Broto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja chyba wyczerpalem limit benzyny na miesiac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 a ja idę po hanię wyczyszczę a potem polatam dawaj Broto na pogaduchy pod blok polecę do żonki na plac manewrowy ponoć jest już nowa ósemka więc popróbuję Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kurna powiadomienia chyba mi nie dzialaja :/ a teraz to pada, ale jutro moge podbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 A ja przyjechałem Oranż CB 500. I jechałem na szarym końcu we wczorajszym rajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 mnie to tam z ryja każdy poznaje przez avatar ;p tak jest chyba najłatwiej dla mnie, ale jak coś to niebieski bandit 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Weźcie może napiszcie kto był i czym czarna Kawa GPX 750 R, jak na załączonym wzDęciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/904222,pan-piotr-mieszka-z-9-rowerami-na-pietnastu-metrach-film,2,id,t,sg.html#galeria-material To chyba nasz najwierniejszy (bo jedyny) fan z czwartkowych spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A ja przyjechałem Oranż CB 500. I jechałem na szarym końcu we wczorajszym rajdzie. Ciebie akurat kojarzę z grilla dla domu dziecka więc nie ma problemów To chyba nasz najwierniejszy (bo jedyny) fan z czwartkowych spotkań Przecie tam się nie da mieszkać! To jest warsztat a nie mieszkanie Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Ciebie akurat kojarzę z grilla dla domu dziecka więc nie ma problemów Przecie tam się nie da mieszkać! To jest warsztat a nie mieszkanie NIe wiem z czego tak się śmiejesz Aidek ? nie wszyscy zarabiaja po 40 tys na miesiąc i mają wille...+ dla jego passsi i daje sobie rade i nie skączył pod sklepem czy gdzieś w śmietniku!!jak umie tak żyje Edytowane 26 Maja 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 nie wszyscy zarabiaja po 40 tys na miesiąc i mają wille... Jak zacznę tyle zarabiać to z pewnością Cię poinformuję Plus dla jego pasji, ale robić coś takiego z mieszkania... no cóż, trzeba być specyficznym. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Plus dla jego pasji, ale robić coś takiego z mieszkania... no cóż, trzeba być specyficznym. gdzieś musi upchnąć swoją pasje.. Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 rok temu napisałem paparazzi - ale nie śmiejmy się z niego, widać że jest nieszczęśliwy, po prostu nie udało mu się w życiu a dziś po przeczytaniu http://www.expressilustrowany.pl/artykul/904222,pan-piotr-mieszka-z-9-rowerami-na-pietnastu-metrach-film,2,id,t,sg.html#galeria-material To chyba nasz najwierniejszy (bo jedyny) fan z czwartkowych spotkań dodam że to mega pozytywny koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 chciałbym mieć tyle maszyn co on rowerów ps. kasków również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 ooo... forumowa maskotka Pasja pasją , ale brudas z typa konkretny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 "Ale gdybym spotkał panią, która nie szuka luksusów i kocha rowery w podobnym stopniu, co ja, to kto wie..." Trzeba miec fantazje... ) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A w świąteczny czwartek spotkanie normalnie, czy ze względu na długi weekend odwołane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja mam plan podjechać dzisiaj i, ze pogoda pozwoli na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja to puszka, bo na moto jeszcze nie dam rady wsiasc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No to na razie mamy jedna puszke i motor będzie fajnie o której będziesz Aniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja będę Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No właśnie, ja też mam ochotę się z Wami dzisiaj spotkać. Jednak patrząc na prognozę pogody będzie padać. Wszystko rozstrzygnie się pewnie pod wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 ja też postaram się podjechać Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja sie doczłape ale jak ktos mnie na plecaczek wexmie tzn zabierze.. Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dann a co z Hanią Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Czeka na zmiłowanie Mad-Pawła i szeleszczących papierków Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi