Skocz do zawartości

Regularne Czwartkowe Spotkania Pod Centralem

Strozz

Rekomendowane odpowiedzi

to kiedy reaplay?? bo się kciałem załapać na foto hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

to kiedy reaplay??

No Siwutek, pomyśl... wątek nosi tytuł "Propozycja REGULARNYCH spotkań FŁM", ostatnie spotkanie było w czwartek, czyli kolejne będzie... :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

No Siwutek, pomyśl... wątek nosi tytuł "Propozycja REGULARNYCH spotkań FŁM", ostatnie spotkanie było w czwartek, czyli kolejne będzie... :P

Hehe podlizna - ale z drugiej strony nikt nie napisał że się przyjęło - myślałem, że może przeniesiono termin np. na niedzielę po mszy popołudniowej czy jak?? hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Jeśli jutro wieczorem warunki pogodowe nie będą urągały godności motocyklisty, to ja chętnie wpadnę chwile posiedzieć, a nawet podokazywać :biggrin: Wszak niedziela po to jest niedzielą, żeby ją pożytkować zgodnie z własnymi upodobaniami :biggrin:(Chociaż jak spontanicznie wpadliśmy pod Central w piątek to właściciele ogródka byli tym faktem tak zaskoczeni, że nie zdążyli go nawet otworzyć i cieciowaliśmy jak parkingowi :sad2: )

i cieciowaliśmy jak parkingowi

Ja sobie wypraszam! :biggrin: Staliśmy kulturalnie i konwersowaliśmy na temat spraw bieżących :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Załuję że mnie nie było ale niestety-praca... Jeśli wybiera się ktoś dzisiaj to ja chętnie podjadę.. :)Może w końcu poznam kilkoro z Was..:smile:

W czwartek Boże Ciało i znowu może być ogródek zamknięty, ale jeśli pogoda dopisze to podjechać warto, najwyżej poleci się gdzie indziej :biggrin:

Jako, że w czwartek boże ciało to może jakoś wcześniej to zrobić? Co sądzicie? W końcu i tak większość ma wolne i jest w stanie podjechać.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

dzisiaj tak a w środę nie - służbę mam :sad2:

jestem tez za czwartkiem

Nie mogliscie wybrac lepszej godziny :)Prosto ze spotow (o ile gdzies sie nie bedziemy kulac) plasticzanych motorkowbede mogl podjezdzac :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...