Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

je będę ok. 18 może trochę przed ;)

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

temat zmiany był już wałkowany parę razy, nie ma co zmieniać. przecież nie musimy stać miliona godzin pod tym centralem tylko zebrać chętnych i gdzieś lecieć w trasę. 

Opublikowano

Mała, z tobą zawsze

Opublikowano

Ja również podjadę po 18tej,i po małym opalaniu gdzieś wyskoczyć w traskę :biggrin:

Opublikowano

Jak się nie usmażę gdzieś po drodze to oczywiście dojadę :smile:

"W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".

Opublikowano

mała tobie wszystko jedno bo na mniejszej powierzchni to tak nie czuć temperatury :P

Opublikowano

mała tobie wszystko jedno bo na mniejszej powierzchni to tak nie czuć temperatury

Mniejsza powierzchnia = mniejsza chłodnica... więc nie wiem :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

ale wiesz ile słońce musi sie namęczyć żeby trafić taki mały punkt :decayed:

Opublikowano

oj kosmaty grabisz sobie !  :biggrin:  wcale nie jest chłodniej jak się jest małym. Jestem bliżej asfaltu więc mnie grzeje od dołu a słońce doprawia jak oczywiście we mnie trafi  :P

Opublikowano

też bym wolał spotkać się w chłodnych podziemiach portu, rozumiem ze dwóch to za mało..........................?

:P
Opublikowano

zdecydowanie lepiej gdzieś się spotkać gdzie nie grzeje tak, tylko czy jeśli zmienimy miejsce spotkania teraz to czy wszyscy chętni, którzy mają przyjechać zobaczą info o zmianie? może dziś spotkajmy się normalnie a pomyślimy o tym czy jeśli są takie upały to będzie jakieś miejsce zastępcze ale niech to będzie ustalone i gdzieś obwieszczone. Chociaż nadal uważam, że miejsce pod centralem jest ok i chyba nie musimy tam stać godzinami! 

Opublikowano

Zmiana centrala odpada bo połowa ludzi nie przeczyta, zwłaszcza ostatniego dnia. Poza tym zmiany już były omawiane i nic z tego nie wyszło. Central musi zostać, a jak komuś słońce w lato przeszkadza to polecam wyprowadzkę na Grenlandię, Svalbard lub chociaż północ Norwegii  :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Tyyyyy,

Zmiana centrala odpada bo połowa ludzi nie przeczyta, zwłaszcza ostatniego dnia. Poza tym zmiany już były omawiane i nic z tego nie wyszło. Central musi zostać, a jak komuś słońce w lato przeszkadza to polecam wyprowadzkę na Grenlandię, Svalbard lub chociaż północ Norwegii  :biggrin:

Nie mądruj się bo Ci lusterko odpadnie... :smile:

:P
Opublikowano

jedzie ktoś pod Central bo ja już od 9 rano tutaj kwitnę... :P

działkowy emeryt
Opublikowano

Tyyyyy,

Nie mądruj się bo Ci lusterko odpadnie... :smile:

ROTFL!!! Genialne :biggrin: :D :biggrin:

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

Wbijać kombiaki grzać maszyny i pod central marudy :biggrin:

Opublikowano

jeden juz jest, na zielonym rumaku - dokładnie nie widzę z góry ;p

Opublikowano

zawsze możecie zejść do tunelu :smile:

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Opublikowano

Było bardzo miło, widzieć znajome twarze, te nowe zresztą też :smile:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

I człowiek podjechał na moment i bez dalszego wypadu się nie odbyło :smile: dzięki za miłe popołudnie 

"W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".

Opublikowano

no i o to chodziło! pogadali chwilkę i w drogę;) rydwan był, pływanko było, no i tradycyjnie Kruszów  :laugh2:  ale mi brakowało czwartkowych spotkań  ^_^ dzięki za wspólny wypad.

Opublikowano

JaRoD super miałeś kombi :smile:

jeden juz jest, na zielonym rumaku - dokładnie nie widzę z góry ;p

To chyba byłem ja :decayed:

Opublikowano

No ja już w domu. Mielismy z kruszowa razem jechać, ale gdzieś mi zgineliście :smile:

Honda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...