Arecki_ELW Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja niestety będę się pojawiał teraz co 3 tygodnie, chyba że zmienię pracę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bedziecie tam conajmniej godzine? Bo nie wiem czy podjechac autem prosto po robocie, czy motocyklem koło 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bedziecie tam conajmniej godzine? Bo nie wiem czy podjechac autem prosto po robocie, czy motocyklem koło 20Godzinę to raczej grupa się zbiera, więc o 20;00 lekko spotkasz jeszcze ludzi żeby pogadać. Później czyli 20;30 - 21;00 Kruszów - karczma Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Może i ja bym się wreszcie wybrała Was poznać Niestety samojazdem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bedziecie tam conajmniej godzine? Bo nie wiem czy podjechac autem prosto po robocie, czy motocyklem koło 20 Adam przybywaj-ja poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jak rano uda mi sie pomalowac owiewke to wpadne w koncu. Moze wyciagne Was na moj tor motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jak rano uda mi sie pomalowac owiewke to wpadne w koncu. Moze wyciagne Was na moj tor motocyklowy Ty masz swój tor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jak podjade to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Pogoda "sucha" godz. 19.00 stawiam się pod Centralem lewa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No mnie raczej jutro nie będzie na spocie bo mam imprezke o tej porze i nie da rady tego pogodzić ale na następny czwartek postaram się odmeldować. Będę się starał być regularnie w miare mozliwości ale nie wiem jak mi praca na to pozwoli niestety. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja nic nie mówię, bo jak się zadeklaruję to znów mi coś wypadnie Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 a ja będę jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 a ja będę jak zawsze jak to poważnie zabrzmiało "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 cos dzis sie słaba pogoda zapowiada ;/ Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Szkoda gadac :/ to samo co ostatnio :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 auta panowie i panie Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 No niestety pogoda znów do bani, ale podjade na czterech kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 ...trzeba miec auto :] Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ja bym przyjechał na dwóch, ale w deszczu i z olejem na oponie to już nawet ja nie jestem takim hardcore'm. Czekam az zadzwoni Tomek z Rut-Maru i powie, że można podjechać bo przyszła część. Jak się wyrobią to może na 19;00 będę na moto http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 będzie problem z parkowaniem aut Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przejaśnia się może do 19 wyjdzie słońce...Pogoda na dziś: (oczywiście temp. w F ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 elfeti niestety wstawianie obrazków na to forum jest zj****e, musisz załadować foty do galerii albo jakiegoś nowo dodanego albumu, żeby ich użyć albo hostujesz zewnętrznie i dajesz link. Ja używam JINGa. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 niestety wstawianie obrazków na to forum jest zj****e, musisz załadować foty do galerii albo jakiegoś nowo dodanego albumu Wcale nie wszystko dobrze widać no i ja się trzymam tej wersji, że się przejaśni, bo przyjeżdżanie na zlot motocyklowy samochodem jest mega słabe Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 przyjeżdżanie na zlot motocyklowy samochodem jest mega słabe Fakt, zwłaszcza na pierwszy zlot (ever) jak w moim przypdaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Fakt, zwłaszcza na pierwszy zlot (ever) jak w moim przypdaku Nieważne na który Chyba nie przyjeżdżamy tam po to, żeby, jak to kiedyś kolega Kuba napisał, popatrzeć sobie w oczy i spijać kawę, tylko, żeby latać Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi