Olo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ee tam, panowie się zwinęli zanim przyjechaliśmy. Szkoda, że tak mało osób, ale było przyjemnie Teraz jak mówisz to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 no fajnie było. Wróciliśmy o 12 i przy powrocie było już tylko 3 stopnie. Brakowało nam podgrzewanych kombi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Hmm, a mi było ciepło. Dłonie jedynie zmarzły. Trzeba sprawić sobie hot gripy i będzie można nadal jeździć.. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Artur ja wróciłem z godzine przed wami i pod domem miałem 1,5 stopnia https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 to chyba oczy mi zamarzły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dzieci - śmieci, gdzie dziś? Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jablka w Dmosinie "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 ja pierdzielę, a czemu nie na coś konkretnego do żarcia? Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Bulba coś się uparł na te jabłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 To może do młyna , ale w tuszynie przed kruszewem. Jedzenie napewno lepsze. "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jedzenie napewno lepsze.o tutaj bym podyskutował jadłem tam ze dwa razy i dwa razy mi nie smakowało :/ ale to było z jakieś 2 lata temu więc teraz może jest już cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dawajcie do Strykowa na kebab badz kto tam co woli , a jest pare opcji do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 proponuje na pożegnanie ciepła paradę ulicami łodzi, potem szamanko dell ............................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 ku*** mać, jak tu nie klnąć. Że też akurt dziś dzień pracujący. Pozazdrościć, uważajcie na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Pogoda piekna to od razu pod centralem ludu przybylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dzisiaj bylo by pewnie dwa razy wiecej "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dzisiaj bylo by pewnie dwa razy wiecej Może i by było, ale spoty są w czwartki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 niestety w czwartek będzie lało i to jest raczej pewne http://www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/prognozy/prog_mat.html co prawda opady na chwilę obecną mają być słabe, ale co wy na to żeby zamienić czwartek na któryś z pierwszych trzech dni tygodnia. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 statystycznie w czwartki jest dużo gorsza pogoda niz np we wtorki, ja jestem zaaaa https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 To chyba dobry pomysł biorąc pod uwagę, że przyszły tydzień nie zapowiada się najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 i znowu kombinujecie już to przerabialiśmy kilkakrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 i znowu kombinujecie już to przerabialiśmy kilkakrotnie kombinujecie a później nikogo nie ma bo deszcz pada eeeeeeeeeeeeee......................... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 kto ma przyjechać to w deszcz będzie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja nie widzę przeszkód, żeby ktoś kto ma wolny czas siedział tam codziennie, natomiast tak jak wspomniała AgaJaga - pisaliśmy już o tym kilka razy i nie ma to sensu. Wszystkim się dobrze nie zrobi. Można przenieść spot na sobotę na 6 rano, bo wszystkich na raz zadowolić się nie da, ale wku**ić wcale nie tak trudno PS- jak ktoś widzi ładną pogodę i wie, że się będzie nudził popołudniem to przecież może pisać tutaj i zwoływać pod central, pewnie nie będzie jedynym wolnym w tym czasie, a i ruszyć się w mniej maszyn będzie łatwiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Zbieramy się dzisiaj? jak coś to ja będę już o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi