Skocz do zawartości

Regularne Czwartkowe Spotkania Pod Centralem

Strozz

Rekomendowane odpowiedzi

Są jakieś fotki? Michał mi wysłał na komórkę, ale do tej chwili mam problem z jej otworzeniem (chyba za dużo piw dziś ^^) :decayed: P.S. Znajomi dzisiaj mi mówili, że widzieli ekipę motocyklistów tam, gdzie się spotkaliście, więc miejsce jednak jest reklamą fajną :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Spotkantko bardzo fajne, miła atmosfera, sympatyczni ludzie mam nadzieję że będe miał częściej możliwość spotykać się w takim gronie...P.S. Dziękuje bardzo wszystkim tym którzy mi dzisiaj pomogli, jesteście bardzo w porządku, jestem wam winny conajmniej po browarze...Pozdrawiam :smile:

faktycznie przy większej grupie był problem z parkowaniem, ale miejsce fajnerównież dziękuję za bardzo miłe spotkanie i późniejszą "drobną" pomoc :smile: w takich sytuacjach poznaje się dobrych ludzi:) i mam nadzieję, że będziemy się tak licznie organizować nie tylko z przykrych powodów...

Dołączona grafika

łącznie przyjechało około 60 osób - takiej mobilizacji i zgrania nie było jeszcze w FŁM

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Jak na pierwszy raz było super, świetnie że tyle osób się zjechało, naprawdę robi wrażenie :smile: Następnym razem na ogródku zawiśnie nasz baner, więc będziemy 'obrandowani' http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Dzięki wszystkim za dzisiejszą obecność, lwg!

motormanialogomalesh.png

www.motormania.com.pl

Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/

...tak brzmi:

next time trzeba od początku lepiej ustawiać motocykle - bo dziś ciężko było się pomieścić ;-) ale fakt, było świetnie

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Też dzięki...szkoda, że mogłem tylko wpaść dosłownie na chwilkę, ale zawsze coś...:smile: mam nadzieję, że będziemy się spotykali w takim gronie w innych okolicznościach...do następnego :smile:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

http://allegro.pl/naszywki-spinake-naszywka-imienna-nazwisko-ksywa-i2335064604.html

przydały by się takie naszywki na kurtki - bo przy takiej ilości osób ciężko spamiętać kto jest kto..

Trzeba będzie ogarnąć albo te naszywki albo koszulki klubowe...myślę, że nie będzie dla nikogo problemem się na taki cel dołożyć ...

wydaję mi się że warto rozważyć obie opcje - jak ktoś dziś słusznie zauważył jak staliśmy kurtkach to te nicki na koszulkach by były mało widoczne- a koszt naszywek to 7 zł - pewnie przy większym zamówieniu było by 4-5 zł

a nie lepiej opaski na rękę z nickiem ?łatwo zdjąć i założyć, wozić w kieszeni, itdkoszt pewnie też nieduży...

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Wg mnie te naszywki to super pomysł, chociaż jak tak dalej pójdzie to jeszcze z 2 miesiące i ogarnę wszystkich :DCo do opasek - mnie osobiście jakoś średnio ten pomysł podchodzi, no ale można zrobić głosowanie i zobaczymy ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

naszywki są podszyte rzepem - wiec wystarczy przepiąć na nowy rzep i gotowetemat odnośnie imienników i zamówienie zbiorowe:http://motocykle-lodz.pl/topic/1577-naszywki-z-ksywa/

Edytowane przez scOti
dodanie linku (wyświetl historię edycji)

hehe - ja znam to z pracy :smile: przyzwyczajony jestem do tych naszywek - ale nie mam z nickiem więc jestem chętny

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Też nie widziałem chopperów :/ tylko "sportowcy" i "golasy" ;)Co do naszywek to niezły pomysł. Takie ometkowanie ułatwia życie i całkiem dobrze się sprawdza :smile:

Był jeden ja widziałem. Zdjęcia były robione od ulicy piotrkowskiej a on stał na samym końcu wiec go nie załapało. Zresztą moja cbr też stała podobnie i jej nie widać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...