Borys94 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przewinęło się może z 15-20 osób. scOti będzie wiedział dokładnie, bo chyba policzył ile naszywek rozdał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przewinęło się może z 15-20 osób. scOti będzie wiedział dokładnie, bo chyba policzył ile naszywek rozdał Wow! Frekwencja zaskakujaca jak na taka pogode Fajnie ze forum tak szybko sie rozwija i tyle ludzi na spotkania i zloty przybywa Suchy masz powody do dumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 mnie też dzisiaj pogoda zniechęciła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Było wesoło super ekipa Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bardziej kameralnie I nawet dostawili nam kanape by było gdzie siedzieć. Nie przejmujcie się ci od prowadzenia ogródka też wymiękli ;P Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 tia zwłaszcza jak ktoś bez wysiłku im przez płot nogi przestawia Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 no fajnie było, śmiesznie:) to za tydzień czerwony dywan ? hehehe "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 nie spodziewałam się, że tyle osób wpadnie na moto, a tu proszę miłe zaskoczenie;) bardzo wesołe spotkanie się odbyło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 W związku z tym, że dziś można zrobić coś dobrego w okolicach godziny 19 proponuję nie latać wkoło komina tylko spiąć tyłki i pojechać do ZOO http://motocykle-lodz.pl/topic/1688-1506-w-zoo-impreza-dla-dzieci-niepelnosprawnych/ W związku z tym, że mamy tam być PRZED 19, proponuję spotkać się na rogu Piotrkowskiej i Piłsudskiego o 18, żeby najpóźniej o 18:30 wyjechać. Kto nie ma czasu/ochoty niech pędzi bezpośrednio do ZOO i tam się spotykamy No.... to... do zobaczenia Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 moze dobry pomysł kawa na pietrynie o 18 30 i do zoo tylko na zyrafy uwazamy !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_snd Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 myślę, że się wyrobie i przybędę w okolicach 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 jak zdążę to będę pod centralem o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1988 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja podjadę na chwilkę, ale moje wydechy są puste, żeby zwierzęta nie po uciekały zgaszę moto przed wjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja nie zdążę na Pietrynę Ale pod Zoo się pojawię Idę wyciągać konia ze stajni "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Niestety do 20 musze pracowac :/ ehhh moze uda sie jeszcze kogos gdzies zlapac a jak nie to Dell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Byłaś / Byłeś w Zoo ?? hehe a w której klatce ...a tak na poważnie dzięki za dzisiejsze spotkanie w Zoo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif było za***iście Sprawiliśmy dzieciaczkom chyba frajdę choć i ja miałem niemałą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif jazda motocyklem / meleksem po Zoo bezcenne "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 haaa... i udalo mi sie spotkac nasza ekipe pod centralem Bez Della sie nie obylo, wytestowana-wyklepana felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jutro kolejne spotkanie. Co powiecie na przelot do karczmy w Kruszowie, po spotkaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jutro kolejne spotkanie. Co powiecie na przelot do karczmy w Kruszowie, po spotkaniu ?Bardzo chętnie, a tam zmęczę kolejny placek po zbójnicku za całe 10 zł Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dawno nie byłem w karczmie, bede musiał nadrobić zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja jutro odpadam. Jade kibicować Czechom albo Portugalczykom w sumie to sam nie wiem komu ale jadę Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zeby tylko ladna pogoda byla, bo znow sie pier.... :/ , a prognozy deszcz zapowiadaja :/ Kibicowac trzeba Poltugalii , przez czechow odpadlismy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bardzo chętnie, a tam zmęczę kolejny placek po zbójnicku za całe 10 zł Ja jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jak pogoda będzie w miarę to jestem,a jak pogoda będzie mało obiecująca to może na 4 kółkach się zjedziemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jak pogoda będzie w miarę to jestem,a jak pogoda będzie mało obiecująca to może na 4 kółkach się zjedziemy??Nie wiem czy nie będę musiał na 4 kółkach... plan był motocyklem ale wczoraj pojechałem z lekko kapiącym olejem na serwis. Wymienili oringa pod simmeringiem i jakąś uszczelkę poprawili i dali silikon (ponoć był nawet fabrycznie ) ale to chyba nie to... olej dalej lekko ciapie i o tyle niefajnie, że to zębatka od skrzyni więc olej idzie na łańcuch i ciapie na lewy winkiel koła a to już nie jest przyjemnie... zgłosiłem wczoraj i jutro ma być element (oby!) więc może jednak motongiem. Zobaczymy... Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi