CzarekH6 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jeżeli wpuszczacie "prawie łodzian" z blachą PKA to jutro będzie mój debiut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pod centralem miejsca dla nas jest tyle ile było, nie wiem kto tu ludzi straszy (i po co?) koparki stoją w zagrodzie, ale w miejscu dawnych budek i strefa buforowa w postaci ścieżki rowerowej pozostała nietknięta. Co do ilości piachu i syfu to póki co jest go tyle samo ile na każdym chodniku po zimie, plus jest taki, że od Mickiewicza nie ma donic. Do zobaczenia jutro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj kino o 18 wiec odpadam. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Peter1980 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Jeżeli wpuszczacie "prawie łodzian" z blachą PKA to jutro będzie mój debiut Na moto wszędzie można się wcisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja o 16:30 wychodzę z pracy, o 16:33 będę już na miejscu pod Centralem, jak mi wystarczy cierpliwości to poczekam na resztę ps ciekawe czy dziś będzie nasz paparazzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Paparazzi pewnie rower już naszykował i kask wypolerował O 17:30 mają się zjeżdżać Street Ridersi, to ich przywitaj chlebem i solą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 zaczekinowany = spot zaliczony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzięki za pierwszy spot i wspólne latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Mam pierwszy czwartek wolny od pół roku . Ktos się wybiera pod central? Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Mam pierwszy czwartek wolny od pół roku . Ktos się wybiera pod central? Jak tylko mam moto to zawsze jestem, więc i w ten czwartek będę. Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No ale wkoncu na która godzinę? żeby nie było grup, że jedna na 18 druga na 19 i porozjeżdżamy się osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Na 19 Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) No ok czyli tak jak to było w pierwszym zamyśle 19! Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja wpadnę przed 20'stą - muszę odstawić auto i wsiąść na byka, więc się zejdzie do tej 19.45-20.00. Będziemy w kontakcie Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja dotre ok 1930. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja dotre ok 1930. Powrot do przeszlosci ? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Macie na dzisiaj jakieś konkretne plany, czy jak zawsze skończy się w Kruszowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 też postaram sie podjechać na 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Macie na dzisiaj jakieś konkretne plany, czy jak zawsze skończy się w Kruszowie?? Zawsze może skończyć się na Dellu Ja bym pojeździł. Może dzisiaj odwiedzimy Konstantynów > Pabianice > Rzgów > Kruszów > Dell? Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 central dziś czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a ja myślałem właśnie dziś o Kruszowie, zjadłbym coś dobrego:) będę 19,15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja też bym się wybrał na placek do Kruszowa, więc jak będą chętni to jedziemy... Będę o 18:40-19:00 pod Centralem. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ja ok 20 dopiero odbiorę moto / zrobię rundkę po mieście i może kogoś spotkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a ja znow glodny po robocie nie bede mial z kim jechac W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a ja znow glodny po robocie nie bede mial z kim jechac a w Aleksie takie dobre pizze mają ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi