BlueSky Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 bendem Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja wziąłem urlop i też będę - pierwszy raz wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja wziąłem urlop i też będę - pierwszy raz Jędrzej, żonę bierzesz czy łańcuch do gara dziś przypięty? Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Hehe, nie tylko Ty, fred89, to będzie również i moje pierwsze czwartkowe spotkanie. Ja będę około 18 dobry dzień na stratę dziewictwa hehe Więc do zobaczenia o ok 18:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jędrzej, żonę bierzesz czy łańcuch do gara dziś przypięty? A zęby Ci za gęsto nie rosną przypadkiem...? 2 Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A zęby Ci za gęsto nie rosną przypadkiem...? Widzę mój plan poskutkował! Przyjedziesz, albo wyjdzie, że do garów przypięta jesteś Po tamtym tekście nie masz innego wyjścia, no i kobieca dumę uraziłem Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Nie przyjadę, bo rozmiarowo nie nadaję się już do jeżdżenia na moto. Trzeba zweryfikować trochę priorytety - te 7 tygodni, które mi zostały do rozsypania się jakoś wytrzymam. Bawcie się dobrze! Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 kurcze, mogę przyjechać najwcześniej przed 20 i nie wiem czy ktokolwiek jeszcze będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1 motór (GS1200) już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 18.15 - do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja bede okolo 19 moze troche przed Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1 motór (GS1200) już jest eh, to niestety nie mój W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja powoli się szykuję, ale muszę czekać jeszcze w domu zanim opuszczę pit-stop Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Czy nie jesteście aktualnie na Nestea koło salonu BMW (rokicinska)? Bo jade wlasnie na noc do pracy i aż łza sie w oku kręci gdy widzę kilka maszyn.. A mnie tam nie ma.. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Strumyk (wyświetl historię edycji) Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Czy nie jesteście aktualnie na Nestea koło salonu BMW (rokicinska)?-TAK Dzięki wszystkim za miłą wycieczkę i do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzieki wszystkim za mila wycieczke. Do nastepnego razu. Aga dzieki za prowadzenie do andrespola. Jestem juz w domciu. Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja też dzieki za spotkanko pod centralem:) pierwszy raz w tym sezonie i bez wyprawy z Wami do Spały ale następnym razem dopisze na dłuzej:) pozdrwionka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 nie ma to jak pracować do 22 w czwartek ;/ ale w nastepny kończe o 18 Byndem wtedy byndem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzięki bardzo za miłą wycieczkę. Pozdrowienia i do następnego wypadu "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ależ fajnie było! za chwilkę wrzucę kawałek filmiku na wrzute i zapodam linka dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A ja miałem ambitny plan przywitania się z wszystkimi i chyba w porze szczytu kiedy było najwięcej persona udało mi się Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzięki za super wypad wydaje mi się że jest mały progres dzięki kolejnym km. no i ta spokojna jazda dzięki Sebol że nie było szybciej 1 www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzięki za wypadzik,fajna ekipa ,dobry humor jak zawsze przepraszam aga że cię wystraszyłem delikatnie Moja żonka troszkę zła za spóźnienie ,ale po drodze do domku kupione kwiatki,oraz browarek i sytuacja opanowana jeszcze raz dzięki za miłą wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzięki za miły wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygus Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzięki za fajny wypadzik. Żona u mnie też kipi złością . Miałem tylko jechać pod central . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi