Lans Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 I tak jestem gotów na tę adrenalinę Aż strach pomyśleć, jak byś musiał się odwidzięczyć, za taką dawke adrenaliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ej, jutro/dzisiaj o 19? (Niech administracja lub autor walnie doprecyzowanie w temacie ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 z doświadczenia wcześniejszych spotkań zawsze było na 18 ACZKOLWIEK Scoti napisał że jutro tort na 19 więc nie omieszkam być tam pierwszym o ile mi się to uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zawsze było na 19 "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 to czemu ja jeździłem na 18 i zawsze wszyscy byli xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 to czemu ja jeździłem na 18 i zawsze wszyscy byli xD? Zegarek masz nie przestawiony zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 uwaga.. korekta .. chyba jest już dobrze wiec wg moich obliczeń za 17:30 h widzimy sie znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 hehe, na torcika to napewno zajrzę i ja powinienem być już parę minut po 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Skoro nikt nie wymyslil innego miejsca, standardowo lecimy do Karczmy w Kruszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Skoro nikt nie wymyslil innego miejsca, standardowo lecimy do Karczmy w Kruszowie. Nawet o tym nie myśl -.- Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ból jak diabli, ja dziś niestety w pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jako że zapowiada się dziś spora frekfencja proponuję aby jakoś równo ustawić motocykle to zmieścimy się wszyscy Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 to zostaje przykręcić nowe tablice i można ruszać na spot i torta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Adany, dobry pomysł bo będzie burdel jak zwykle że moto będą ustawione przy końcu parkingu i ani tam dalej przejść ani przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ustawiajcie się dość ciasno i tak, żeby nie było później problemu z wyjazdem. Zostawcie troszkę miejsca dla spóźnialskich. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jak ktoś ma jakieś nalepki a'la Crosiak to niech zabierze zapas, mogą się przydać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 cyk,cyk,cyk ... jeszcze 2 godzinki i torcik http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 to ustawiajcie się przodem / tyłem do ścieżki rowerowej i będzie git "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Planowałem podjechać ale mój chory syn zrewidował moje plany Za tydzień powinno mi się już udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 było sympatycznie poza tym paleniem gumy , myślę że nasza strona złamała umowę z policją, my spokojnie - oni się nie czepiają, kilku nie mogło się powstrzymać, ehhh.... nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Miałem być, ale moja cebulka znowu zaczęła marudzić i gasnąć od tak sobie, więc zawróciłem do Jakubka. Później pod Centralem ok 21 spotkałem jeszcze Monikę i Janka (o ile dobrze pamiętam) na Blackbird'zie i ZZR1200. Wybraliśmy się w kierunku Della jednak cebula tuż za Widzewem znów odmówiła posłuszeństwa. Także przepraszam, że tak Wam zniknąłem, ale nie było sensu dalej jechać. Odpaliłem, zawróciłem i z wieeeeloma postojami na ponowne odpalanie dojechałem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kolejny wypad na Kruszów udany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 było sympatycznie poza tym paleniem gumy , myślę że nasza strona złamała umowę z policją, my spokojnie - oni się nie czepiają, kilku nie mogło się powstrzymać, ehhh.... czego efektem był radiowóz milicji, a w środku 2 panów z ołówkiem i zeszycikiem spisujący numery rejestracyjne każdego motocykla wjeżdżającego i wyjeżdżającego z miejsca spotkania http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif tak czy inaczej fajnie było zobaczyć Waszą zgraję i przeturlać się niespiesznym tempem do paszodajni ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kolejny wypad na Kruszów udany.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Ile fotek złapaleś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 to bardziej wyglądało jak by liczyli motocykle niż je spisywali bo jakoś nie zauważyłem żeby odwracali się za motocyklami a z przodu to co najwyżej mogą spisać to producent kasku... Ile fotek złapaleś? z tego co widziałem to jeden walił od przodu.. a ciebie czemu nie bylo co bezpieczniki ci padły??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi