tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ciekawe czy bedzie miał obstrukcje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Trzeba się podleczyć domowymi sposobami:D 1 Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Super przelocik, szkoda że w brzezinach misiałem się wycofać pozdrawiam Edytowane 24 Października 2013 przez boroś (wyświetl historię edycji) boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Gdzie zajechaliscie na miche ze się tak zapytam ? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Karczma Strzelna koło Jeżowa Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ciekawe czy bedzie miał obstrukcje Na szczęści obeszło się większych akcji Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Na szczęści obeszło się większych akcji Czyli karczma sprawdzona jak wszyscy zyja i brak skutków ubocznych oraz długich pobytów w WC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 A jak jeszcze nie wszyscy wyszli z wc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 A jak jeszcxe nie wszyscy wyszli z wc? To jest problem faktycznie miejmy nadzieje ze nie zakonczy sie to pieczeniem niektórych okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jutro czwartek jak pogoda dopisze to spotykamy się gdzieś czy motorki już śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 My z Tomaszem to sie codziennie spotykamy hahaha nie ma lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 My z Tomaszem to sie codziennie spotykamy hahaha nie ma lekko Spotykamy sie codziennie zabrzmiało to dosc dziwnie hehe Fakt latamy codziennie chodż w dniu wczorajszym moje dłonie powiedziały stop mam tu namyśli ich stopień zgrabienia względem temperatury . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Spotykamy sie codziennie zabrzmiało to dosc dziwnie hehe Fakt latamy codziennie chodż w dniu wczorajszym moje dłonie powiedziały stop mam tu namyśli ich stopień zgrabienia względem temperatury . Taaaaa co by nie bylo jakiś skojarzeń hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jutro czwartek jak pogoda dopisze to spotykamy się gdzieś czy motorki już śpią Vis a Vis Galerii. Pod Infosysem. W końcu parkingu od strony Widzewa. -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 JaRoD o której będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja będę o 22 na Dell`u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 scyzer to będziesz sopel lodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 U mnie linka zrobiona to jeżdżę dalej. Wczoraj jeździłem to i dziś chętnie pojeżdżę Standardowo Central 18:00 czy coś się zmieniło? 1 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 AIDEKK!!! czytaj posty wyżej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 17:30 - 18:00 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Vis a Vis Galerii. Pod Infosysem. W końcu parkingu od strony Widzewa. I pamietac wjezdzac pod zakaz jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 I pamietac wjezdzac pod zakaz jak zwykle tylko uważać na autobus ruszający z przystanku Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 AIDEKK!!! czytaj posty wyżej ! A widziałaś wyżej godzinę? Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie zalecam wjeżdżania pod zakaz, bo to niezgodne z przepisami. Poniżej mapka dojazdu/wjazdu. 4 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Postaram się podjechać ale gdzieś 18,30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi