PeZet Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Długo wyczekiwana przeze mnie północna część województwa . Opłacało się być cierpliwym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 dobra, widzę ze gromadka już się zebrała, zatem zaraz schodzę na dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dobra, ja też nie wytrzymam. Jadę Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalos Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jak ktos ma ochote na nocnego grilla i ognisko ( jeszcze troche whiskey zostalo)to zapraszam na retkinie tel w wiadomo gdzie :-)sorry za post pod postem ale pisze z tableta i brak shoutboxa jak cos to dajcie info tam gdzie trzeba to moze ktos sie zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzięki za miły wypad Jedzenie w nowo odkrytej karczmie było bardzo smaczne Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. Zyygy ... klasa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 @rescuer - czy Ty czasem się nie odłączyłeś gdzieś od nas? Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Czwartkowy wieczór po męczącym dniu udany Dzięki ! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 HeheSuchy, zaspalem wylot i na szybko sie ubierałem, pojechałem za Wami, a poźniej rozkmina czy pojechaliście Kościuszki czy dalej. Zaniechałem gonienia na ślepo i wrócilem pod Central. Następnym razem będę bardziej uważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 No to mamy czwarteczek jakiś plan już jest ? www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jest jak zawsze w planach i glowie suchego ..... Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 No to mamy czwarteczek jakiś plan już jest ? do Wa-wy i spowrotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 do Wa-wy i spowrotem? Może być tylko co my w tej Wawie będziemy robić ? www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Łazienki zwiedzac..... Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Mnie dziś nie będzie. Co prawda mam już podnóżki i wszystko sprawne ale czeka mnie akcja serwisowa (wymiana oleju i filtra, bo ten już kolorystycznie przypominać zaczyna coca-colę + parę regulacji). Miłej zabawy, na pewno zawitam za tydzień Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Może być tylko co my w tej Wawie będziemy robić ? na Zalew Zegrzyński zamoczyć pupę i spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 To co jakiś wypadzik się szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzieki wszystkim. Nastepnym razem polece gdzies dalej niz na della....... Se ya LwG Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 a my z Tomim dzisiaj pojechaliśmy m.in. nad jeziorsko na "łowy" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 niedługo trzeba będzie zakładać szybki ze zrywkami jak mają żużlowcy 1 kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 a my z Tomim dzisiaj pojechaliśmy m.in. nad jeziorsko na "łowy" W imieniu wszystkich pokąsanych: Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) No, wypadzik się udał. Spokojne tempo, a pozniej jeszcze dell co by tradycji stało się zadość. Iskry ze slidera robią wrażenie! Edytowane 26 Lipca 2013 przez Tomi (wyświetl historię edycji) Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 a my z Tomim dzisiaj pojechaliśmy m.in. nad jeziorsko na "łowy" Tak, patrzę sobie na te Wasze kaski udekorowane szczątkami owadów różnej maści i się tak zastanawiam czy można dostać za to mandat w przypadku kontroli drogowej? Skoro można dostać za nieodśnieżone szyby w aucie, (w końcu kierowca musi mieć zapewnione odpowiednie pole widzenia) to kto wie jakby zachowali się stróże prawa, oglądając wasze dowody zbrodni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 To juz byl moment krytyczny i zjechalismy na 1szej stacji po drodze zeby pozbyc sie dowodów zbrodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Dzisiaj nie latają te france... ciekawe czemu kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi