Skocz do zawartości

Regularne Czwartkowe Spotkania Pod Centralem

Strozz

Rekomendowane odpowiedzi

jakie plany na wieczór po centralu ?
bo ostatnio nie można było się zdecydować Kruszów <-> Malinka
może coś nowego ?

A może wypad na kopalnie w okolicach Bełchatowa (Chabielice itd)? Byliśmy tam wczoraj kameralną grupką - fajne widoki (dwa tarasy widokowe, można przejechać przez teren kopalni),
Dołączona grafika

nie jest daleko, traska też fajna. Zgłodniali w powrotce mają Kruszów :smile:

ja,Okropna,Xanton,Cyp i jeszcze kilka osób wybieramy sie na Kopalnię i winkle w Kleszczowie.wyjazd o 19:30.przewidywany powrót 23:00.Chętnych zapraszamy

Winkle w Kleszczowie po zmroku? :P Śrubek, chcesz nas pozabijać? :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Zapomniałem dodac pozim Expert http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif A tak poważnie to jak wyjedziemy o 19:30 to za godzine będziemy na Winklach więc jeszcze będzie widać conieco :smile:

To jak Julian piszesz się??:smile:

Ja bym po tych winklach polatała, a nie przetoczyła się raz czy dwa, więc dla mnie bez sensu ;) Ale co kto lubi :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

to może 22.07(niedziela) za dnia zrobić wycieczkę na Bełchatów ?

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Ja sobie robię wtedy wycieczkę do pracy :P

Jak to jest relaksująca wycieczka to mało kto nadąży ;)

Wracając do tematu ustawiania się pod Centralem, to może by ustanowić funkcję porządkowego do kierowania ruchem/parkowaniem ;)

Wracając do tematu ustawiania się pod Centralem, to może by ustanowić funkcję porządkowego do kierowania ruchem/parkowaniem ;)

osoba która jako pierwsza pojawi się na miejscu powinna pełnić tę funkcję, tyle że tam po 17 już się zbierają pierwsze osoby ;)

A jak wkurzeni rowerzyści skopią nam blachy :smile: Ja się ustawiam blisko kanapy :P

Ps. A orientowaliście się kiedyś czy można by wjechać na plac manufaktury, tam jest sporo fajnego jedzonka i motocykle na widoku...

Manu raczej odpada,ktoregos dnia chcialem tam wjechac i odrazu pojawila sie ochrona z pretensjami,ze nie mozna wjezdzac

Najlepiej gdyby admin z domeny motocykle-lodz.pl wysłał oficjalne zapytanie do kilku strategicznych miejsc o pozwolenie na spot. Do UM też wypadałoby wysłać aby mieć glejt na miejscówkę pod Centralem w razie gdyby ktoś się przyj...bał - ostatnio straż miejska podeszła, ale okazało się że to znajomi jednego z nas. Wtedy co czwartek oficjalne spotkanie pod Centralem i np raz w miesiącu w Manu

Najlepiej gdyby admin z domeny motocykle-lodz.pl wysłał oficjalne zapytanie do kilku strategicznych miejsc o pozwolenie na spot. Do UM też wypadałoby wysłać aby mieć glejt na miejscówkę pod Centralem w razie gdyby ktoś się przyj...bał - ostatnio straż miejska podeszła, ale okazało się że to znajomi jednego z nas. Wtedy co czwartek oficjalne spotkanie pod Centralem i np raz w miesiącu w Manu

Praktycznie nikt pod Centralem nie moze nam nic zrobic,tylko jest jeden warunek, nie jezdzic po sciezce dla rowerow i nie wyjezdzac przez Pietryne

to super, trzeba jeszcze zadbać o odbiór spotu przez ludzi niezwiązanych z moto a zainteresowanych tym co się dzieje

jesteśmy dla nich anonimowi, przydałby się transparent, logo, adres forum itp ale coś dużego a nie kamizelka z www

Znam takich panów "może przypilnować"

maja dobrą organizację na parkingach ;)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

to super, trzeba jeszcze zadbać o odbiór spotu przez ludzi niezwiązanych z moto a zainteresowanych tym co się dzieje

jesteśmy dla nich anonimowi, przydałby się transparent, logo, adres forum itp ale coś dużego a nie kamizelka z www

z tym moze byc problem,bo wydaje mi sie,ze bez zadnej zgody nie pozwola nam tam umiescic transparentu itp.nie ma tam zabardzo miejsca

jak Suchy wręczy mi transparent to ja mogę trzymać - nikt mi tego nie zabroni, nawet Hanna Z.

dobre :smile: wszyscy bedziemy trzymac

Praktycznie nikt pod Centralem nie moze nam nic zrobic

Wiesz, tak naprawdę to może, bo tam gdzie stajemy, to nie ma wjazdu ani miejsc parkingowych, parkować można tam gdzie auta. A że motocykle się zmieszczą między słupkami to się wjeżdża :smile: Ale jak będziemy grzeczni, to nie powinno być problemu.

Ale jak by zorganizować takie spotkania raz w miesiącu za zgodą, to przecież reklama dla manufaktury.

Wszystkie imprezy na rynku Manufaktury z udziałem motocyklistów są problematyczne. Raz, że trzeba tam jakoś wjechać, a władze Manufaktury obawiają się potrącenia pieszych, a dwa, że istnieją obawy, że ktoś zacznie strzelać z wydechu lub palić kapcia na ich unikatowej kostce ;) Nie wspomnę już o późniejszych negatywnych skojarzeniach, które mogłoby budzić to miejsce, gdyby zaczęło być wiązane z motocyklistami. Jak wiadomo w umysłach wielu ludzi nadal jesteśmy tylko szaleńcami, dawcami itd., a przecież każdy (a Manufaktura zwłaszcza) dba o wizerunek.

W związku z powyższym zorganizowanie jakiejkolwiek, nawet jednorazowej, imprezy z udziałem motocykli na rynku graniczy z cudem - jeśli nie wierzycie Scoti Wam powie.

Poza tym argument z reklamą nie istnieje :smile: Manufaktura to miejsce, które nie musi się reklamować. Od razu wiadomo, że to my potrzebujemy Manufaktury, żeby się rozreklamować, a nie ona nas :smile:

można mieć taki transparent :smile:

to przecież żadna manifestacja :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...