Macix Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Pomysł miejscówki pod centralem świetny to widzimy się w czwartek ja chwile się spóżnie bo pracuje do 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 zawsze byly zakazy. wszedzie sa zakazy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Prawie jak za czasów króla któregoś tam (chyba Batory?) Czawrtkowe Obiady hehehe jak dla mnie czwartek idealnie. 18? nawet jak dla mnie za wcześnie bo do pracy wstaję o 4. Ja to mogę nawet o 16-17 jak by się jeszcze kto pisał.A jeśli nie pod ogródkami to przeca wzdłuż ulicy można stawiać. Już nei raz tam widziałem jak motorem między betonowymi słupami przejeżdżają i aż to wejścia do podziemia można stawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Prawie jak za czasów króla któregoś tam (chyba Batory?) Czawrtkowe Obiady Poniatowskiego walnąłeś się o jakieś 200 lat A jeśli nie pod ogródkami to przeca wzdłuż ulicy można stawiać. Już nei raz tam widziałem jak motorem między betonowymi słupami przejeżdżają i aż to wejścia do podziemia można stawiać.Między innymi tam straż miejska się czepia, ale może nie uprzedzajmy faktów - jak będą nas ganiać to się zastanowimy co z tym fantem zrobić Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Poniatowskiego walnąłeś się o jakieś 200 lat Nigdy nie byłem dobry z historii Między innymi tam straż miejska się czepia, ale może nie uprzedzajmy faktów - jak będą nas ganiać to się zastanowimy co z tym fantem zrobić Może jak 20 nas będzie stało to im się nie będzie chciało tyle wypisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Może jak 20 nas będzie stało to im się nie będzie chciało tyle wypisywaćjak bys zobaczyl na ziemi 2 zl to bys podniosl - chaloby im sie wypisywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 O dzizas... ale Wy wszyscy negatywnie nastawieni :P... hehe nie no, rozumiem, ale w takim razie myślicie, że jak będziemy stać pod ogródkiem to inaczej na to będą patrzeć? Tym bardziej, że wówczas będziemy musieli przez ścieżkę rowerową przejeżdżać albo stać przy niej? Takie samo zagrożenie będziemy stwarzać manewrując tam jak i tak samo będziemy łamać prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 @Julka, zgadza się. Nie nawołuję tutaj do gremialnego bojkotu della, choć mnie ta miejscówka po ostatniej wizycie zbrzydła. Chodzi mi jedynie o to, tak samo jak autorowi tematu, żeby ustalić jakieś jedno miejsce, w którym jeśli o danej godzinie pojawią się jakieś maszyny - to będą to maszyny od nas z forum. To czy ludzie, którzy się tam zbiorą pojada później na dell, na hell, czy zaleją palniki na miejscu i wrócą do domu taxi to już jest sprawa 3-cio rzędna. Kiedyś był parapet, tam się zbierali stali bywalcy tego miejsca, pod Profi i na Tesco przy Teresy bawią się stunterzy, a my tu radzimy nad miejscem zbiórek dla nas Ja w ten czwartek odpadam, bo mam egzaminy, ale w niedzielę chętnie na znajomych z forum zaczekam pod Centralem przy kebczyku albo coli niż między radiowozami i gimnazjalistami na dellu ;P@Piotrek, tam jest bardzo duży parking, nie musimy motocyklami wjeżdżać do samego ogródka, można śmiało legalnie postawić motocykle 50m od straganu i za nic mandatu nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dla mnie godz. 19.00 miodzio,a miejsce zobaczmy pod centralem, jak będzie coś nie tak, to zmienimy Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Mnie pasi nawet bardzo. Godzina 19;00, ustalona krakowskim targiem między 18;00 a 20;00. Będę w ten czwartek. Moto stawiam na parkingu. Co do wizyt czarnuchów ze SM i Po-jebo-licji - myślę, że nie ma się czym przejmować. Oni mają spóźniony zapłon i na pewno minie z miesiąc/dwa zanim się kapną, że tam motocykliści się zbierają.Pozdrawiam i do zobaczenia! Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Noto do czwartku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Tylko ludzie błagam - nie używajcie skrótu ŁFM bo mnie strzela :whip:FŁM - Forum Łódzkich Motocyklistów! :decayed:P.S. W czwartki osobiście może być ciężko mnie spotkać, ale postaram się wpaść następnym razem (teraz urodziny kumpla mam w czwartek). Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Startujemy w ten czwartek o 19.00, paszcze ogolone, motury wypucowane. Wierzchowce na parkingu co by się kosmiczne psiaki nie czepiały CYA www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnytl Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Według mnie miejsce może okazać się strzałem w dziesiątkę... Niestety w ten czwartek odpadam bo pracuje do 22 ale w niedzielę chętnie podjadę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ja nic nie obiecuję, ale może dam radę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mi pasuje a co do placu dabrowskiego chłopaki z klubu vespy tam pod kawiarnia parkowali i nie było problemu ...teraz sie przeniesli pod taka włoską chyba obok placu komuny paryskiej i też spoko miejsce ale mniej miejsca na tyle motongów Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wy to macie dobrze, tyle czasu wolnego same nieroby pewnie hehe Postaram sie wpasc tez w czwartek po 19. Zobaczymy jak ta miejscowka wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ehh, mam zajęcia do 19, więc odpadam :/ Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ja będę ok 20tej wcześniej nie dam rady ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Z tego co czytam, to już chyba każdy nie może. I nikogo nie będzie. Ja mogę wpaść na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ja w tym tygodniu również nie dam rady ale podoba mi się pomysł, dlatego będę wpadał! Szczególnie dobra opcja dla nowych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No właśnie... w sumie prawie nikogo jeszcze nie znam a w ten czwartek akurat jak coś to mogę być na 18/19 i też długo nei posiedzę niestety... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A ja postaram się podskoczyć. Nie często mam okazję was spotkać wieć może tym razem się uda Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Pisac PW jak ktoś podjedzie, ja jestem wolny w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Pisac PW jak ktoś podjedzie, ja jestem wolny w czwartek. po co PW? jakas tajemnica? zerkniesz w temat i bedziesz wiedzial ja sie pojawie w czwartek godz 19 jak nie bedzie padac oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi