Darcio Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dzięki wszystkim było bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 to bardziej wyglądało jak by liczyli motocykle niż je spisywali bo jakoś nie zauważyłem żeby odwracali się za motocyklami a z przodu to co najwyżej mogą spisać to producent kasku... z tego co widziałem to jeden walił od przodu.. a ciebie czemu nie bylo co bezpieczniki ci padły??? Musiałem odbić do P-c. przez owe bezpieczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja tak jak pisałem że podjade tak zrobiłem może nie zx10r ale to zawsze kawasaki oby co tydzień tak dopisywali dostawcy ciast i tortów do następnego www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kolejny wypad na Kruszów udany.. A ty nie miałeś odstawiać moto na jakiś czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Super roczek było bardzo miło, i frekwecja że hoho Dużo Was było w tym Kruszowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Załapałem się na koniec... nieźle dopisało osób! Niestety w drodze do Kruszowa musiałem zawrócić... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 czego efektem był radiowóz milicji, a w środku 2 panów z ołówkiem i zeszycikiem spisujący numery rejestracyjne każdego motocykla wjeżdżającego i wyjeżdżającego z miejsca spotkania http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Trzeba kupić "armaturę" .. zostaliśmy do końca i jak tylko zjechał ostatni "plastik" to sobie pojechali... pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 było sympatycznie poza tym paleniem gumy , myślę że nasza strona złamała umowę z policją, my spokojnie - oni się nie czepiają, kilku nie mogło się powstrzymać, ehhh.... będziemy mieć wszyscy problemy, jeśli niektórzy nie pójdą po rozum do głowy. Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 pare osob podjechalo. nawet padl temat zeby tam robic spotkania bez przypalu i niedaleko a z tym paleniem to lipa jak ch..j, jeszcze przy psiarni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A ty nie miałeś odstawiać moto na jakiś czas ? no jasne że tak ale dopiero po Niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kolejny wypad na Kruszów udany.. Udany to mało powiedziane, nie licząc samej jazdy, to do tej pory mam pełny brzuch. Chyba ze dwa dni nic nie przełknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dużo Was było w tym Kruszowie? 30 motongow, moze nawet i lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bardzo fajny spocik. Niestety w drodze powrotnej z Kruszowa nie widziałem tych fotoradarów cykających od tyłu, ale mam nadzieje, że ich po prostu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienik Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja dzis byłem pierwszy raz i musze powiedziec że naprawde fajne spotkania, a frkwencja przewyższyła moje oczekiwania(ale to może z powodu roczku), myśle że jeszcze zawitam. Lewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 że ich po prostu nie ma No co ty nie powiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 dzisiaj nastawione byly do przodu wiec luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ja w Kruszowie naliczyłem 39 maszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Trzeba kupić "armaturę" .. niby jedna wielka rodzina a tu masz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ... nawet mnie nie prowokuj... nie będę się szczotką odpychał żeby odjechać spod świateł ani później nogami hamował... więc wietrzypachom mówię ... ech ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wrona gdzie są te fotki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nie ma Wrony.. są moje... Jutro jak się obrobię wrzucę więcej Wrzuciłem do galerii pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDevil Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 dzisiaj nastawione byly do przodu wiec luzik wydaje mi śe, że tam zawsze robiąod przodu (mam nadzieję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dawać foty do galerii, bo w temacie zginą! Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Haser co to za mina chciałeś zrobić sexy dziubek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 podobają mi się czekamy na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 zapamiętajmy ten widok mała jedzie na swojej gs-ce a nie pcha AAA!!! już nikt jej nie uwierzy że gs-ka nie jadzie dawać foto więcej fot !!! ps szukam siebie z kawą ... www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi