ErR Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 15 to jest teraz o 23 ma być 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 powyzej 5 jest ok, nawet z przyczepnoscia ponizej 5 sie nie jezdzi a pije piwko z miodem W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 powyzej 5 jest ok, nawet z przyczepnoscia ponizej 5 sie nie jezdzi a pije piwko z miodem Ty to chyba ciagle pijesz, bo Cie ostatnio nie widac Frekwencja dopisala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Zimno wczoraj było i wszystkim wybitnie jeść się chciało Dośka kiedy na kolejna kawę jedziemy? Teraz moja kolej Edytowane 21 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 a na maratonskiej/sanitariuszej staly psiaki i sprawdzali kolesia na motorynce bahaha bomba widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ty to chyba ciagle pijesz, bo Cie ostatnio nie widac to pewnie dlatego, że central nie należy do moich ulubionych miejscówek - nie jestem fanem lansu (słowo czysto przypadkowe, nie łączyć z nickiem kolegi Lans'a ) na piotrynie kto ma mnie widzieć, to mnie widzi a z piciem - nie strzelić piwka wieczorem po pracy byłoby grzechem W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajnik Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 ostatnio słyszałem że piwo źle wpływa na trzustkę ,wino na wątrobę ,wódka na wszystko, cholera jasna co tu pić ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Siema wszystkim. Zauważyłem coś ciekawego... Podczas czwartkowych spotkań często pojawia się bieganie pomiędzy znajomymi (znanymi bardziej lub mniej, z forum lub nie) i pytanie "jaki jest plan?" co robicie później itd... czesto wygląda to tak, że na koniec ląduje sie w Kruszowie. Ta knajpa jest ok, jednak dość duża głośna i taka jakaś sam nie wiem "zamieszana" Moje nieśmiałe pytanie jest następujące: Czy znacie jakieś ciekawe alternatywy??? Byłem dziś na Strykowskiej 94, syn jednej z Pań za barem też jest motocyklistą i był z kumplami. Nie mieliśmy okazji pogadać więc spytałem w barze czy często przyjeżdzają motocykliści? no i okazuje się, że czasem tak, ale nie zbyt często. Luknąłem w menu ... tanio i swojsko : grochówka 5zl, kwas chlebowy 5zł - dobre próbowałem, takie coś zamiast browarka. Oprócz tego flaki, żórek, gulaszowa, fasolka po bretońsku i wiele innych. Duży parking... ładne patio, spore stoły i trambambula (piłkarzyki ) Brzmi nieźle. Mam zamiar ruszyć tam dupsko w najbliższy czwartek i wziąć kogo się da. Co Wy na to? Pani z baru powiedziała że dałoby radę pogadać z szefostwem o ewentualnych zniżkach dla motocyklistów, zatem temat otwarty LwG. Jak znacie inne fajne miejsca chętnie poczytam... wrzucę kilka fotek do galerii. Pozdro. Acha jeszcze jedno - czy wie ktoś gdzie jest piekarnia w której można w nocy kupić świeży ciepły chleb??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 @Boras - dobrze prawisz. Od dawna miałem zajrzeć do tej knajpy - jest tam ciekawe jedzenie z tego co widziałem (bardziej domowe) i ceny do tego przyzwoite Daleko też nie jest Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 I fajnie sie jedzie bo na Strykowskiej nie ma lamp w pewnym momencie hehe i taki klimacik się robi. Kto się pisze? w czwartek 27-09 po spotkaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jak sie nazywa ten lokal ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Grill Bar Agat http://www.grillbaragat.pl/kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Tak tez myslalem ze o tym mowa. Fajna miejscowka, tez moge ja polecic. Dobry pomysl zeby tam pojechac, trasa dobra i szybka, moto jest gdzie postawic na duzym parkingu przed barem. Jedziemy tam w czwartek! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Fajnie ze ktoś coś nowego wyczaił. Chętny też jestem . LwG do czwartku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 To jeszcze trasę dojazdową wymyślcie,może dookoła przez Stryków ? Miejsce fajne miałem tam ostatnio szkolenie. trzeba sprawdzić czy grill jeszcze działa o tej porze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Czynne jest do 22:00. Traska prop: Włókniarką można do Radogoszcza dalej do Łagiewnickiej, do Łagiewnik przy klasztorze wylatujemy na ul. Okulną i traską na Skotniki (71) dolatujemy do ronda przed Strykowem, w prawo na Łódź i jesteśmy na Strykowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Czynne jest do 22:00. Traska prop: Włókniarką można do Radogoszcza dalej do Łagiewnickiej, do Łagiewnik przy klasztorze wylatujemy na ul. Okulną i traską na Skotniki (71) dolatujemy do ronda przed Strykowem, w prawo na Łódź i jesteśmy na Strykowskiej GIT !!! Trasa obok mojego domu Dla tych ktorzy nie maja za wiele paliwa, jest inna , bardzo krotka. trasa. al. Pilsudskiego do Kopcinskiego, nastepnie caly czas prosto Strykowska w strone Strykowa , na rogach przy lesie, za zakretem, po lewej stronie bedzie hotel i bar AGAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 GIT !!! Trasa obok mojego domu Dla tych ktorzy nie maja za wiele paliwa, jest inna , bardzo krotka. trasa. al. Pilsudskiego do Kopcinskiego, nastepnie caly czas prosto Strykowska w strone Strykowa , na rogach przy lesie, za zakretem, po lewej stronie bedzie hotel i bar AGAT. ok. a po 22:00 impra u Lansa "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ok u mnie, ale na DELLU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Boras, b. dobry pomysł. Jak zdąże moto naprawić to jestem! LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pomysł dobry, w końcu coś innego, zasugeruję również fajną i nie drogą miejscówkę bacówka u Józka na starorudzkiej, można oprócz dobrego żarełka zrobić sobie samemu grilla w altanie za zewnątrz (pomieści ze 25 osó, oprócz tego jest tor bobslejowy no i panoramka całej łodzi. Polecam. 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pomysł dobry, w końcu coś innego, zasugeruję również fajną i nie drogą miejscówkę bacówka u Józka na starorudzkiej, można oprócz dobrego żarełka zrobić sobie samemu grilla w altanie za zewnątrz (pomieści ze 25 osó, oprócz tego jest tor bobslejowy no i panoramka całej łodzi. Polecam. popieram żarcie dobre i miejscówa fajna tylko trzeba zabezpieczyć się w gotówkę bo nie przyjmują kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ano nie ale kusi mnie ten grill, zadzwonie do nich i zobacze na jakiej zasadzie go udostepniaja https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Słuszna uwaga... karty ??? Na wszelki wypadek sugeruje miec kasę papierową bo nie wiem czy mają czytnik na Strykowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ja proponuje zebysmy w ten czwartek pojechali do baru AGAT a za tydzien do bacowki u Jozka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi