Piotr Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Kto może być od 17 niech będzie, a reszta dojedzie na 18 lub później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja też podniosę rękę za 18nastą. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 18 jak najbardziej Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja jestem za 18-stą godziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 I mój głos na 18 godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) A nie lepiej zmienić dzięń każdy w tygodniu pracuje ...np sobota?? :whistling: Edytowane 10 Września 2012 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja także jestem za godziną 18.00. Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Popieram Daniela. Sobota byłaby ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Sobota jest dniem,który część osób spedza z rodzinami bądź lata w mniejszych grupach na jakieś dalsze wypady,kisi kapustę,leczy kaca bądź pije wódkę ale jak chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 to niedziela po kosciele Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 W sobote sie pije wodke, w niedziele leczy kaca a do kosciola nie po drodze To juz piatek lepszy by byl jesli chcecie zmieniac, ale nie wiem mi to bez roznicy, byle nie sobota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 może być 18:00 a nawet 17:00 jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 a nawet 17:00 jak dla mnie no to nie bede sam bo w czwartek będę od 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 I znowu kombinujecie czwartek 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 wiadomo, że nigdy nie będzie tak, żeby wszystkim pasowało więc trzeba wypośrodkować, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Mam wrazenie, ze chcecie 'naprawiac na sile' cos co dziala... I tak widac, ze w czwartek bardzo duzo osob sie zjawia, wiec czwartek zazwyczaj wiekszosci pasuje. Ponadto ostatnio i tak sporo osob przybywa na 18:30 lub nawet na te 18, ale sa tez tacy, co nie daja rady wyrobic sie na 19 i tak przyjezdzaja pozniej - wiec jak zmienicie godzine z 19 na 18 to i tak nie przyjada wczesniej niz po tej 19. Pamietajcie tez, ze wiele osob pracuje do 18 i nie przyjezdzie rowno na 18. A ze sie ciemno robi wczesniej... niedugo i o 18 bedzie ciemno - to o 14 bedziecie chcieli sie spotykac? 1 https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Zresztą co to za rożnica... kto na którą może na tą bedzie, itak sporo czasu wszyscy tam stoimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 i tak w czwartek będzie padać wiec nikt nie przyjedzie, nie nie kraczę, warto obserwować http://meteo.weblo.eu/lodz gdzie już widać że od środy załamanie pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 a na dellu całą noc jest widno więc....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 a na dellu całą noc jest widno więc....... ale trzeba uważać na zające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ale trzeba uważać na zające Przychodza na Della, bo w lesie nie maja gdzie sie porzadnie rozpedzic Mamy czwartek, standardowo deszcz leje Znow lipa ze spotkania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 No dokladnie dzis pogoda butelkowa ale do 17 jeszcze sporo czasu moze sie odmieni;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Mamy czwartek, standardowo deszcz leje Znow lipa ze spotkania i tak przyjedziesz i tak nie ma co narzekać "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 nie będzie padać to ktoś wbija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A może dzisiejsze spotkanie przełożyć na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi