kosmaty Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A może dzisiejsze spotkanie przełożyć na jutro? popieram, jutro ma być już ładniej https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 czwartkowe spoty mają to do siebie ze są czwartkowe więc spot dziś być będzie, ale nie ma przeciwwskazań by ustawić się i jutro "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zróbmy forumową listę obecności i będziemy się odhaczać kto będzie kto nie. Pozwoli to zapobiec temu że przyjedzie jedna osoba i będzie stała godzinę jak kołek na deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 tak jak wczoraj pisałem 'powypadkowo' na SB, że może dziś będę pod Centralem tak teraz, że jednak nie :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ja już jestem i nikogo nie ma . Co jest tak się nie nauczycie jeździć po mokrym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Artur zmokniesz i przeziębisz się a weekend ma być ładny i w sam raz do latania Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ja już jestem i nikogo nie ma . Co jest tak się nie nauczycie jeździć po mokrym A co to za przyjemność, więcej czyszczenia niż frajdy.Manetki porzadnie odkręcić nie można, na gume postawić nie można, i przemoknąć też nie jest miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 To jak? Latamy dziś? Słoneczko świeci itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Latamy Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Gdzie lecimy na najblizszym czwartkowym spotkaniu ?? Trzeba wykorzystac pogode, puki jeszcze jest ladna Moze zamiast Kruszowa, zrobimy jakas mala parade po okolicznych miastach ??? Np: Lodz Central - Zgierz - Aleksandrow - Konstantynow - Lodz (MC Donalds na widzewie) - Dell Co o tym myslicie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 lans ale od jutra do piątku ma padać, może dzisiaj byśmy to zrobili, powtórka ubiegłego wtorku https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) lans ale od jutra do piątku ma padać, może dzisiaj byśmy to zrobili, powtórka ubiegłego wtorku czyli że wszyscy znowu lecimy polować na futrzaki? Edytowane 18 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Racja ! Sprawdzilem pogode, jeszcze dzisiejsza noc ma byc ciepla. A od jutra deszcze i spadek temperatury :/ Takze mozemy dzisiaj zrobic taki terror Godzina 20:30 pod Centralem 2 (miejsce czwartkowych spotow). Temat przerzucam na DELLa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 no tylko żeby się zebralo troche narodu czyli że wszyscy znowu lecimy polować na futrzaki? trzeba Gerwaza przodem puścić https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dzisiejszy nocny terror mamy tutaj : www.motocykle-lodz.pl/topic/1460-dell-lodz/page__st__200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 trzeba Gerwaza przodem puścić kosmaty uważaj bo ty prawie jak futrzasty Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Hehe ale w brew pozorom slabo owlosiny jestem, nawet brody nie moge zapuscic https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pogoda dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Słonce włączyłam :D a co mi tam, kto zabroni :D Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To jak już masz takie możliwości to weź ciutkę temperaturę podkręć na wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To jak już masz takie możliwości to weź ciutkę temperaturę podkręć na wieczór Było by elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To jak już masz takie możliwości to weź ciutkę temperaturę podkręć na wieczór Nie na wieczor, tylko na stałe https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 no to chyba dzis frekwencja dopisze choc troche zimno:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 15 stopni to zimno ? zmarzluchy W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pytanie - co robimy po Centralu? Stanie godzinę przy takiej "średniej" pogodzie jest nie najlepszym rozwiązaniem, więc wypadałoby gdzieś podjechać na żarełko (nie koniecznie do Kruszowa) Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi