Olo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Prawilnie było cieszyłem się że jawa dojechała, a tu wracając skrzynia się rozleciała Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzieki za mily wieczor. Kanapka w pabianicach nawet dobra. LwG Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za miły wieczór:) Mam nadzieję że traska się podobała:) Jak już zresztą wiesz... była wzorowa, tempo dla mnie jak i innych uczestników grupy również odpowiednie ! Ogólnie, wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja również dzięki za wspólny wypadzik ;p Choć trochę się porozjeżdżaliśmy Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za miły wieczór:) Mam nadzieję że traska się podobała:) Wzorowo, masz teraz tydzień na opracowanie następnej bo pilot z Ciebie pierwsza klasa i zostaniesz chyba nim na etacie. Nawet jak pilotujesz z środka grupy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 a ja aż głupio się przyznać nie wiem z kim spędziłam miły wieczór także pozdrawiam kolegów motocyklistów i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 a ja aż głupio się przyznać nie wiem z kim spędziłam miły wieczór także pozdrawiam kolegów motocyklistów i do następnego może za 9 miesięcy ktoś się przyzna "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 może za 9 miesięcy ktoś się przyzna no nie o taki miły wieczór mi chodziło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Również dzięki za sympatyczny wypad pod koniec było już trochę chłodno więc trzeba było zawijać do domu www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 a ja aż głupio się przyznać nie wiem z kim spędziłam miły wieczór także pozdrawiam kolegów motocyklistów i do następnego No to jak ? Następnym razem przypniemy do koszulek identyfikatory z imieniem, żebyś zapamiętała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kanapka w pabianicach nawet dobra. Trzeba było z nami na Kruszów lecieć tam było zdecydowanie lepsze jedzenie "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za miły wieczór:) Mam nadzieję że traska się podobała:) Trasa byłą super!! Świetnie się składasz w zakrętach. Dzięki wszystkim za wczorajszy wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Następnym razem przypniemy do koszulek identyfikatory z imieniem, żebyś zapamiętała To nawet nie jest zły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 a ja aż głupio się przyznać nie wiem z kim spędziłam miły wieczór także pozdrawiam kolegów motocyklistów i do następnego Również pozdrawiam i gdyby nie zdjęcia to tez średnio bym wiedział ;p Do następnego Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kurcze, czytając te wszystkie ochy i achy jestem ciekaw jaka Wy trase zrobiliście ??? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kurcze, czytając te wszystkie ochy i achy jestem ciekaw jaka Wy trase zrobiliście ??? Bylo nas tak dużo, ze byliśmy wszędzie myślę, ze pól województwa zostalo zwiedzone przez forumowiczow, jak by zobaczyć na mapie, gdzie pojechała każda grupa Gdyby każdy jeszcze miał chociaż naklejkę z forum, to dopiero by była reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 a ja aż głupio się przyznać nie wiem z kim spędziłam miły wieczór także pozdrawiam kolegów motocyklistów i do następnego Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się powtórzyć tak miłe spotkanie "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Również dzięki za szybki miły wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Również dzięki za szybki miły wypad Zdrajczyni !!! Pojechałaś z inną grupą, foch.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zdrajczyni !!! Pojechałaś z inną grupą, foch.... Pozdrawiam Była w doborowej i szybkiej grupie pozdrawiam wszystkich z Kruszowa i polecam placka tylko nielicznie go kończą po pierwszym spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zdrajczyni !!! Pojechałaś z inną grupą, foch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 pojechała z najlepszą możliwą ekipą, :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 tak czytam te powyższe podziękowania, i myślę, że niezłą podróż musieliście mieć, uwieńczoną Sexem, prochami i rock'n'roll'em bo wszyscy zadowoleni aż miło W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 tak czytam te powyższe podziękowania, i myślę, że niezłą podróż musieliście mieć, uwieńczoną Sexem, prochami i rock'n'roll'em bo wszyscy zadowoleni aż miło ehhhh w naszej grupie nie było rock'n'rolla, smuteczek..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Rock'n'rolla nie było, to znaczy że sex i prochy były?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi