 mała tobie wszystko jedno bo na mniejszej powierzchni to tak nie czuć temperatury Mniejsza powierzchnia = mniejsza chłodnica... więc nie wiem Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ale wiesz ile słońce musi sie namęczyć żeby trafić taki mały punkt https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 oj kosmaty grabisz sobie ! wcale nie jest chłodniej jak się jest małym. Jestem bliżej asfaltu więc mnie grzeje od dołu a słońce doprawia jak oczywiście we mnie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 "grzeje od dołu.."?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 też bym wolał spotkać się w chłodnych podziemiach portu, rozumiem ze dwóch to za mało..........................? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 zdecydowanie lepiej gdzieś się spotkać gdzie nie grzeje tak, tylko czy jeśli zmienimy miejsce spotkania teraz to czy wszyscy chętni, którzy mają przyjechać zobaczą info o zmianie? może dziś spotkajmy się normalnie a pomyślimy o tym czy jeśli są takie upały to będzie jakieś miejsce zastępcze ale niech to będzie ustalone i gdzieś obwieszczone. Chociaż nadal uważam, że miejsce pod centralem jest ok i chyba nie musimy tam stać godzinami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 mieczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zmiana centrala odpada bo połowa ludzi nie przeczyta, zwłaszcza ostatniego dnia. Poza tym zmiany już były omawiane i nic z tego nie wyszło. Central musi zostać, a jak komuś słońce w lato przeszkadza to polecam wyprowadzkę na Grenlandię, Svalbard lub chociaż północ Norwegii Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Tyyyyy, Zmiana centrala odpada bo połowa ludzi nie przeczyta, zwłaszcza ostatniego dnia. Poza tym zmiany już były omawiane i nic z tego nie wyszło. Central musi zostać, a jak komuś słońce w lato przeszkadza to polecam wyprowadzkę na Grenlandię, Svalbard lub chociaż północ Norwegii Nie mądruj się bo Ci lusterko odpadnie... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jedzie ktoś pod Central bo ja już od 9 rano tutaj kwitnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Tyyyyy, Nie mądruj się bo Ci lusterko odpadnie... ROTFL!!! Genialne :D ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wbijać kombiaki grzać maszyny i pod central marudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jeden juz jest, na zielonym rumaku - dokładnie nie widzę z góry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 zawsze możecie zejść do tunelu "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Było bardzo miło, widzieć znajome twarze, te nowe zresztą też Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 I człowiek podjechał na moment i bez dalszego wypadu się nie odbyło dzięki za miłe popołudnie "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 no i o to chodziło! pogadali chwilkę i w drogę rydwan był, pływanko było, no i tradycyjnie Kruszów ale mi brakowało czwartkowych spotkań dzięki za wspólny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 JaRoD super miałeś kombi jeden juz jest, na zielonym rumaku - dokładnie nie widzę z góry ;p To chyba byłem ja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No ja już w domu. Mielismy z kruszowa razem jechać, ale gdzieś mi zgineliście Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi