NIKT Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Siema. Dzwoniłem z ciekawości po autoszkołach z zapytaniem czy jeśli zapiszę się ze znajomymi (4 osoby) to czy dostanę jakąś zniżkę grupową na kat A, ponieważ autoszkoły mają czasami takie promocje. W jednej autoszkole dostałem (hmmm "kpiącą/prześmiewczą") odpowiedz od Pani, że "jakby Pan przyszedł i zaoferował z 10 osób to moglibyśmy porozmawiać o kwocie hmmmm 1200zł osoba". W duchu wyzwanie zaakceptowałem i odpowiedziałem "Dobrze popytam wśród znajomych i jak uzbieram 10 osób to się do Pani zgłoszę" Pani mega zdziwiona wręcz zszokowana, a ja pytam Was czy byliby jacyś chętni na taką cenę ? Jeżeli byłoby więcej niż 10cioro chętnych to myślę, że i taką informację bym Pani podał i niech obniża bardziej To nie jest żadna obietnica czy oferta. Pytam z ciekawości bo skoro zamiast 1500zł można przycwaniakować Proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy i nierozpętywanie gównoburzy, a osoby chcące tak jak ja zaoszczędzić z 200-300 zł o wpisanie się w tym temacie. 1-4 . Ja i znajomi 5 6 1 Cytuj
Langus92 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnię dalej wśród znajomych. Może ktoś się skusi 0 Cytuj
ktoś ŁDZ Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 5-6 ja i znajomyWysłane z mojego HT16 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Brakuje 2ch osób. Rozmawiałem ponownie i cena 1200 zł jest "zagwarantowana". Zostaje tylko postawić Panią przed faktem dokonanym i sprawdzić czy nie wycofa się z danego słowa. W razie czego można by korzystać częściej. Edytowane 16 Marca 2019 przez NIKT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Radsoon Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Autoszkola Turbo oferuje za 600 zł kat A, na forum ogłaszali nawet. Z dofinansowaniem. 0 Cytuj
ktoś ŁDZ Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Autoszkola Turbo oferuje za 600 zł kat A, na forum ogłaszali nawet. Z dofinansowaniem. To prawda.Byłem i się wszystkiego dowiedziałem, wniosek pobrałem. Przyznam że bardzo mili i sympatyczni oraz pomocni ludzie pracują w tej autoszkole. Szczególnie pan Sebastian, który zaangażował się i dowiadywał się o możliwość zmiany klauzul we wniosku dofinansowania. Za co mu serdecznie dziękuję. Niestety forma dofinansowania sprawiła, że nie mogę z tego skorzystać.Wypełnia się wniosek o dofinansowanie, który musi podpisać pracodawca. Na wniosku jest m.in. klauzula że pracodawca zobowiązuje się do podpisania umowy gdy wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony. U mnie w pracy jest to nie do przeskoczenia (korporacja, produkcja). Nawet gdybym podpisał dodatkową, zabezpieczającą umowę między mną a firmą (moim zdaniem mało elastyczne osoby w HR, tylko tyle mogę dodać). No i brak kożyści dla pracodawcy z tego szkolenia, jeszcze usłyszałem.Przypuszczam, że firmy transportowe i tzw. prywaciarze bez problemu na tą formę przystaną.Wysłane z mojego HT16 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Robaszek Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Prywaciarz by podpisał gdyby to był kurs np. na wózki widłowe bo by miał osobnika do darmowej jazdy w robocie na wózkach. A tak to wątpię że bez jakiś dodatkowych zachęt by na to poszedł. Lepiej dać te 600zł więcej i zrobić sobie kurs samemu. Sam mam kurs na wózki i nigdzie u prywaciarzy się do tego nie przyznawałem bo bym musiał jeździć wózkiem w godzinach pracy. Takie życie trzeba patrzeć na swój interes i nie liczyć na firmę szczególnie małą jakich wiele. 1 Cytuj
ktoś ŁDZ Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Prywaciarz by podpisał gdyby to był kurs np. na wózki widłowe bo by miał osobnika do darmowej jazdy w robocie na wózkach. A tak to wątpię że bez jakiś dodatkowych zachęt by na to poszedł. Lepiej dać te 600zł więcej i zrobić sobie kurs samemu. Sam mam kurs na wózki i nigdzie u prywaciarzy się do tego nie przyznawałem bo bym musiał jeździć wózkiem w godzinach pracy. Takie życie trzeba patrzeć na swój interes i nie liczyć na firmę szczególnie małą jakich wiele. Wysłane z mojego HT16 przy użyciu Tapatalka Myślałem że wszelkiego rodzaju umowy są z kursantem. Edycja: Zamieniłem treść na obrazek. 0 Cytuj
wet1407 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 A co to za szkoła i gdzie? 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Szkola ma 2 filie w lodzi i 1 w zgierzu.Kurs jest na motocyklu Yamaha MT 07.Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Mrozu Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 @NIKT to ta autoszkola ma bardzo skomplikowana nazwe😂 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 [mention=2805]NIKT[/mention] to ta autoszkola ma bardzo skomplikowana nazweBardziej niz Ci sie wydaje.Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
NIKT Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 Kto chciał to napisał do mnie lub zadzwonił i się dowiedział wszystkiego. Nazwy szkoły nie podawałem oficjalnie specjalnie ponieważ: po pierwsze jestem osobą bardzo interesowną po drugie na razie jest to pisane palcem po wodzie co za tym idzie - do momentu, aż pierwsza grupa w tej cenie by nie skorzystała nie ma sensu ogłaszać wszem i wobec nazwy szkoły po trzecie zaraz by dzwoniono do autoszkoły z pytaniem czy to nie fejk i czy aby na pewno (już dzwoniono i dzisiaj mi o tym powiedziano) po czwarte jeśli się nie uda nie chcę puścić famy i robić antyreklamy autoszkole. Przy okazji obdzwoń wszystkie autoszkoły, spotkaj się z właścicielami, rozmów się z każdym z nich i napisz temat podając wszystko na tacy jeśli chcesz Wracając do tematu. Właśnie jestem po ostatniej rozmowie. Limit osób został ustalony na minimum 4 osoby (już nie 10) i jeśli przyjdzie grupa 4 osób zapisać się i powie, że jest z Forum Łódzkich Motocyklistów ma być 1200 zeta. W związku z powyższym grupa już się zebrała więc resztę info podam jak faktycznie okaże się że Pani nie poleciała w i faktycznie zawoła 1200 zł, ponieważ na razie jest wszystko "na gębę", a każdemu musi pasować czas i miejsce aby w tym samym momencie się zjawili zapisać się na kurs. 0 Cytuj
gary Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 Z tematu co prawda nie skorzystam ale szacunek Kolego @NIKT, za tak rozważne i rozsądne rozegranie tego tematu! Jak dobrze, że w dobie "internetów", niektórzy wiedzą jak postępować i działać aby skutecznie i bezpiecznie coś zorganizować. Powodzenia w załatwianiu upustów i potem na samym egzaminie!!! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi