Bulba Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Bedzie mozna dzisiaj odebrac koszulki czy raczej za wczesnie ? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) "UWAGA! Koszulki będą dostępne do odbioru po 15 listopada!" - Czytamy opisy Edytowane 31 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Wpisywac sie kto bedzie dzis i spotykamy sie 17,30 Edytowane 31 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 17:30 będę Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 O której najwczesniej ktos bedzie bo jest rozjechana ta godzina znając życie nikt tam godziny nie ustoi w dupsko pali i wio wiec podajcie godzine spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 O której najwczesniej ktos bedzie bo jest rozjechana ta godzina znając życie nikt tam godziny nie ustoi w dupsko pali i wio wiec podajcie godzine spotu jak cos 17,30 pod Infosysem mapka powyzej u JaRoDa wjezdzac zgodnie z przepisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 trochę chłodno ale może podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Chłodno to ma być w grudniu Nie marudzić przybywać mieczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Bardzo przyjemnie spędzony wieczor. Może nie było jakiś tam mega przebiegow ale kupa smiechu no i lzy w oczach Sebola jak nas mijal bezcenne. 3 "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja tez Dziękuję za spocik i twardzieli jak widac miłość do jazdy silniejsza od zimna hahaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Łapki troszkę mi zmarzły ale latanie całkiem przyjemne i sebola łzy bezcenne dzięki twardziele Edytowane 31 Października 2013 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Trza byc twardym nie miętkim Miejscówka Nowe Sady spoko Dzięki obecnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Trza byc twardym nie miętkim Miejscówka Nowe Sady spoko Dzięki obecnym Jak co zawsze możemy Sebola z szoferki wyciągnąć hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Łzy Sebola ...., to był widok , mimo że aku zdechł to dotarłem na 4ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) dzięki twardziele za przyjazd do mnie pod zajezdnie rogal na mojej twarzy od obecnej chwili łzy zniknęły:) a gdy was mijałem autobusem na pasażerach zrobiliscie ostre wrażenie machając ,najpierw się dziwili po co męczę klakson a potem uśmiech na twarzach jak patrzyli co się dzieję.jeszcze raz dzięki Edytowane 31 Października 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kurcze zawsze jak mnie niema to dobre pomysły macie przejeżdżałem koło infosys'u ale dopiero o 19 z plecaczkiem boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 dzięki twardziele za przyjazd do mnie pod zajezdnie rogal na mojej twarzy od obecnej chwili łzy zniknęły:) a gdy was mijałem autobusem na pasażerach zrobiliscie ostre wrażenie machając ,najpierw się dziwili po co męczę klakson a potem uśmiech na twarzach jak patrzyli co się dzieję.jeszcze raz dzięki Nie cwaniakuj, tylko zrób tak... 2 kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie cwaniakuj, tylko zrób tak... Napis z tyłu "zachodzi na zakręcie" zobowiązuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Napis z tyłu "zachodzi na zakręcie" zobowiązuje już pomijając fakt, że tam jest 1,5m.. a nie 15 "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 ktoś kto to montował nie pod te koła podłożył dymek z opon napędzane są bliźniaki hi hi ,seryjne nie mają takich przełożeń :)ale efekt jest fajny:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 no to od jutra koniec ze stawaniem pod infosysem w czwartek http://www.expressilustrowany.pl/artykul/1033033,rozpoczyna-sie-drugi-etap-prac-na-trasie-wz-od-poniedzialku-jezdzimy-inaczej-mapy,2,6,id,t,sm,sg.html#galeria-material https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Pozostaje samolot obok hali, tam jest sporo miejsca, z dala od W-Z i bez zakazów 1 boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Albo Profi na Włókniarzy kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Albo Profi na Włókniarzy jakim cudem pomieścisz tam w sezonie 50-70 maszyn ? 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 propozycje zmiany miejsca spotkań czwartkowych podajemy tu http://motocykle-lodz.pl/topic/5639-propozycje-miejsc-spotkan-czwartkowych-na-sezon-2014/. tak tylko przypominam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi