Darcio Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Hehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Chwila z Paint i oto propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Chwila z Paint i oto propozycja. Bardzo ladnie - ale zapomniales o kanapie Ikei https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 a jest tam jeszcze ta kanapa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Fakt znowu się pojawiła, ale można ustawić się jakoś podobnie. Byliśmy już ustawieni z jednym rządkiem po środku i było oki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Wpisz tą frazę w Google i zobacz, że to działa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Pierwszy link: Złodzieje stoją pod Centralnym. Kto pogoni taximafię? Ale drugi link to już nasze forum. Nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 zawsze możemy pod market jakis ale zaraz kupa ludzi sie znajdzie i po spodkaniu po za tym nie wiem co na to własciciel parkingu jak narazie jest jak jest i niech zostanie www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Central jest OK ...dobra reklama "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 a ktos obstawia tą miejscówkę wieczorkiem oprócz czwartków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 a ktos obstawia tą miejscówkę wieczorkiem oprócz czwartków? raczej nie pustostan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 po co kombinacje central jest o.k i niech tak zostanie Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Uważam że central to genialny pomysł ! Jedyny problem to nasza zła organizacja i ustawianie motocykli przy słupkach betonowych blokując wjazd oraz wyjazd. Oczywiście nie jest to nic strasznego i myślę, że dojdziemy do wprawy przy kolejnych spotkaniach. Central to centrum Łodzi, jesteśmy zauważalni. Nie jednokrotnie widziałem reakcje ludzi wychodzących z podziemia z wielkim " wow - motocykle !!! " Dodatkowo jest na czym zawiesić męskie oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Kto pierwszy ten lepszy tzn. ma lepsza miejscówkę nawet ostatnio zajęte było miejsce pod "wiatą" "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Chwila z Paint i oto propozycja. W najbliższy czwartek, proponuje przetestować ten schemat ustawienia A w ogóle to muszę się przyznać, ze to ja stawałem przy słupkach wjazdowych i to moja wina... Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Też sie tam ustawiłem... przepraszam;) 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Central jest git, i nic nie będziemy zmieniać !!! Kto pierwszy ten lepszy tzn. ma lepsza miejscówkę nawet ostatnio zajęte było miejsce pod "wiatą" Tam jest moje miejsce, zarezerwowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Z kanapą wygląda to mniej więcej tak. Pomarańcz to miejsca rezerwowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dokładnie! Central zostaje I w ten czwartek testujemy ustawienie się wg powyższego schematu Kto jak kto, ale my, motocykliści, powinniśmy być wyznawcami zasady, że wszyscy się zmieścimy P.S. Miqul - szacun za rysunek kanapy - jest boska Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Trzeba przetestować kanapę ..sorry ustawienie motocykli Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 te pomaranczowe to srednio przeciez miejsce jest tez po drugiej stronie ścieżki. a jak i to nie wystarczy to reszta parkuje w przejsciu podziemnym http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A jak wkurzeni rowerzyści skopią nam blachy Ja się ustawiam blisko kanapy Ps. A orientowaliście się kiedyś czy można by wjechać na plac manufaktury, tam jest sporo fajnego jedzonka i motocykle na widoku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 w takim razie w czwartek próba generalna Lekcja pierwsza "L" parkowanie skośne aaa i jeszcze trochę pomarudzę jakie plany na wieczór po centralu ? bo ostatnio nie można było się zdecydować Kruszów <-> Malinka może coś nowego ? "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ps. A orientowaliście się kiedyś czy można by wjechać na plac manufaktury, tam jest sporo fajnego jedzonka i motocykle na widoku... no Manufaktura IMHO to lepsza wizytówka niż Central Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 na rynek manu nie mozna wjezdzac a po drugie nie kombinujta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Wjezdzac to mozna, tylko trzeba pozniej szybko uciekac:) Ochrona na tych dwukulkach gania:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi