Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak jestem gotów na tę adrenalinę :biggrin:

Aż strach pomyśleć, jak byś musiał się odwidzięczyć, za taką dawke adrenaliny :biggrin:
Opublikowano

Ej, jutro/dzisiaj o 19? (Niech administracja lub autor walnie doprecyzowanie w temacie ;P)

Opublikowano

z doświadczenia wcześniejszych spotkań zawsze było na 18 :biggrin: ACZKOLWIEK Scoti napisał że jutro tort na 19 więc nie omieszkam być tam pierwszym o ile mi się to uda :biggrin:

Opublikowano

Zawsze było na 19 :smile:

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

to czemu ja jeździłem na 18 i zawsze wszyscy byli xD?

Opublikowano

to czemu ja jeździłem na 18 i zawsze wszyscy byli xD?

Zegarek masz nie przestawiony zapewne :biggrin:
Opublikowano

uwaga.. korekta .. chyba jest już dobrze wiec wg moich obliczeń za 17:30 h widzimy sie znowu :smile:

Opublikowano

hehe, na torcika to napewno zajrzę ;) i ja powinienem być już parę minut po 18 ;)

Opublikowano

Skoro nikt nie wymyslil innego miejsca, standardowo lecimy do Karczmy w Kruszowie.

Opublikowano

Skoro nikt nie wymyslil innego miejsca, standardowo lecimy do Karczmy w Kruszowie.

Nawet o tym nie myśl -.-

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ból jak diabli, ja dziś niestety w pracy... :sad2:

128330.png
Opublikowano

jako że zapowiada się dziś spora frekfencja proponuję aby jakoś równo ustawić motocykle to zmieścimy się wszyscy

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

to zostaje przykręcić nowe tablice i można ruszać na spot i torta :smile:

motorcycle.gif
Opublikowano

Adany, dobry pomysł bo będzie burdel jak zwykle że moto będą ustawione przy końcu parkingu i ani tam dalej przejść ani przejechać.

Opublikowano

Ustawiajcie się dość ciasno i tak, żeby nie było później problemu z wyjazdem. Zostawcie troszkę miejsca dla spóźnialskich.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

jak ktoś ma jakieś nalepki a'la Crosiak to niech zabierze zapas, mogą się przydać ^^

Opublikowano

to ustawiajcie się przodem / tyłem do ścieżki rowerowej

i będzie git

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Planowałem podjechać ale mój chory syn zrewidował moje plany :sad2: Za tydzień powinno mi się już udać.

Opublikowano

było sympatycznie poza tym paleniem gumy , myślę że nasza strona złamała umowę z policją,

my spokojnie - oni się nie czepiają, kilku nie mogło się powstrzymać, ehhh....

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

Miałem być, ale moja cebulka znowu zaczęła marudzić i gasnąć od tak sobie, więc zawróciłem do Jakubka.

Później pod Centralem ok 21 spotkałem jeszcze Monikę i Janka (o ile dobrze pamiętam) na Blackbird'zie i ZZR1200. Wybraliśmy się w kierunku Della jednak cebula tuż za Widzewem znów odmówiła posłuszeństwa. Także przepraszam, że tak Wam zniknąłem, ale nie było sensu dalej jechać. Odpaliłem, zawróciłem i z wieeeeloma postojami na ponowne odpalanie dojechałem do domu.

Opublikowano

Kolejny wypad na Kruszów udany.. ;)

:doofywave:
działkowy emeryt
Opublikowano

było sympatycznie poza tym paleniem gumy , myślę że nasza strona złamała umowę z policją,

my spokojnie - oni się nie czepiają, kilku nie mogło się powstrzymać, ehhh....

czego efektem był radiowóz milicji, a w środku 2 panów z ołówkiem i zeszycikiem spisujący numery rejestracyjne każdego motocykla wjeżdżającego i wyjeżdżającego z miejsca spotkania http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

tak czy inaczej fajnie było zobaczyć Waszą zgraję i przeturlać się niespiesznym tempem do paszodajni :whistling:

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

to bardziej wyglądało jak by liczyli motocykle niż je spisywali bo jakoś nie zauważyłem żeby odwracali się za motocyklami a z przodu to co najwyżej mogą spisać to producent kasku...

Ile fotek złapaleś?

z tego co widziałem to jeden walił od przodu.. a ciebie czemu nie bylo co bezpieczniki ci padły???
:doofywave:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...