Julka Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Znow Ciebie nie bedzie to jak mozna sie nie denerwowacA może jednak będę Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Co prawda na krótko, ale zawitam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dużo nas będzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dużo nas będzie ??Wychodzi że min. 20 sztuk a spodziewam się 30+Na pewno dużo ludzi przyjedzie chociażby po to, żeby się dorzucić na wieniec dla Krzysztofa. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Żeby nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ktos rusza moze z bałut to moge sie dołanczyc ? Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1988 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja ruszam ze śródmieścia pomorska-kilinskiego a Ty skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 radogoszcz wschod Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1988 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 hehe to do zobaczonka na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Deszcz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Deszcz ;/Ale chyba nie w lodzi? Bo na pietrynie jakos sucho :> https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 W Łagiewnikach też sucho. Będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Spadło kilka kropel w Zgierzu. Dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Siemkabędzie ktoś przed 19:00 ? Bo ja właśnie się wybieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 będzie ktoś przed 19:00 ? Bo ja właśnie się wybieram...ja moge byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 no to spoko, to ja będe gdzies za 30min... Lece http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Napiszcie jak się sprawdziła miejscówa Ja zamiast się z Wami spotkać to ryję do jutrzejszego egzaminu, zazdrość mnie zżera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 do kt bedziecie siedzieli? moze ktos zostanie do 22? bo bede wracal z roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Aktualne polecieli pod bagdad jak ktoś chce ich łapać. Ją dziękuje za miłe spotkanie i do następnego razu Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Super pomysł z tymi spotkaniami, fajna atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Byłem Central zobaczyłem, "piwka" tzn,,, Frugo w Bagdadzie się napiłem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif Pozdrawiam "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Fajna sprawa te spotkania miło było was poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ja podjechałem rowerem bo do miejsca zbiórki mam jakieś 300m... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Spotkanie jak najbardziej udane czekam na powtórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Fajnie fajnie oby wiecej takich spotkań ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi