Julka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ROZJECHAŁAŚ PIESKA ????? Nie Zachował resztki zdrowego rozsądku i odbił się od mojego buta Ale zrobiło się ciepło nie tylko mnie Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dobrze że mały, do mnie dziś się jakiś husky po drodze do pracy się przymilał ale ten się chciał ewidentnie pościgać Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie Zachował resztki zdrowego rozsądku i odbił się od mojego buta Ale zrobiło się ciepło nie tylko mnie przynajmniej on.. tak się znęcać nad biednymi, bezbronnymi... zwierzakami..i te uśmieszki to chyba zbędne "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 przynajmniej on.. tak się znęcać nad biednymi, bezbronnymi... zwierzakami..i te uśmieszki to chyba zbędne scOti - ale to nie było zasadzenie psu kopa, tylko atak psa w formie wyskok z boku pod jadący ulicą motocykl ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ponoć psy wyczuwają złych ludzi - ale żeby tak szybko poznał się na Julce? p.s. Julka, wiesz że Cie lubię 1 "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dobrze że mały, do mnie dziś się jakiś husky po drodze do pracy się przymilał ale ten się chciał ewidentnie pościgać Od mojego buta tez sie kiedys odbil, tyle ze wielki, kudlaty bydlak. Mialem szczescie ze szybko nie jechalem. Czasem trzeba noge wystawic, jak cos z boku wali w moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Trzeba uważać, mnie jak wracałem do domu jeż wybiegł na drogę, na szczęście strachliwe zwierze stanęło jak wryte, więc można było ominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Najgorsze są koty, jak przelecą, to trzeba uważać, bo czasem coś im odbija i wracają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Od mojego buta tez sie kiedys odbil, tyle ze wielki, kudlaty bydlak. Mialem szczescie ze szybko nie jechalem. Czasem trzeba noge wystawic, jak cos z boku wali w moto A wczoraj chciał cię pogryźć pachołek biało czerwony czy to nie ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 nieee noo rewelacyjna pogadanka, co do czwartku super wycieczka! fajnie by było tylko szybciej sie zebrac. Ustalmy gdzie np za tydzien tama jeziorsko i ruszamy 19.20 zeby jeszcze wode po widnemu zobaczyc:D dzieki tym co jechali pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Najgorsze są koty, jak przeleci, to trzeba uważać, bo czasem coś im odbija i wracają... o kurcze już dawno się tak nie uśmiałam :)hahahahaha Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 scOti - ale to nie było zasadzenie psu kopa, tylko atak psa w formie wyskok z boku pod jadący ulicą motocykl Dokładnie! Nie chciałam zrobić mu krzywdy i nie zrobiłam Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Użytkownik Arecki dnia 03 sierpień 2012 - 17:49 napisał Najgorsze są koty, jak przeleci, to trzeba uważać, bo czasem coś im odbija i wracają... o kurcze już dawno się tak nie uśmiałam hahahahaha Jednych to śmieszy inni później mają sporo sprzątania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jednych to śmieszy inni później mają sporo sprzątania... Arek nie śmieszy mnie rozjechanie kota tylko opinia na temat ich mądrość a zresztą czasem mam poprostu głupawkę Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Arek nie śmieszy mnie rozjechanie kota tylko opinia na temat ich mądrość a zresztą czasem mam poprostu głupawkę OK W przypadku puszki to jest tylko sprzątanie lub wymiana jakiegoś plastiku, a co do moto, to nie chcę nawet myśleć..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A wczoraj chciał cię pogryźć pachołek biało czerwony czy to nie ciebie Jaki pachołek ??Jeśli mówisz o tym na trasie i lusterku to nie mnie tylko młodego Dokładnie! Nie chciałam zrobić mu krzywdy i nie zrobiłam Czasem trzeba wystawić nogę, po to żeby zwierze nie wpadło pod motocykl i nie zrobiło sobie krzywdy. Lepiej niech się odbije od buta, niż wpadnie pod koła. Gdzie teraz lecimy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jeśli pogoda dopisze to ja bym się chętnie przed spotkaniem umówił gdzieś na jakieś winkle. Najlepiej z kimś kto jest z nimi obyty i coś podpowie i zna jakąś dobrą miejscówkę niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Kleszczów http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czy ja wiem, czy to tak blisko? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 daleko wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 dzis moze w koncu podjade na spotkanko jak nie zapomne znowu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 dzis moze w koncu podjade na spotkanko jak nie zapomne znowu:P No nareszcie! Kuba mówił, że masz psa, więc weź poprawkę na 100% obecność policji na spocie, jeśli Twój jest mocno ogołocony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No nareszcie! Kuba mówił, że masz psa, więc weź poprawkę na 100% obecność policji na spocie, jeśli Twój jest mocno ogołocony spoko juz kilka kontroli przeszedl co nie zmienia faktu ze zawsze z mandatem ale w koncu zbieraj punkty wygrywaj nagrody:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Czwartek i jak zwykle pogoda niepewna :/ Oby te chmury wywialo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kolejny czwartek i kolejny raz zapowiada się deszcz - może trzeba inny dzień wybrać W inne dni nie pada. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi