ridrick Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja tym razem przyjdę . Zabiorę kask by nie odstawać od grupy a napije się browca ;P Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja tym razem przyjdę . Zabiorę kask by nie odstawać od grupy a napije się browca ;PWystarczy kurtka moto, chyba że planujesz wlać w siebie tyle browca, że będziesz musiał chronić głowę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wystarczy kurtka moto, chyba że planujesz wlać w siebie tyle browca, że będziesz musiał chronić głowę...Albo napełnić kask i z niego pić! :DTak czy inaczej myślę, że może lepiej nic nie zmieniać. 19;00 czwartek jak ostatnio... Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Po prostu krzewimy zdrowy tryb życia :)Nie ma picia cały dzień Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Będzie można wtedy kupić forumowe gadżety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 A swoją drogą to spotkanie jest pod centrale czy bagdadem? osobiście wolę miejsce z jedzeniem Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Pod centralem. Pozniej mozna sie gdzies przemiescic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja do tej pory nie wiem gdzie - hehe, ale będę dzwonił choć na moje oko z fotek wynika że central Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dokladnie to ogrodek na samym poczatku deptaka piotrkowskiej (rog ul. Piotrkowskiej/ al. Pilsudskiego).Tam gdzie stoja riksze. Prawie przy samym przejsci podziemnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja do tej pory nie wiem gdzie - hehe, ale będę dzwonił choć na moje oko z fotek wynika że centralA jeszcze dokladniej to tu: https://mapy.google.pl/?ll=51.759778,19.458912&spn=0.000352,0.001031&t=h&z=21 Ale patrzac na frekwencje w poprzedni czwartek, to watpie zebys przegapil :PA mnie w tym tygodniu akurat nie bedzie :> https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wg mnie te naszywki to super pomysł, chociaż jak tak dalej pójdzie to jeszcze z 2 miesiące i ogarnę wszystkich :DCo do opasek - mnie osobiście jakoś średnio ten pomysł podchodzi, no ale można zrobić głosowanie i zobaczymy Ja stawiam na tatuaż "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zawitam w czwartek o 19.00. Zrezygnuje jeżeli będzie taka ulewa, że łatwiej będzie popłynąć kajakiem albo na materacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 UWAGA! Dobra wiadomość dla wszystkich zainteresowanych koszulkami. Rozmawiałem ze Scotim i są nowe projekty koszulek forumowych. Mamy do wyboru 2 wzory, jedna z bieżnikiem i druga z czymś jeszcze - nie pamiętam. Na 90% będą do zobaczenia w ten czwartek na spotkaniu o 19:00. Niestety cena ostateczna jeszcze nie jest znana - koszulki w produkcji. Będzie można wtedy kupić forumowe gadżety?Wyżej masz odpowiedź na część tego pytania ale w skrócie:naszywki - jeszcze niekoszulki - 90% taknaklejki i inne sprzedawane wczesniej - poproszę Scotiego by zabrał ze sobą więc tak. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja dziś powinienem być jak cóś;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jezeli nie bedzie bebłać ,tez sie dzisiaj stawiam o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 przyjadę (z mężem ) podziękować za obstawę - właśnie piekę ciasto z truskawkami i ciasteczka owsiane na tą okoliczność do wieczora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak bedzie pogoda to ja i Czako napewno bedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spyke Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jeżeli pogoda dopisze to ja też bede na 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A to na którą ogółem jest;>? bo nie mogę dopatrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 19 ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak tylko nie będzie padało to jestem na 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 kurcze, dziś pracuję do 23 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png ale jakbyście mieli ochotę się gdzieś przemieścić spod centralu i posiedzieć to zapraszam do restauracji/pizzerii Presto na Widzewie za tesco ul.Bartoka 20, możecie liczyć na miłą kelnerkę z uśmiechem, bo na zniżki niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Bardzo kuszaca propozycja "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A będzie jechał ktoś ze Zgierza lub ewentualnie Radogoszcza Wsch, czy Łagiewnik do kogo mógłbym się wplecaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi