xanton Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 To w związku z remontem się miejscówka czwartkowa rypła http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/1011803,budowa-trasy-wz-przedsiebiorcy-nie-chca-parku-maszyn-pod-firmami,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 No dobra bo caly czas pitu pitu. O ktorej i skad wylatujemy ? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja myślę że o 16:00 zbiórka 16:15 Planowany wyjazd. Czekamy maks do 16:30 ... co Wy na to ? Trasa wolniejsza ;-p http://goo.gl/maps/0gNfs -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) No i gitara. pod Central da sie jeszcze wjechac ? Ps. Ale z tą Bezkidzką to przegiąłeś troche pałę Zaczynam wierzyc Thebest zeby za Toba nie jechac Edytowane 9 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Słuchajcie, a co z placem po przekątnej? asfaltowali tam jakiś czas temu. dokładnie przy Centralu... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Central_I_Lodz.jpg Edytowane 9 Października 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Po co szukać innego miejsca, jak Gabi na Włókniarzy jest bardziej niż spoko? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 pod Central da sie jeszcze wjechac ?] Wątpię .... bo zlot od 19:00 więc ew. na powrocie, jak ktoś krótko będzie siedział. Ps. Ale z tą Bezkidzką to przegiąłeś troche pałę Z jaką ? Brzezińska ? -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 O poprowadziła mi trasę pod domem także bede na was czekał no chyba ze cos wypadnie :$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Po co szukać innego miejsca, jak Gabi na Włókniarzy jest bardziej niż spoko? Szkoda ze w Grotnikach nie chcecie sie spotykac, tez jest spoko. A moze asfalt pod Infosysem ? Tez centrum i 300m obok. Z jaką ? Brzezińska ? A tak mi pokazuje Twoja trase )) 1. Kieruj się Piłsudskiego na wschód w stronę Parking wielopiętrowy 1,6 km 2. Skręć w lewo w DK14 Przejedź przez 1 rondo 3,5 km 3. Skręć lekko w prawo w Wojska Polskiego 700 m 4. Kontynuuj wzdłuż DK72 2,6 km 5. Skręć w lewo w Marmurowa 350 m 6. 1 skręt w prawo w: Beskidzka 950 m 7. 1 skręt w prawo w: Karkonoska 200 m 8. Skręć w lewo w Brzezińska 4,8 km 9. Kontynuuj wzdłuż DK72 ... Edytowane 9 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Gabi może być kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Szkoda ze w Grotnikach nie chcecie sie spotykac, tez jest spoko. Pokaż mi w Grotnikach kawał placu + stacja paliw + główna trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Jak mi pokazesz centum miasta na Gabi to Ja Ci pokaze kawał placu + stacje paliw + główna trase w Grotnikach. Edytowane 9 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 MaRRcin - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Jak mi pokazesz centum miasta na Gabi to Ja Ci pokaze kawał placu + stacje paliw + główna trase w Grotnikach. Centrum póki co jest, ale już nie długo zostanie tylko jedna wielka dziura na 2 lata Marek wiem, że to była ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Jak dla mnie @MaRRcin dobrze prawi.Kto chce jechać szybszą przelotową niech wbija pod PROFI na 17.30 i do 17.45 wyruszamy z zatankowanymi maszynami Skikniemy przez Łagiewniki do Strykowa omijając korki - MAPAP.S. Pod Central zajadę prawdopodobnie o 17.00 jeśli będzie to możliwe Jak ktoś chce gadżety odebrać itd., to proszę o kontakt. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Jak ktoś chce gadżety odebrać itd., to proszę o kontakt. ja ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Suchy nie zalapales MaRRcin proponuje profi na cykliczne spotkania a nie wyłącznie na jutrzejsza wyprawe Dobra koniec offtopa 1 "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A moze by jutro odwiedzic wesole miasteczko na realu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A może jutro ktoś preferował by jechanie do Marty autem niewielka zrzutka oczywiście.Pracę kończe o 16 o ile skończył bym planowo i ruszałbym z teofilowa,jeśli ktoś chętny pw albo kom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ? Wesołe miasteczko .? P.S. Kto jutro po 16 będzie jechał do TheBestki ? -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja jeszcze nie wiem. Ale raczej do 17 pracuję. Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Będę o 16 pod centralem, o 16:30 możemy wyruszać. Trasa oczywiście widokowa. "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja będę o 14ej, to możemy wyruszać już o 14:15 1 Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ? Wesołe miasteczko .? P.S. Kto jutro po 16 będzie jechał do TheBestki ? Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że uda mi się wyrobić na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Super -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi