Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 O k**wa, Rydwan. Weźcie coś na komary. Nie podzielę się z 40 osobami bo mi samemu braknie Ja wczoraj planowałem taką traskę: Niestety uczestnicy wymiękli i nie doszła do skutku... Jest woda x2 - można posiedzieć, jest jedzenie, są lody, wszystko git Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Aidek trasa dobra Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Chyba lepsza trasa Suchego, bo Aidka trasa do objechania w 30 min, aczkolwiek nie wiem gdzie ten caly rydwan Ale na Glowno kawalek dobrej trasy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Rydwan za Głownem jeszcze kawałek, prawie przed Łowiczem. https://maps.google.pl/?ll=52.068638,19.818392&spn=0.041418,0.077162&t=m&z=14 w jeziorku po prawej stronie od drogi można spokojnie popływać (na mapie zaznaczone jako żwirownia) - czyściutka, ale uwaga - b.głęboka woda najlepiej podjechać od 2 strony (tam, gdzie są domy), jest nawet kawałek plaży ps. powyższe dla Was informacyjnie, ja niestety w tym tygodniu tyram do 22-24... Edytowane 20 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a może i ja dzisiaj zdradzę Burgmanową brać, by z Wami polatać (jeśli mi nie odjedziecie na pierwszych światłach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) właśnie burgmana sobie załatwie!Pożyczy ktoś ? Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jedziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja byłem wczoraj nad rydwanem. Woda ciepła, czysta Moto podjechałem pod samą wodę. Mało ludzi ale byłem w godzinach 14-16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Gdziekolwiek nad wodę będzie dobrze , byle jak najkrócej smażyć się pod centralem. Rydwan, hmm… brzmi interesująco ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Oj gruby, widzę że też będziesz, to lecim na ten Rydwan, co? Bulwa też ma być "jaquzie", nie pracujesz czasem w jakiejś firmie w okolice Della, jak masz tak "niesprecyzowany" czas pracy 22-24?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 O ktorej robimy wyjazd z pod centralu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 O ktorej robimy wyjazd z pod centralu ? Pewnie 19:00-19:15 będzie wylot jak zawsze. Jak tylko wodzirej Suchy się pojawi "jaquzie", nie pracujesz czasem w jakiejś firmie w okolice Della, jak masz tak "niesprecyzowany" czas pracy 22-24?! Panie Romanie, czytamy ze zrozumieniem: tyram do 22-24... A teraz pytanie co do Rydwanu: zabierać kąpielówki? Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 To powinienem sie wyrobic A teraz pytanie co do Rydwanu: zabierać kąpielówki? No raczej i ręczniczek w plecak Jak można być nad woda i do niej nie wskoczyć ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Oj Aidekk, Aidekk, czytanie ze zrozumieniem mam opanowane. "Jaquzie" tyra do 22-24, lecz nie sprecyzował dokładnie do której, a kto pracuje w firmach, współpracujących z Dellem, wie o co chodzi, stąd też moje pytanie skierowane do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jade dostałem wolne to trzeba korzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 czytanie ze zrozumieniem mam opanowane To widocznie ja się czepiam bez powodu, bo taka już ze mnie złośliwa menda Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jak tylko wodzirej Suchy się pojawi Chyba pod Central nie dotrę...przed 18'stą wróciłem dopiero z tego pogrzebu policjanta i czuje się jak Hot-Dog Na Strykowską mam 10 minut, więc może spotkanie o 19.45-20.00 w Strykowie nad wodą (tam gdzie Tesco, Kebab etc.) ? Pod Centralem się ugotuję, a jeszcze nie ochłonąłem po kąpieli Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ależ bym się wykąpała w jeziorku :/ Tylko jak zwykle czasu za mało:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) ale uwaga - b.głęboka woda najlepiej podjechać od 2 strony (tam, gdzie są domy), jest nawet kawałek plaży dzięki temu można z brzegu skakać na głowę Co do trasy to opcja dla motocykli szosowych jest lepsza skręcić zaraz za Głownem na Krępę, potem Rogóźno i Lisiewice duże w prawo... przez mostek i wylatuje się okok cmentarza małego w lesie... jadąc w lewo jest ta niby plaża gdzie w weekend jest niezłe bydło, w prawo jest dużo fajnych miejsc... , a za mostem przy stacji są straszne dziury, ale łatwiej trafić... ale po drodze zaraz za kopalnią jest płytszy zbiornik z "błękitną wodą" kawałek dalej "rydwan" chociaż google maps pokazuje to jako żwirownia. Jedyne zejście z łagodnym dnem jest tam gdzie taka rura wchodzi do wody jak by ktoś miał zamiar się pomoczyć a nie czuje się pewnie... bo faktycznie tam podobno coś pomiędzy 40-50 metrów jest, jak ktoś widział żwirownię na stokach z góry wie o czym mówię... Ah szkoda, że w pracy do 22:30:( pomoczył bym tam tyłek.... Edytowane 20 Czerwca 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja wlasnie tez bym pomoczyl 4litery w rydwanie.. Romba, nie robie w okolicach Della, a w Dell'u W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Jak można być nad woda i do niej nie wskoczyć ? :> żebys wiedział że można, pozdrawiam ekipę, z którą byłam wczoraj w Sielpii Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzisiaj się wybieram jawą, 3majcie kciuki żeby dojechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzisiaj się wybieram jawą, 3majcie kciuki żeby dojechała nie no bez jaj, przyjezdzaj cbrka i lecimy gdzies! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim za miły wieczór:) Mam nadzieję że traska się podobała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi