Broto Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ja 3 dni w ten deszcz jeździłem... do pracy nie miałem wyboru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Pogoda nie ciekawa, oby się wypogodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 po 16 ma być już tylko zachmurzenie więc jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 A kto mi na dziś motonga umyje... bo od ostatniej jazdy po kałużach wygląda jak po off-road... Ja tam się pojawię pod centralem nawet jak będzie trochę padało, ale mocna ulewa raczej i mnie odstraszy Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Z tego co widze ma dzis nie padac ale 15 stopni to maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 wkurzające to jest ale ja przynajmniej dom posprzątałam i moto umyłam Ty przynajmniej zrobiłaś coś pożytecznego. ja prócz wymiany świec i cewki w aucie (oczywiście w deszcz), używałem tylko słów powszechnie uznanych za obelżywe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Aidekk, podjedź do mnie do garażu, to ci go wyczyścimy tylko weź piwko dla mnie :] W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja jezdze codziennie do pracy i jakos jeszcze zyje. Chetnie bym przyjechal pod central ale niestety w robocie musze posiedziec dluzej. Nie ma to jak problemy przy lakierowaniu. "Co ma byc dobrze zrobione ZROB SAM " Wnerwiony Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) ktoś się zjawi pod centralem? bo nie wiem czy się ruszać Edytowane 23 Maja 2013 przez Broto (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja odpadam, motung mi szwankuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ja mam zamiar się pojawić na chwilkę chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ola co szwankuje? ja się zbieram jak coś. Może ktoś sie zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ano właśnie nie wiem - mam nadzieję się jutro dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Pewnie ma okres bidulka po 3 dniach jej przejdzie , jak ręka odjął ano właśnie nie wiem - mam nadzieję się jutro dowiedzieć. Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 tak jak coś źle to zaraz okres.. tym razem chyba bez lekarza się nie obędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja już w domu , dzięki za miły wypad było miło poznać nowych forumowiczów i do następnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Troche nie mialem z kim gadac ale looz ;p a do kruszowa nie mialem sily leciec juz przysypialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No, był wypas, tak zap@#$%@#lismy, że aż zmarzłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Troche nie mialem z kim gadac ale looz ;p widzisz sąsiedzie... mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 pierwszy zlot czwartkowy zaliczony w tym sezonie, szkoda że tak krótko z Wami byłam, ale cóż, siła wyższa dzięki za miłą wyprawę po dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Mam nadzieje, że sprawozdanie wyjdzie igiełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 dobrze było, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 pierwszy zlot czwartkowy zaliczony w tym sezonie, szkoda że tak krótko z Wami byłam, ale cóż, siła wyższa dzięki za miłą wyprawę po dziurach no dziury i pogoda zepsuły nam prędkość... ale przynajmniej czasami jechało się na dwójce przynajmniej kawa czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Super latanko,bardzo wesoła ekipa,Fazer mimo problemu z tlenem w kole też miał dobry humor i pięknie spalił kapcia w Kruszowie ,zapach gumy przywiozłem w kasku na della:) więc do następnego spotkania ,i żeby tak nie wiało chłodem po rajstopach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Mimo "drobnych problemów technicznych", przy pomocy forumowych kolegów dotarłem do Kruszowa Było bardzo sympatycznie, ekipa do latania świetna, tylko Zyygy mnie trochę rozczarował, że nie wozi ze sobą kompresora Tak jak to Sebol powiedział "szkoda, że to nie przednia to byś na kole wrócił" Raz jeszcze dzięki za pomoc Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi