Wojtas Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Czas odświeżyć temat Zamawiał już ktoś ładną pogodę na czwartek ? "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 od środy do soboty ma padać deszcz. temp: +12°C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To ja widziałem w Polsacie że w: Wt. - sucho Śr. - pada deszcz Czw. - nie pada sucho Pt. - pada deszcz Sb. i Nd. sucho do 15*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ooo, jakby jednak nie padało, to może jakieś małe co-nie-co w czwartek np. o 18.00 Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 no to jak 18 sta dzisiaj ? CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja wpadne jak się jakaś grupka zbierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 olo dawaj Statoil na Retkini 17:45 CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 pod centralem mamy małą konkurencje:/ zapewne widzieliście jak się koparki poustawiały a do tego pełno piachu na kostce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) damy rade cos zaczyna kropic :-( Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No i lipa... "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jaka lipa twardym być ,nawet w deszcz trza być ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To jak będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 czy przed 27 coś się rusza z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Chyba juz nadszedl czas zaczac regolarne zjazdy pod Centralem! Co wy na to ? Czwartek godz. 17:30 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 wśród koparek? tam teraz nie ma gdzie usiąść nawet bo wszystko zwinęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No, niestety ale miejsca pod centralm średnio mało :/ Proponuję abyśmy tak czy siak pierwsze spotkanie tam zrobili a potem coś pomyślimy Ja będę w ten czwartek, oglądałem pogodę i ma być lux ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 też się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 pojawię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Chyba juz nadszedl czas zaczac regolarne zjazdy pod Centralem!Co wy na to ? :)Czwartek godz. 17:30 ??? może jednak 18.00 ? Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 może jednak 18.00 ? I tak będzie stanie do 19 i ciężka rozkmina, co dalej, a potem wszyscy pojadą do Kruszowa 2 Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 I tak będzie stanie do 19 i ciężka rozkmina, co dalej, a potem wszyscy pojadą do Kruszowa Kto może przyjedzie wcześniej, kto nie to poźniej i tyle, zreszta jak zawsze Do Kruszowa podobno kiepska droga, rozkopana i zabłocona... (ja osobiście nie widziałem, jedynie słyszałem) Tak czy inaczej wszystkie drogi prowadzą w 2 miejsca Kruszów lub Dell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Do Kruszowa podobno kiepska droga, rozkopana i zabłocona... (ja osobiście nie widziałem, jedynie słyszałem) My dzisiaj przetarliśmy szlaki - żadnego błota nie zauważyłam, ale fakt, trochę utrudnień jest, aczkolwiek tylko zaraz na wyjeździe z Łodzi przed Starową Górą, a potem przed Tuszynem. Dalej już gładko. Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No czwartek też bym chętni zaatakował, ale wypada kino o 18.00, więc część ludzi odpadnie w tym ja.. Niech ktoś zabierze aparat jak coś, policzy ludzi, trzeba statystyki zacząć prowadzić może Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ja ten tydzień pracuje do 22... następny do 16 więc w następny czwartek chętnie wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 jak wszystko dobrze pójdzie to też będziemy obecni w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi