Lans Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 O ktorej sie ustawiamy ? 18-19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Największy target jest o 19.00, to zależy jakie plany ? Może nie będę pytał... Ja postaram się być ok.18.45, żeby ok.19.15 wystartować - może traska Łódź>Brzeziny>Stryków>Łódź? Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Mozna zrobic taka trase. Pozniej ze Strykowa na Della mozna zajechac. Oby tylko nie kruszow Wczoraj jak zwykle nikt nic nie wymyslil i ekipa polecielismy do karczmy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślawek Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Miło było poznać kilka osób z forum, aczkolwiek z kolegą troche za "młodo" się czuliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Dzięki , miło było z wami polatać Edytowane 9 Maja 2013 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Miło było poznać kilka osób z forum, aczkolwiek z kolegą troche za "młodo" się czuliśmy Co masz na myśli "młodo" się czuliśmy ? Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Dzięki za wspólne polatanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko000 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja również dziękuje za wspólne polatanie i nowe znajomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 dzięki za wspólny wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Niestety nie dojechalem :/ Moj pracownik mial kolizje i musialem zawrocic... Jak bedzie pogoda to jutro polatam wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślawek Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co masz na myśli "młodo" się czuliśmy ? Dopóki tam na 125tkach nie przyjechali to najmłodsi byliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatyczny wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co masz na myśli "młodo" się czuliśmy ? Chcial powiedziec ze Bulba to stary dziad ;D "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatyczny wypadzik Sebol - żałuj że się zwinąłeś, bo my do 1:20 lataliśmy... a gdzie nie byliśmy! Dziękuję wszystkim za udane latanko, najbardziej super ekipie za udany wypad "after-party" 1 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No jak najbardziej sympatyczny wyjazd. Trochę się początkowo pogubiliśmy, ale Sebol prowadził spóźnialską ekipę, to wiedział, gdzie lubię na niego czekać P.S. Mnie po 22 halny zwiał w inną stronę niż DELL Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 a dziś (teraz) misiaczki mają swój zlot na naszym miejscu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Sebol - żałuj że się zwinąłeś, bo my do 1:20 lataliśmy... a gdzie nie byliśmy! Dziękuję wszystkim za udane latanko, najbardziej super ekipie za udany wypad "after-party" cholera podkusiło mnie jechać po żonke i przywieź ją do domu,że nie polecieliśmy z Bulwą na della po drodzę na Kruszów się wybraliśmy a tam jakaś ekipka na kawach bała przez chwilkę ,tak że my tak około 00:30 zjechaliśmy ns chatę.Ale Fakt jest faktem żałuje,bo moją kobietkę mogła przywieź koleżanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 nawet konstantynów odwiedzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kto pisze się jutro na taką trase ? : Central- Piłsudskiego- Kopcińskiego- Srtykowska- Stryków- (nowa trasa Stryków Ozorków -piękna szeroka droga ) - Zgierz Mc Donalds Z Mc Donalda można polecieć na Della trasą: Zgierska- Włókniarzy- Mickiewicza- Rokicińska- Dell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a godz startu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 godzina ważna rzecz ! Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Bardzo chętnie się zjawie i trochę was poznam...a Stryków to moje okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zlot Central około 19. Start około 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Mi trasa pasuje Ok 19 postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A ja nie będę, dziś dzień puszki - nie mam wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi