tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja bede przed 18 poczekajcie dobrzy ludzie jak cos 501622778 gdzie lecie będę was ganial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 będę was ganial i tak nas nie dogonisz http://www.youtube.com/watch?v=RvcHVesIzMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ja jednak stopuję.. dopiero wróciłem, a pogoda gorsza niż wczoraj i czasu brak Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Pogoda git niebyc mietki hehr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No to kto się do centrum wybiera? Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Przepraszam, że z @kwinto przydzidowaliśmy ale mi się limit czasowy skończył, a żona odgraza się odwetem na Strzelnicy bądź Paintballu 2 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 chyba zegar sie zamykal tak szybko znikales z horyzontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Co ty, ja nie mogę szybko jeździć, mam nakeda :-P -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 fajnie było polatać dzięki za odprowadzenie a nowa miejscówka całkiem fajna Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Co ty, ja nie mogę szybko jeździć, mam nakeda :-P... i lęk prędkości.... xD kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ooo no, i lęk otwartych przestrzeni. -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ooo no, i lęk otwartych przestrzeni. To musi być straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kto ma foty z wyżerki dzisiejszej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 To musi być straszne no i musi biedny za***rdalać żeby ta przestrzeń szybko się kończyła Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 To musi być straszne To nic w porównaniu z lękiem przed lekami. -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kto ma foty z wyżerki dzisiejszej ? Jastrząb, ja mam te kilka spotowych Są już na fb zaraz wrzucę i tu Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 no i musi biedny za***rdalać żeby ta przestrzeń szybko się kończyła Muszę spróbować może mnie też pomoże na lęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jak Wasze żołądki po jedzeniu, bo mój coś szwankuje po tych frytkach Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jak Wasze żołądki po jedzeniu, bo mój coś szwankuje po tych frytkach może za szybko jechałeś ?? albo masz motylki w żołądku na myśl o kelnerce 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Muszę spróbować może mnie też pomoże na lęki hehe to Ty też taki lękliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 hehe to Ty też taki lękliwy nooo czasami tak i wtedy zamykam się w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dobrze że tylko w sobie a nie oczy na winklach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 może za szybko jechałeś ?? albo masz motylki w żołądku na myśl o kelnerce ja też bym powiedział że to kelnereczki wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dobrze że tylko w sobie a nie oczy na winklach oczy na winklach zawsze mam zamknięte to już odruch bezwarunkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ja też bym powiedział że to kelnereczki wina myślisz, że mu coś tam do tych frytek dosypała? bo tylko on dostał osobną porcję Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi