Lans Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jestem teraz w sieradzu i co chwile leje deszcz :/ W sumie to moze i dobrze, niech sie wypada wieczorem moze zrobi sie lepiej. Chyba pogda nas nie lubi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 yhhh jak w koncu pamietam zeby wpasc to pada;/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kto chętny po spotkaniu wpaść do ścigacza4 na tor i pośmigać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wpadnijcie... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jak uda mi się pojawić pod centralem czyli nie będzie padać to bym podjechał na tor, wczoraj już o tym myślałem tylko trochę za późno przeczytałem że jesteście tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Hejka Kto chętny po spotkaniu wpaść do ścigacza4 na tor i pośmigać? Jak tylko pogoda dopisze i stawie się pod centralem to pojadę z Wami, tadam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 A gdzie to jest ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Chciałbym oficjalnie pogratulować Bartkowi (Bart) za uzyskanie jednego z najszybszych przejazdów na gokartach! Masz talent ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Chciałbym oficjalnie pogratulować Bartkowi (Bart) za uzyskanie jednego z najszybszych przejazdów na gokartach! Masz talent ! A jaki czas miał Bartek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ewa zapoda zdjęcia to będzie wszystko jasne, ale trzeba przyznać, że nawet Oliwia miała problem żeby ... przestać się śmiać z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Hej Dzięki, dzięki, jak coś to nie zwlekajcie z zapisami na naukę u mnie bo telefony zaczynają mi się urywać i potem może być problem z miejscem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 No no ty jako jedyny próbowałeś skrócić sobie trasę trzy razy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jak w niedzielę wrócę z wywczasów to zapodam jakie były wyniki przejazdów bo mam obie kartki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 dawaj xanton wyniki i foty do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Czas sie zbierac pod central. Pogoda w miare stabilna, nie ma co narzekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 a człowiek w robocie znów nosz kur... W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 wreszcie udało się nam spokojnie zawitać na czwartkowe spotkanie Koper -> dzięki za pomysł już od dawna chodził nam tam wypad po głowie Suchy, Scooti -> dzięki za koszulkę dostawa dla zapominalskich pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 spozniles sie chyba kondziu bo bys sie z nami do spały kopsnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 dzieki za fajne smiganko i pogaduchy z happy end-em na Dellu TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ale lipa z ta linka :/ nie polatalem dzisiaj :/dobrze ze dojechalem do domu. Chociaz mialem okazje przejechac sie innymi maszynami, za co wielkie dzieki Jazda buellem Smootha, niesamowite przezycie Kawal potwora No i rozowym potworkiem Rozowej tez nowe doznania Ci co nie byli w kruszowie niech zaluja ze nie jedli ciasta z Rozowej Pantery A i chooper tez sie trafil Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dzięki za spotkanie fajnie było znów z Wami polatać - ja jutro jadę w końcu ten łańcuch zrobić bo napitala strasznie Rózowa - ciasto pycha ) dzięki wielkie! ...i jeszcze raz wszystkiego naj naj :* "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 - ja jutro jadę w końcu ten łańcuch zrobić bo napitala strasznie oj napitala, napitala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 w dobrym kasku nie słychać tak bardzo.. ale czuć trochę ;/ a Ty zabieraj się za wymianę linki "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ci co nie byli w kruszowie niech zaluja ze nie jedli ciasta z Rozowej Pantery ,,Ciasto z Różowej Pantery"..... hmmm , Lansu, za dużo szampana wypiłeś Ja także dziękuję wszystkim za spotkanie, latanie, bardzo się cieszę, że ciasto smakowało Nawet posmakowało kelnerkom matko, biedne zagłodzone kobity... Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Taaa każdy jadł bo przecież nie wypadałoby odmówić ale widziałem wasze miny przy przełykaniu ! matko, biedne zagłodzone kobity...a Ty jeszcze podzieliłaś im jeden kawałek na dwa ogólnie, fajowo było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi