JAKUBKO Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 chyba trza zmienić dzień bo ostatnio co czwartek PADA!!! a tak wogle to jak przestanie to jedziemy gdzieś czy cały misterny plan w pizdu? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 przed chwila wracałem puszką, to były momenty że wycieraczki nie dawały radę, ciekawe co by było w kasku... Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=p7QL46cK7B8&feature=related "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Znów czwartek i ulewy... właśnie czarne chmury pokrywają Ozorków to niestety znów nie dotrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Może by tak przenieść spotkanie na jutro ? Bo dziś to. hmm.. parasol mi się zawieruszył ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Co myślicie żeby przenieść spotkanie na jutro o 19:00!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jestem ZA !! No trzeba zrobić wyjątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wlasnie siedze na Wlokniarzy pod dachem na Orlenie. Ja pier.... :/ Kolejny czwartek i nie moge dojechac :/ Znow deszcz mnie zlapal :/ Leje ze ulice wygladaja jak rzeki :/// Jutro na 19 !!! Dzisiaj to jedynie mozna motorowka podjechac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To jeszcze niech się wypowiedzą Ci co już są na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Współczuję im ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Co myślicie żeby przenieść spotkanie na jutro o 19:00!!! jeśli jutro to mi pasuje tylko od 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 qr** wlasnie wrocilem do domu...jedyne suche miejsce to to pod kaskiem, reszta od kolnierzyka w dol splynela. do tego fajki, telefon i kilka drobiazgow poszlo sie jeb**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Uważajcie jutro na Łódzka Masa Krytyczna żeby was nie przyblokowała "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja siedzę w pracy, wiec chociaż mi nie szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mase Krytyczną to my z nich zrobimy jak zaczną fikać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif Dla mnie propozycja jutra jest oki jak nie będzie padac:P dzisiaj jak przestanie to tez chętnie wytoczę maszynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mase Krytyczną to my z nich zrobimy jak zaczną fikać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif Dla mnie propozycja jutra jest oki jak nie będzie padac:P dzisiaj jak przestanie to tez chętnie wytoczę maszynę powodzenia w takim razie ostatnio tzn. w czerwcu liczyła 1476 uczestników "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 jak będzie 50 maszyn to tylko po 29 zawodników na Maszynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jutro chętnie A tej całej masy jakoś nie lubię ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 byłem i co gdzie wszyscy. Był tylko jeden kolega na skuterku i koleżanka samochodem. Fakt że byłem 25 minut po. Ale cóż. Widzę że przestaje padać lata ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ja bym wsumie polatał,ale nie wiem czy mi sie chce zad z łóżka ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 to co umawiamy się pod portem? Ktoś pewnie się przyłączy taka ładna pogoda, słonce wyszło nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 arturro umówmy się tak:P dam ci nr tel i jak będziecie pod portem to zadzwonisz i powiesz mi ile jest ludzi i kto:P i jak coś to wpadneicie po mnie do pabianic:P a tak serio to cchyba sie nie ruszam już z domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Myślę, że jak jutro pogoda dopisze to o 19.00 można się spotkać, do 20'stej połazić i walnąć jakąś wycieczkę małą, może nieco dalej niż Kruszów Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 wpadnijmy potem do pomarańczy a o 3 czy 4 jak skończymy impreze to odjedziemy z wielkim hukiem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 stoje na balkonie i widze ze od strony belchatowa idzie chyba nastepna pompa. zreszta nawet gdybym mial ruszyc tylek to nie mam juz w co sie ubrac tak przemoklem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi