kamaras Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 JaRoD, Ty mieszkasz przy Nowych Sadach? kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 <--- taki do domu wróciłem po wypadzie. Dzięki za towarzystwo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wypad jak zwykle na duży plus "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 JaRoD, Ty mieszkasz przy Nowych Sadach? Tak : przy Pustynnej -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 no tam mi właśnie WeRide pokazywało koło 20.00 Suchy, dzięki za suweniry i ekipie za miłe spotkanko O mało nie dostałbym wp##dolu od jakiegoś typa, któremu się puchą bardzo spieszyło ale kilka osób zadeklarowało pomoc w razie czego - to miłe kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 no tam mi właśnie WeRide pokazywało koło 20.00 Czyli jakby mi kto moto zajumał to wiem gdzie szukać ;-P -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki za latanko całej ekipie z którą pojechaliśmy do Spały,lodzik zaliczony ,dobrze kręcony przez panią w wewnątrz budki Parę szybkich zakrętów i ładnych prostych,tego mi brakowało,oraz podziękowania dla achmed'a666.Do szybkiego zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki za wspólne latanko gofry tez niczego sobie tylko że następnym razem nie spaceruje bo to nie dla mnie www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Czyli jakby mi kto moto zajumał to wiem gdzie szukać ;-P pod warunkiem, że zostawiasz zalogowany telefon w motocyklu z odpowiednią baterią kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 pod warunkiem, że zostawiasz zalogowany telefon w motocyklu z odpowiednią baterią Albo sie ma wbudowany GPS ;-P -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 następnym razem nie spaceruje bo to nie dla mnie Bo to nie było dla Ciebie tylko dla komarów. Rzucono Cię im na pożarcie A ja sobie poleciałem dalej i zrobiłem nocną wycieczkę... przez Opoczno, Sulejów, Piotrków i prosto na Kruszów. To dlatego reszta ekipy już wylatywała jak ja leciałem ale co tam. Od czasu do czasu samotna jazda po nocy to właśnie to, co tygryski lubią najbardziej Nudne skręty na Tomaszów i skracanie drogi omijałem. Zrobione ponad 180 km Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nudne skręty na Tomaszów i skracanie drogi omijałem. Zrobione ponad 180 km -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Aidekk zrobiliśmy taką samą trasę z tym że jeszcze był Dell i parapet i ja jak zawsze robię jeszcze okrężną rundkę do domu moją ulubioną trasą www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dzięki za wspólny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Sorry, że tak wczoraj bez pożegnania ale musieliśmy szybko uzupełnić poziom kofeiny bo myślałem, że zasne. Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 takie pytanie jedzie ktoś jutro pod central ??? bo nie wiem ile zabrać olejków do opalania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 bierz ile ci się do plecaka zmieści Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 okej ale trzeba będzie je zużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 dobra Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 lecimy na rydwan dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dziś tylko kierunek -> koło podbiegunowe, wydaję się najciekawszą propozycją wartą rozważenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No to dziś przed urlopem muszę sobie coś trzeba pojeździć. Do zobaczenia pod Centralem Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Będę ... Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A moze dla odmiany spota zrobimy na jakims parkingu podziemnym np w porcie? https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) albo zmiana godziny? proponuje 21(może będzie trochę chłodniej) Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Zontey (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi