elfeti Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 a propos! uważajcie: http://expressilustr...42d5c7464000000 to do działu humor się nadaje... ale się uśmiałem. I teraz tak myślę, że jadę 180 lewym i nagle cienki się pojawia pod prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 a wy mówicie o adrenalinie przy 200 km/h --> to jest wyczyn zapierdzielać pod prąd na autostradzie-POLAK POTRAFI Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Gdzie lecimy po dzisiejszym spotkaniu??? Moze do Zgierza na malinke ??? W ostatni czwartek bylo tam bardzo duzo maszyn. Podobno w kazdy czw. sa tam spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Gdzie lecimy po dzisiejszym spotkaniu??? Moze do Zgierza na malinke ??? W ostatni czwartek bylo tam bardzo duzo maszyn. Podobno w kazdy czw. sa tam spotkania. Jak dla mnie gitara, tylko jeszcze jakieś "korytko" można byłoby ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Akurat może do 19.00 trochę przeschnie na ulicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Akurat może do 19.00 trochę przeschnie na ulicach wyglądam z okna i widzę ze pod centralem już sucho => foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A ja lece zaraz po klocki do Lasku. Moze Siwutka gdzies przejade na pasach "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Mnie dzisiaj nie będzie... Liberty nie zdążyło od poniedziałku zamówić jakiegoś uszczelniacza i od tamtej pory jestem uziemiony Widzimy się za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A na tej Malince to do której będzie? Bo ja dopiero wychodzę z pracy, muszę do domu, zjeść coś może i podjechać do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutsohito Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 W sprawie ogródków Nie mam maszynki ale Często ze znajomymi Spotykam się tam bo z buta mam 5 minutek i miejsce jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A ja lece zaraz po klocki do Lasku. Moze Siwutka gdzies przejade na pasach żebyś wiedział - piechotka mi została jedynie -buuu Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 żebyś wiedział - piechotka mi została jedynie -buuu siwutek, może rowerem, zawsze trochę lżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 czy tylko ja miałem wrażenie ze ostatnio pod centralem nie mieściliśmy sie? A gdyby tak zmienić lokalizacje na większą i spokojniejszą? Moja propozycja to parking na terenie Uniwersytetu Medycznego, dawniej Akademii Medycznej od strony basenu WAM przy 6-go Sierpnia. Jesli wszystkim odpowiada to moge uzgodnić z władzami uczelni aby było lege artis, hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Parking od strony basenu jest teraz parkingiem płatnym, więc każdy wjeżdżając musiałby pobrać bilet, a wyjeżdżając zapłacić za czas przebywania na parkingu... Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Płatny ale nie dla motocykli. Wjazd miedzy bramkami jest akceptowany przez UMed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Mam nieco inne informacje, ale nie będę się sprzeczać Rano zapytam Taty, jak to jest z motocyklami Ale sam pomysł uważam za (bez obrazy) średni... Pod Centralem jesteśmy widoczni, a na tym parkingu? Wydaje mi się, że te spotkania w centrum ściągnęły do nas sporo nowych użytkowników Tam natomiast nie bardzo będzie jak nas dojrzeć. Poza tym okolica też dość przeciętna i budynki mieszkalne obok, więc pewnie zaraz znajdą się amatorzy ciszy i spokoju, którzy "umilą" nam spoty Ale być może, to tylko moje odczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 nie ma sprawy, działałem w przeświadczeniu o słuszności pomysłu, jak tylko bedzie potrzeba wykorzystania miejsca w UMed to służę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 IMO Doroti ma rację- pod UM pies z kulawą nogą nie zajdzie (oprócz żuli i studentów). https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgadzam się z Doroti na takich parkingach nie ma co ryzykować bo zaraz się znajdzie ktoś komu nie będzie coś pasowało a to za głośno a to za dużo ludzi itp itd.. a w obecnym miejscu nie ma co się przyczepić centrum miasta w końcu i dużo osób zainteresowanych naszymi zlotami jest dobrze nie kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Odchodząc od tematu czy wiecie że tam obok na żużlu dzieje się głośniej i to na dodatek w weekendy? I jakoś nikomu to nie przeszkadza. Vis a vis parkingu jest Urząd Skarbowy, przed i za nim długo długo nic no oraz jednostka wojskowa i niby komu mielibyśmy przeszkadzać? - bez urazy ale nie przemawiają do mnie Wasze argumenty ale to już nie ma znaczenia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Spotkania odbywają się pod centralem, aby pokazać ludziom że jesteśmy też ludźmi którzy potrafią postać, porozmawiać itp. Następnie pod centralem jesteśmy dostrzegani przez innych motocyklistów. Pojedzie taki do domu, zacznie szukać u wujka google, co robi nam reklamę i rodzi nowych użytkowników. Nawet można zauważyć pod centralem że rodziny z dziećmi podchodzą, oglądają, dzieciaki się cieszą, robią zdjęcia i to jest bardzo miłe. Na takim parkingu jak proponujesz będziemy dość anonimowi i mamy brak reklamy ;( równie dobrze można zrobić takie spotkanie na parkingu pod silverem, lub u kogoś w garażu. ( i tam nikt nas nie odwiedzi ;/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 pod centralem wystarczy ustawic sie odpowiednio i zmiescimy z 30 % wiecej motongów pozatym mateusz ma 100% RACJE Spotkania odbywają się pod centralem, aby pokazać ludziom że jesteśmy też ludźmi którzy potrafią postać, porozmawiać itp. Następnie pod centralem jesteśmy dostrzegani przez innych motocyklistów. Pojedzie taki do domu, zacznie szukać u wujka google, co robi nam reklamę i rodzi nowych użytkowników. Nawet można zauważyć pod centralem że rodziny z dziećmi podchodzą, oglądają, dzieciaki się cieszą, robią zdjęcia i to jest bardzo miłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Pojedzie taki do domu, zacznie szukać u wujka google, co robi nam reklamę i rodzi nowych użytkowników. Jak zacznie szukać? "kto stoi pod centralem w czwartek o 19"?Samo miejsce nie jest złe, tylko ciasno jak się nas zjedzie więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Jak zacznie szukać? "kto stoi pod centralem w czwartek o 19"?Samo miejsce nie jest złe, tylko ciasno jak się nas zjedzie więcej osób. po prostu trzeba od początku ustawiać się jak należy a nie stawać we wjeździe koło słupków betonowych a potem nie ma wjazdu ani wyjazdu...takie moje OT.zdanie Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Jak zacznie szukać? "kto stoi pod centralem w czwartek o 19"? Wpisz tą frazę w Google i zobacz, że to działa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Użyję Google za Ciebie Edit: Już mieliśmy kilka propozycji, aby przenieść się w inne miejsce, ale tak na prawdę żadne nie jest w centrum i dojazd jest utrudniony. Każdy pod Central trafi, a wystarczy się dobrze ustawiać - aczkolwiek ja sam jestem w tym amatorem i musiałem się zastosować do jednej porady motocyklisty, aby ustawić się w odpowiednią stronę i teraz nie ma już problemu z wjazdem/wyjazdem. Tylko większość ludzi nie zdaje Sobie sprawy, że stając na środku, blokują przejście komukolwiek + może zrobimy jakąś mapkę/plan ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi