Aidekk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Faktycznie pogoda nie sprzyja, a miało być tak pięknie.... W takim razie może traska wokół komina? - PATRZ MAPA A może dalsza wokół komina? Można zawsze skończyć w Kruszowie Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To chyba nie jest dalsza tylko blizsza Poza tym co to za przyjemność jeździć wokół komina czyli Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 dobra, ja zaraz będę na miejscu, jeszcze tylko 50 metrów do pokonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Chciałem przyjechać, a tu wałek.... Akumulator padł... Jak pech to pech.... :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja przejeżdżałem o 19 przez Łódź ale pod Centralem trochę za mało miejsca żeby 12 kółek zaparkować 1 wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Chciałem przyjechać, a tu wałek.... Akumulator padł... Jak pech to pech.... :angry: a ja p[ompka paliwowa i to wczoraj na dniach filmowego filmowania :/ juz dziala ale elementy elektromagnesu sa lekko zajechanei czekam na nowy elektromagnes:) jak sieuda to next czwartek zalicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja niestety późno wyszedłem z pracy i już nie zdążyłem się ogarnąć - w następny czwartek planuję już konkretnie Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) no to setna stronka ogarnieta Suchy musi postawic każdemu kto wpisze sie na tej stronie po setce Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez SWIREQ (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a ja bylem zaraz po 18tej i pustka. Po jakis 10 min przyjechalo moze z 5 moto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jakbys poczekał trochę to bys zobaczył nie 5 a 50 moto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiem, ale musiałem lecieć. A Ty pd to ten największy z ekipy jak byłem? Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ach że nie mogłem jechać z żadną ekipą ,porażka dla mnie,muszę to szybko nadrobić następnym razem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzięki za wspólny wypad Przez te przejażdżki z Wami w końcu zarżnę tą swoją cebre 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 oj nie przesadzaj, wiekszosc jezdzi bardzo spokojnie i wolno, ledwo przekraczając dozwolona predkosc HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Było miło pozdrowionka dla wszystkich !!! I do zobaczenia za tydzień, chyba że pogoda zrobi nam na złość :/ Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Chyba połowa Forum przeleciała koło mnie przez Warszawską,a ja sobie seta spawałem,następnym razem postawię znak z nakazem.Lecieliście zapewne na Kaloryfer na fotki? http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 niet, na mostek i nazad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Było bardzo sympatycznie, a prędkości dość przyjemne Nie mogło się inaczej skończyć niż w Kruszowie 2 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Było super , a skończyło się jak zwykle na delu choć część miała lecieć na parapet dzięki i do następnego mam nadzieję że wszyscy dotarli do chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 W moim przypadku jak zwykle okazało się, że nic nie dzieje się bez powodu Choć fakt, że nie zdążyłem uznałem za pech, to po 15 minutach jazdy koło domu okazało się, że był ku temu powód - splątała się linka gazu i zblokowała w pancerzu :-D Gdybym się wybrał, musiałbym wracać tak, jak podczas mojej pierwszej w życiu przejażdżki - z linką w dłoni ;-) Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja tam zakończyłem wojaże na parapecie na całe szczęście bo mógł bym nie dotrzeć nawet na della.... Pozdrowienia dla rowerzysty www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fajny był efekt, szczególnie nocą, pomykających kilkudziesięciu światełek (zarówno tych białych jak i czerwonych) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 wczoraj gdy wracałem ze Zgierza miałem ciekawą sytuację: anglik wyprzedził mnie i ustawił się na moim pasie po czym jak przystało na dżentelmena zatrzymał się przede mną aby przepuścić osobnika z lewej strony - ahh ten mój refleks https://www.youtube.com/watch?v=TlTZMIXyn6o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Było blisko, nie wiem jak ty ale ja bym ku###wał strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 toż to anglik, mógłby nie zrozumieć potocznej polszczyzny, ale w sumie mogłem mu nafuckować ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi