jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 chyba zamkniete po 22..? W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dzięki za wspólne latanko:) oczywiście wylądowaliśmy w Kruszowie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No było przyjemnie Aczkolwiek... DAWAĆ MI TU FOTKI DUPOWOZU ! Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 nie zabraliście kolegi, więc siedzę teraz i jem mc-nuggets'y z mc-donalda i się nie podzielę z Wami! W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Teraz mi sie nie chce. Jutro wrzuce. Niestety nie sa zachwycajace. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dzięki za wspólny wieczór były lody, szejki i pełno śmiechu, jak niektórzy uczyli się ciągnąć przez rurkę o 23 nie zabraliście kolegi, więc siedzę teraz i jem mc-nuggets'y z mc-donalda i się nie podzielę z Wami! szkoda, ze wybrałeś innego McDonalda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) a co - u Was lepsze mcnuggetsy dają ? w sumie dobrze wyszło, bo paliwo mi się kończyło, więc było i tankowanie na statoilu. jak będziecie jutro jechali na kruszów (po 22) pamiętajcie o koledze Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a co - u Was lepsze mcnuggetsy dają ? czy lepsze to nie wiem, bo nie jadam w macu takich rzeczy jak podjedziesz kiedyś na żabieniec do maca, wtedy będziesz mógł zobaczyć, gdzie są lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzięki za wspólne latanko:) oczywiście wylądowaliśmy w Kruszowie;p Kruszów to już dla niektórych tradycja ja jeszcze najedzony po ich tradycyjnej porcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 wczoraj któryś z panów pod centralem narzekał, że to babski zlot się robi, że coraz więcej dziewczyn na motocyklach 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 wczoraj któryś z panów pod centralem narzekał, że to babski zlot się robi, że coraz więcej dziewczyn na motocyklach No wiesz niektórzy wola męskie towarzystwo Ale ja na panów z forum narzekać nie bedę 1 Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzięki za wspólny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Też dzięki za wspólnie spędzony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Policjanci muszą wyrobić tabelke - ma być tyle a tyle mandatów i basta - a motocykliści , już nie mówie zgraja 30 maszyn , to łatwy łup bo zawsze do czegos mozna sie doczepić , jak nie do mocowania tablicy , to głebokości bieżnika , głośności wydechu czy ostrych wystających elementów (czytaj gmole) jak to miało miejsce w H-D znajomka itp itd. A niestety wielu z nas daje ku temu powody i potem efekt jest jaki jest. Ale co by tu nie gadać to zawsze motocyklista był czarną owcą i zawsze będzie, takie społeczeństwo...ale to juz zupełnie inna bajka... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Michallica (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Aga bardzo fajny masz motocykl Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A co z Twoim ? już nie fajny? Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jest, jest ale na razie jestesmy w separacji Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Ktoś się jutro wybiera na spocik z Pabianic? bo tak kombinuję czy nie podbić do Was Edytowane 8 Maja 2013 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ktoś się jutro wybiera na spocik z Pabianic? bo tak kombinuję czy nie podbić do Was To wbijaj, bo zważywszy na pogodę powinno być nas mnogo Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Na którą dzisiaj? może na 18? jakieś plany później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja proponuję na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja proponuję na 16 Szaleniec! A kiedy ja moto wypucuje by nadawało się do oglądania pod centralem! Co za ludzie... chyba nic do roboty nie mają tylko jeździć... ech Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja juz tu jestem od 8.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja juz tu jestem od 8.30 Ja pamiętam, że Ty tam praktycznie mieszkasz z racji posady zarobkowej Ale nie każdemu pasi od razu po pracy Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi