Fazerro Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 A tak serio to Bart uświadomił mnie w Kruszowie, że jestem "rudy" i nie chciałem żyć z tym faktem i postanowiłem popełnić samobójstwo Dzięki wszystkim za ciepłe słowa, ale myślę, że nie ma sensu robić tu bałagan i offtopa z życzeniami dla mnie, oczywiście jest to bardzo miłe z Waszej strony Fazer, nie gadaj, że będziesz teraz cieniasem i będziesz jeździsz w normalnej szybce ! Nie idź na łatwiznę ! Racja!!! trzeba być twardym! Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Racja!!! trzeba być twardym! Tu nie chodzi o żadną twardość, ze zwykłą szybką ludzie zaczną widzieć, że jesteś rudy i nikt nie będzie chciał z Tobą jeździć Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Fazer, nie gadaj, że będziesz teraz cieniasem i będziesz jeździsz w normalnej szybce ! Nie idź na łatwiznę ! a nie lepiej kupić kask z chowaną blendą ??? hę ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 a nie lepiej kupić kask z chowaną blendą Też polecam takowe rozwiązanie Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 lewą manetką uderzyłem w znak (na tyle mocno, że go urwało) Chciałem się dopytać co to za znak był ? (ostrzegawczy, nakazu, zakazu, inny... jaki ?) Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Skoro na wysepce to obstawiam, że... kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Skoro na wysepce to obstawiam, że... nie to nie ten, ten jest za wysoko żeby go kierownicą uderzyć. podpowiem że tamten jest biało czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 :decayed: :decayed: 1 kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 zgadza się, lekko się zdeformował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Kolumny koło Kiepura? http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=51.709574,19.490862&spn=0.00706,0.021136&t=m&z=16&layer=c&cbll=51.709604,19.490997&panoid=Ve1bm9EYFRDsPWO_vs2pDg&cbp=12,291.48,,1,6.68 Edytowane 12 Czerwca 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 zaraz pojadę i sprawdzę bo coś mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 no dalej są dwa żółte słupki plastikowe... kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 właśnie mnie też się wydawało że to tam dalej i właśnie tam na końcu znalazłem leżący na poboczu pogięty biało czerwony znak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 W końcu mamy ładną pogodę na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jak nie urok to sraczka... albo stoimy w deszczu albo praży tak, że najlepiej byłoby wskoczyć do jeziorka 1 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sugerujesz Zgniłe Błoto z przerwa na lody w Kanzas ? Przekonales nas )) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A ja dzisiaj tracę DZIEWICTWO pierwsze spotkanie czwartkowe o której będziecie ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Chyba standard 18-19 Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wygotowałem i wypachniłem motor więc też się pewnie zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jadąc od Retkini to po prawo (nowy asfaltowy plac) czy po lewo (dawne budki z fastfoodem) ??? kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jadąc od Retkini to po prawo (nowy asfaltowy plac) czy po lewo (dawne budki z fastfoodem) ??? Plac pod Centralem 2. Tuż przy przejściu podziemnym. Przejedziesz to znajdziesz. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) A ja dzisiaj tracę DZIEWICTWO pierwsze spotkanie czwartkowe o której będziecie ? Hehe, nie tylko Ty, fred89, to będzie również i moje pierwsze czwartkowe spotkanie. Ja będę około 18 Edytowane 13 Czerwca 2013 przez romba (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 a mnie dziś nie będzie, po pracy jade pakować się bo jutro rano w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sugerujesz Zgniłe Błoto z przerwa na lody w Kanzas ? Przekonales nas )) Hmmm... dość interesująca alternatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sugerujesz Zgniłe Błoto z przerwa na lody w Kanzas ? Nie po drodze, a na Pietrynie też są dobre lody i to bardzo blisko Centrala, jakieś 2 min z buta No chyba, że mówisz o wycieczce jak już zbierzemy ekipę pod Centralem. Wtedy można jechać na Zgniłe i do Kanzas na wycieczkę Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi