kosmaty Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ja bym mu chyba niechcący lusterko ujeb....ł https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 po ch*j? co to by zmieniło? później obcokrajowiec myślałby o polakach jak o dzikusach z buszu. nic się nie stało, sytuacja uczy pokory i pokazuje że trzeba mieć czujność na każdym kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 to jeszcze mogłeś mu podziekować za naukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 mignałem mu, chyba zrozumiał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Pewno Polak przyjechał z Anglii na wakacje w Polsce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nie sądzę, Polak nigdy nie zatrzymałby się aby przepuścić kogoś będącego po jego lewej stronie samemu będąc na drodze z pierwszeństwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Proponowana trasa na dziś, to: Central > Plac Wolności (dla osób zainteresowanych kręceniem klipu) > Arturówek (postój i poczekanie na wszystkich) > Stryków > Brzeziny > Andrespol > Rzgów > Kruszów - PATRZ MAPA Będziemy krążyć wokół Łodzi, więc jeżeli ktoś uzna, że 100km wieczorkiem to za dużo, może w dowolnym momencie się odłączyć i będzie miał blisko do domu Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 namowilem znajomego :] bedziemy przed 19 do uwiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja dziś odpadam bo padam na ryj .... spokojnej drogi LwG !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 bylem i kto mnie poznal?nikt:/ jedynie z suchym pogadalem przez chwil pare Thebestof sebol potem sobol i nikt mnie nie zakumal hehe biada WAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 oj gdzieś mi mignęła w trakcie przejazdu czarna cbr z rejestracją EKU ale potem pod pomnikiem tylko jakieś R6 z taka rejestracją widziałam następnym razem się po prostu przedstaw Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 hehe oksio to moj kolega byl pierwszy raz na ,,masowce" i to tak sporej hehe byl pod wrazeniem ale jakos za dlugo trwaly przystanki i wolelismy leciec na chate bo nocy to ,,troche strach" wioskami mykac w sobote bede wiec sie przedstawie a nawet tak se mysle ze z przodui z tylu kasku zapodam sobie avatara z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 jechaliście na powrocie przez Zgierz czy Stryków? Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) zgierz(McD) bo bylem glodny i spragniony :X (p.s. ogolnie wstydzioch jestem hehe) Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez SWIREQ (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dzięki za wspólną jazdę , nawet swoją 125 nie odstawałem https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dzięki za wspólną jazdę , nawet swoją 125 nie odstawałem no fakt tempo było zabójcze, dobrze że w Strykowie mogłam na autostradę wjechać i fazera odmulić Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 nie odstawales bo kazdy spokojnie jechal ale bylo za***iscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Było dobrze ....Tylko jak w takiej dużej grupie jeżdzimy to patrzymy w lusterka czy nam nie odstaja koledzy .. wtedy klaksonik i pokazujemy temu z przodu aby zwolnił a on do samego lidera.Bo sie grupa kilka razy rozerwała. 1 -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja dziś znów odpadłem.. Rozebrałen wydech i nie przyszedł mi jeszcze łańcuch ;-) Oby na sobotę udało mi się maszynerię ogarnąć :-) Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Fajna wycieczka wczoraj w sumie 120 km wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tomahouk: Ty z plecakiem wczoraj latałeś ? -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tomahouk: Ty z plecakiem wczoraj latałeś ? Plecaczek byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Było zarąbiście ciekawe czy ktoś mnie zauważył odłączyłem się od was na strykowskiej bo do biedronki musiałem się pospieszyc a poza tym to paliła mi się rezerwa ale następnym razem bende do końca to do następnego razu LwG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Było dobrze ....Tylko jak w takiej dużej grupie jeżdzimy to patrzymy w lusterka czy nam nie odstaja koledzy .. wtedy klaksonik i pokazujemy temu z przodu aby zwolnił a on do samego lidera. Bo sie grupa kilka razy rozerwała. i właśnie z braku takich zachowań w Brzezinach odbiłem na Łódź, bo w grupie równa się do najwolniejszego (czyli tym razem do mnie) a nie kierunek i dzida. Lub po prostu piszemy że jedziemy 100-140 i wtedy się nie pcham. PS. Do Strykowa jechało się całkiem sympatycznie, ale tu chyba podziękowania powinny paść w stronę tirów których prowadzący nie miał jak wyprzedzić. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez miqul (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Było dobrze ....Tylko jak w takiej dużej grupie jeżdzimy to patrzymy w lusterka czy nam nie odstaja koledzy .. wtedy klaksonik i pokazujemy temu z przodu aby zwolnił a on do samego lidera. Bo sie grupa kilka razy rozerwała. To podejście bardzo mi się podoba bo przecież wszyscy jesteśmy fanatykami z tą różnicą że nie wszyscy mogą osiągnąć prędkość ponad pojemność A Ty Michał nie denerwuj się, na pewno następnym razem dotrzymasz linii sam nie mam najgorzej ale patrze w lusterko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi