Strumyk Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Pod koniec, moja ulubiona droga. Przed samą spałą, ten odcinek od Tomaszowa do Spały jest rewelacyjny Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ktoś gdzieś dzisiaj lata za godzinkę mogę polatać Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sebol u Ciebie momentami to by była chyba 10 kategoria Ja już czułem tornado goszczące w moim zbiorniku,było już słychać jak z gwizdem wysysa mi paliwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 sebol tylko strach po sobie zostawia . ale nie gniewam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Miło było spotkać po raz pierwszy tak liczne grono Tylko imion nie zapamiętałem wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Cała droga piękna, gładka ... i ten wjazd do Łodzi ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CmsWsUnwzxc&feature=youtu.be przejad w calosci powrot do domku http://www.youtube.com/watch?v=p4BSZnfonUQ&feature=youtu.be Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dla tych, którzy bywają pod centralem a niekoniecznie wiedzą wszystko co dzieje się na forum. W szpitalu zmarła nasza koleżanka Sylwia. W najbliższy czwartek pod centralem organizujemy zbiórkę funduszy na kwiaty, wieniec, znicze itd. Więcej tutaj. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jestem na pewno. Aż łzy płyną.......... Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Również jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 a tak sie cieszyłem ze dostałem wolny czwartek pierwszy od miesiąca......................smutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Będzie ustalona wysokość zrzutki czy ile kto chce ?? (jakaś sugerowana kwota dla ustalenia uwagi by się przydała) Ja zrobię przelew bo będę na wybrzeżu. Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CmsWsUnwzxc&feature=youtu.be przejad w calosci No proszę w 52 minucie "agajaga" masz swoje 5 minut Pozdrawiam całą grupę i już żałuję, że mnie nie było... Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja też mam swoje parę minut, nie powiem gdzie Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja też mam swoje parę minut, nie powiem gdzie ja również wiem, ale nie powiem ... Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Przykro mi czytac o Sylwii ... bardzo ... koniec czerwca chcialem dac krew (teraz nie moglem) ... Kondolecje dla rodzinie i dla jej chlopak ... R.I.P Sylwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Bardzo bardzo przykro. Wyrazy współczucia dla chłopaka Sylwii i ich rodzin. "Los jest naprawdę źle wychowany i ciągle popełnia nietakty" Dajcie znać kiedy pogrzeb. Postaram się podjechać też i w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Będę w czwartek to się dołożę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Moje kondolencje a propo Sylwii. Do zobaczenia dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Taka piękna dziś pogoda, że wstyd pod Central nie zajechać... Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to się widzimy jakaś trasa na dziś zaplanowana ?? Pamiętaj żeby nie zdejmować kasku bo znów będą szukać organizatora www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 W ubiegłym tygodniu trasa na Spałe była elegancka, może dziś coś innego? Może Rydwan i przystanek w Strykowie nad wodą oraz w Głownie? - MAPA Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja tam zdam się na to co będzie chciała większość byle by śmignąć dużą ekipą www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Suchy, ja tam się piszę na ten Rydwan, bo i tak myśleliśmy tam śmignąć i tak jakoś w weekend, ale ten weekend zarezerwowany jest dla Płocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Kurde musze sobie załatwić jakiegoś segwaya, żeby z Wami teraz latać Tylko tak żeby z litra miał pod kołami Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi