Skocz do zawartości

Regularne Czwartkowe Spotkania Pod Centralem

Strozz

Rekomendowane odpowiedzi

powyzej 5 jest ok, nawet z przyczepnoscia ;) ponizej 5 sie nie jezdzi a pije piwko z miodem :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

powyzej 5 jest ok, nawet z przyczepnoscia ;) ponizej 5 sie nie jezdzi a pije piwko z miodem :smile:

Ty to chyba ciagle pijesz, bo Cie ostatnio nie widac :biggrin:

Frekwencja dopisala :smile:

Zimno wczoraj było i wszystkim wybitnie jeść się chciało :smile:

Dośka kiedy na kolejna kawę jedziemy? Teraz moja kolej :smile:

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Ty to chyba ciagle pijesz, bo Cie ostatnio nie widac :biggrin:

to pewnie dlatego, że central nie należy do moich ulubionych miejscówek - nie jestem fanem lansu (słowo czysto przypadkowe, nie łączyć z nickiem kolegi Lans'a :biggrin:) na piotrynie ;)

kto ma mnie widzieć, to mnie widzi ;) a z piciem - nie strzelić piwka wieczorem po pracy byłoby grzechem :wry:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Siema wszystkim. Zauważyłem coś ciekawego... Podczas czwartkowych spotkań często pojawia się bieganie pomiędzy znajomymi (znanymi bardziej lub mniej, z forum lub nie) i pytanie "jaki jest plan?" co robicie później itd... czesto wygląda to tak, że na koniec ląduje sie w Kruszowie. Ta knajpa jest ok, jednak dość duża głośna i taka jakaś sam nie wiem "zamieszana" :smile: Moje nieśmiałe pytanie jest następujące: Czy znacie jakieś ciekawe alternatywy??? Byłem dziś na Strykowskiej 94, syn jednej z Pań za barem też jest motocyklistą i był z kumplami. Nie mieliśmy okazji pogadać więc spytałem w barze czy często przyjeżdzają motocykliści? no i okazuje się, że czasem tak, ale nie zbyt często. Luknąłem w menu ... tanio i swojsko : grochówka 5zl, kwas chlebowy 5zł - dobre próbowałem, takie coś zamiast browarka. Oprócz tego flaki, żórek, gulaszowa, fasolka po bretońsku i wiele innych. Duży parking... ładne patio, spore stoły i trambambula (piłkarzyki :smile: ) Brzmi nieźle. Mam zamiar ruszyć tam dupsko w najbliższy czwartek i wziąć kogo się da. Co Wy na to? Pani z baru powiedziała że dałoby radę pogadać z szefostwem o ewentualnych zniżkach dla motocyklistów, zatem temat otwarty :smile: LwG. Jak znacie inne fajne miejsca chętnie poczytam... wrzucę kilka fotek do galerii. Pozdro. Acha jeszcze jedno - czy wie ktoś gdzie jest piekarnia w której można w nocy kupić świeży ciepły chleb??? :biggrin:

@Boras - dobrze prawisz. Od dawna miałem zajrzeć do tej knajpy - jest tam ciekawe jedzenie z tego co widziałem (bardziej domowe) i ceny do tego przyzwoite :smile: Daleko też nie jest :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

I fajnie sie jedzie bo na Strykowskiej nie ma lamp w pewnym momencie hehe i taki klimacik się robi. Kto się pisze? w czwartek 27-09 po spotkaniu?

Tak tez myslalem ze o tym mowa.

Fajna miejscowka, tez moge ja polecic.

Dobry pomysl zeby tam pojechac, trasa dobra i szybka, moto jest gdzie postawic na duzym parkingu przed barem.

Jedziemy tam w czwartek!

To jeszcze trasę dojazdową wymyślcie,może dookoła przez Stryków ? Miejsce fajne miałem tam ostatnio szkolenie. trzeba sprawdzić czy grill jeszcze działa o tej porze?

:P

Czynne jest do 22:00. Traska prop: Włókniarką można do Radogoszcza dalej do Łagiewnickiej, do Łagiewnik przy klasztorze wylatujemy na ul. Okulną i traską na Skotniki (71) dolatujemy do ronda przed Strykowem, w prawo na Łódź i jesteśmy na Strykowskiej :smile:

Czynne jest do 22:00. Traska prop: Włókniarką można do Radogoszcza dalej do Łagiewnickiej, do Łagiewnik przy klasztorze wylatujemy na ul. Okulną i traską na Skotniki (71) dolatujemy do ronda przed Strykowem, w prawo na Łódź i jesteśmy na Strykowskiej :smile:

GIT !!!

Trasa obok mojego domu :biggrin:

Dla tych ktorzy nie maja za wiele paliwa, jest inna , bardzo krotka. trasa.

al. Pilsudskiego do Kopcinskiego, nastepnie caly czas prosto Strykowska w strone Strykowa , na rogach przy lesie, za zakretem, po lewej stronie bedzie hotel i bar AGAT.

GIT !!!

Trasa obok mojego domu :biggrin:

Dla tych ktorzy nie maja za wiele paliwa, jest inna , bardzo krotka. trasa.

al. Pilsudskiego do Kopcinskiego, nastepnie caly czas prosto Strykowska w strone Strykowa , na rogach przy lesie, za zakretem, po lewej stronie bedzie hotel i bar AGAT.

ok. a po 22:00 impra u Lansa :smile:

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Pomysł dobry, w końcu coś innego, zasugeruję również fajną i nie drogą miejscówkę bacówka u Józka na starorudzkiej, można oprócz dobrego żarełka zrobić sobie samemu grilla w altanie za zewnątrz (pomieści ze 25 osóB), oprócz tego jest tor bobslejowy no i panoramka całej łodzi. Polecam.

Pomysł dobry, w końcu coś innego, zasugeruję również fajną i nie drogą miejscówkę bacówka u Józka na starorudzkiej, można oprócz dobrego żarełka zrobić sobie samemu grilla w altanie za zewnątrz (pomieści ze 25 osóB), oprócz tego jest tor bobslejowy no i panoramka całej łodzi. Polecam.

popieram żarcie dobre i miejscówa fajna tylko trzeba zabezpieczyć się w gotówkę bo nie przyjmują kart.

:P

Ano nie ale kusi mnie ten grill, zadzwonie do nich i zobacze na jakiej zasadzie go udostepniaja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...