scOti Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 rOOl a sam jadłeś tyle by inni nie musieli się męczyć, nie? "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 bo mam złote serce i nie chciałem skrzywdzić umięjętności kucharskich Redsika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 że czego? "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 że czego?A ja się bałem, że to ja najbardziej złośliwy i wredny jestem Dzięki scOti! Od razu mi lepiej. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A ja się bałem, że to ja najbardziej złośliwy i wredny jestem Co prawda nie znam Twoich możliwości w kwestii bycia złośliwym, ale obstawiam w ciemno, że Scoti bije Cię na głowę, bo o tym akurat coś wiem Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Linki niestety w weekend nie zrobie Od reki sie nie dostanie, zreszta trzeba najpierw sprawdzic ktora to Caly dzien dzisiaj pracuje to nie dam rady zaprowadzic R1 do lekarza ehhh :/ Co prawda nie znam Twoich możliwości w kwestii bycia złośliwym, ale obstawiam w ciemno, że Scoti bije Cię na głowę, bo o tym akurat coś wiem Nastepana Pani Scoti ale Ty masz przeje..ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Co prawda nie znam Twoich możliwości w kwestii bycia złośliwym, ale obstawiam w ciemno, że Scoti bije Cię na głowę, bo o tym akurat coś wiem No to niech tak pozostanie Chociaż jeszcze się o tym nie przekonałem. Muszę go sprowokować... Tylko ciii, niech to będzie tajemnica Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Co prawda nie znam Twoich możliwości w kwestii bycia złośliwym, ale obstawiam w ciemno, że Scoti bije Cię na głowę, bo o tym akurat coś wiem ja Ciebie też :* Linki niestety w weekend nie zrobie Od reki sie nie dostanie, zreszta trzeba najpierw sprawdzic ktora to Caly dzien dzisiaj pracuje to nie dam rady zaprowadzic R1 do lekarza ehhh :/ ZAKŁAD ŚLUSARSKI MECHANIKA POJAZDOWA Andrzej Grzyb Remigiusz Grzyb Naprawa linek do pojazdów i maszyn. Regeneracja podnośników szyb. Demontaż i montaż linek w samochodach Łódź, ul. Wojska Polskiego 190 Tel. 602 - 285 - 428 ; 501 - 027 - 872 od reki mi dorobili linke za 40-50zł (nie pamiętam dokładnie) Linki niestety w weekend nie zrobie Od reki sie nie dostanie, zreszta trzeba najpierw sprawdzic ktora to Caly dzien dzisiaj pracuje to nie dam rady zaprowadzic R1 do lekarza ehhh :/ Nastepana Pani Scoti ale Ty masz przeje..ne tiaa... "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Wieczór pełen atrakcji, z pięknym zakończeniem na DeLLu Oby tak częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ZAKŁAD ŚLUSARSKI MECHANIKA POJAZDOWA Andrzej Grzyb Remigiusz Grzyb Naprawa linek do pojazdów i maszyn. Regeneracja podnośników szyb. Demontaż i montaż linek w samochodach Łódź, ul. Wojska Polskiego 190 Tel. 602 - 285 - 428 ; 501 - 027 - 872 od reki mi dorobili linke za 40-50zł (nie pamiętam dokładnie. ooo dzieki , musze zadzwonic tam zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam. ja jako swiezak. pojawie sie w czwartek przed centralem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Siema pojaw się lepiej w powitalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 powitalnia to pierwszy krok jaki zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Siema pojaw się lepiej w powitalni Czytaj lepiej powitalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Czytaj lepiej powitalnie Dzieki Wojtek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 a widzialem wczoraj grupke jak na dell lecieli po22 akurat wracalem puszka z pracy a tam władza juz na kolegow czekała:@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedes900 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ta byla policja na przystanku ale pojechalismy w takie miejsce ze nas 20 min szukali zrobili runde po rondzie, posiedzeli w samochodzie, popatrzyli i jak my wyjechalismy to pojechali za nami ale nic nie robili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Peter zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Policja wczoraj szukała dziury w całym zatrzymali mnie do rutynowej kontroli bo niemieli o co się czepić bo jechałem równo z nimi tj 60km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ostatnio ciagle sie czepiaja motocyklictow kundle :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Gdzie lecimy w dniu dzisiejszym, skoro paintball przelozony ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Moge Was zabrac na za***iste jablka pod Glowno (juz powinny byc dojzale) Tyle ze my wyruszamy powiedzmy o 18:30 spod IMAX`a "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Lećmy powinklować gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Chyba standartowo Kolacyjka i dzida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Oj tak Kolacyjka to jest TOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi