Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ee tam, panowie się zwinęli zanim przyjechaliśmy. Szkoda, że tak mało osób, ale było przyjemnie :riding:

Teraz jak mówisz to wiesz :P
Opublikowano

no fajnie było. Wróciliśmy o 12 i przy powrocie było już tylko 3 stopnie. Brakowało nam podgrzewanych kombi.

:P
Opublikowano

Hmm, a mi było ciepło. Dłonie jedynie zmarzły. Trzeba sprawić sobie hot gripy i będzie można nadal jeździć..

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

Dzieci - śmieci, gdzie dziś? :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jablka w Dmosinie :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

ja pierdzielę, a czemu nie na coś konkretnego do żarcia? :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bulba coś się uparł na te jabłka?

Opublikowano

To może do młyna , ale w tuszynie przed kruszewem.

Jedzenie napewno lepsze.

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Opublikowano

Jedzenie napewno lepsze.

o tutaj bym podyskutował :smile: jadłem tam ze dwa razy i dwa razy mi nie smakowało :/ ale to było z jakieś 2 lata temu więc teraz może jest już cacy.
Opublikowano

Dawajcie do Strykowa na kebab badz kto tam co woli :biggrin:, a jest pare opcji do wyboru :smile:

Opublikowano

proponuje na pożegnanie ciepła paradę ulicami łodzi, potem szamanko dell ...............................

:P
Opublikowano

ku*** mać, jak tu nie klnąć. Że też akurt dziś dzień pracujący. Pozazdrościć, uważajcie na siebie :riding:

Opublikowano

Pogoda piekna to od razu pod centralem ludu przybylo :biggrin:

Opublikowano

Dzisiaj bylo by pewnie dwa razy wiecej :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Dzisiaj bylo by pewnie dwa razy wiecej :smile:

Może i by było, ale spoty są w czwartki... ;)

128330.png
Opublikowano

statystycznie w czwartki jest dużo gorsza pogoda niz np we wtorki, ja jestem zaaaa

Opublikowano

To chyba dobry pomysł biorąc pod uwagę, że przyszły tydzień nie zapowiada się najlepiej.

Opublikowano

i znowu kombinujecie :rolleyes: już to przerabialiśmy kilkakrotnie

Opublikowano

Ja nie widzę przeszkód, żeby ktoś kto ma wolny czas siedział tam codziennie, natomiast tak jak wspomniała AgaJaga - pisaliśmy już o tym kilka razy i nie ma to sensu. Wszystkim się dobrze nie zrobi. Można przenieść spot na sobotę na 6 rano, bo wszystkich na raz zadowolić się nie da, ale wku**ić wcale nie tak trudno ;)

PS- jak ktoś widzi ładną pogodę i wie, że się będzie nudził popołudniem to przecież może pisać tutaj i zwoływać pod central, pewnie nie będzie jedynym wolnym w tym czasie, a i ruszyć się w mniej maszyn będzie łatwiej ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbieramy się dzisiaj? :P

jak coś to ja będę już o 18 :smile:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...