LUBIANY Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Użytkowników Hondy CBF proszę o opinie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nikt nie bryka CBF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 co tu pisać ,' "chciała by dusza do raju" z tego co tylko czytałem o tym modelu to same superlatywy , nie na darmo służą w policji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziar Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Długo szukałem czegoś dla siebie na pierwsze moto. Padło na CBF600. Może to nie 1000 jak w temacie ale słabsza siostra daje radę i jest cholernie wygodna i sprawna. Jestem zadowolony do tego stopnia, że kiedy bede szukał czegoś większego to CBF1000 jest na szczycie listy LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micollio Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Fajna maszyna, wygodna i ze sportowym zacięciem. Piec bardzo elastyczny na 6-stym biegu od 60km/h można odkrecać. Bardzo Polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi