Shido Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dla tych co jeszcze nie widzieli na Facebooku: Rozpoczęcie sezonu 201913 kwietnia, sobota, godzina 10 w Atlas Arenie! https://www.facebook.com/events/966775396853735/?ti=cl Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bujak08 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jak miło że jest informacja dla osób nie posiadających FB Jak zawsze ok kilku lat będę obowiązkowo . Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Popieram przedmówce. Nie każdy ma FB, a im wcześniej wiadomo tym łatwiej dostosować swój grafik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ale mi prezent imieninowy zrobiliscie 😎👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk698 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jeszcze trochę i będzie się działo ! dzięki za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Nie mam fejsa, a teraz już wiem o terminie. Dzięki!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Fajnie - już wpisuję w dyżury na "NIE" 😉 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Również planuję być 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alc80 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 No to mam deadline na naprawę Hondzinki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk698 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) 9 godzin temu, alc80 napisał: No to mam deadline na naprawę Hondzinki Naprawiaj dopóki pogoda nie rozpieszcza 😝 Edytowane 7 Lutego 2019 przez Patryk698 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Również będe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Sobota, 13 kwietnia 2019 o 10:00 – 16:00 Atlas Arena al. Bandurskiego 7 Wjazd od aleja Unii Lubelskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alc80 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dnia 7.02.2019 o 20:41, Patryk698 napisał: Naprawiaj dopóki pogoda nie rozpieszcza 😝 Naprawione! A rano było jeszcze... no powiedzmy, że mało wiary było jeszcze że się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Rozpoczęcie coraz bliżej już się doczekać nie mogę Jakaś ekipa ze Zgierza będzie się spotykać na MC ? ja już tak zapobiegawczo się dopytuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 na 95% ruszymy z MC EZG. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Gdybyście nie widzieli to wrzucam plakat z rozkładem godzinowym Rozpoczęcia Sezonu. Czekamy na Was od 10.00. Wjazd od al. Unii Lubelskiej; A kulminacją o 14.00 będzie parada. Takiej trasy jeszcze nie było. W trakcie imprezy - wiele atrakcji 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jest jakiś plan aby ustawić się kilka minut przed, i zajechać większą grupą ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dnia 31.01.2019 o 04:45, Bujak08 napisał: Jak miło że jest informacja dla osób nie posiadających FB Jak zawsze ok kilku lat będę obowiązkowo . Pozdrawiam Jestem w Łodzi od pierwszego rozpoczęcia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAJS Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dnia 3.04.2019 o 12:52, AndrzejM napisał: na 95% ruszymy z MC EZG. raczej na 100 , a wcześniej tradycyjna kawka 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ze strony wschodniej ktoś się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajd Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 31 minut temu, Toschie napisał: Ze strony wschodniej ktoś się wybiera? Ja z Olechowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 12 godzin temu, Lucass napisał: Jest jakiś plan aby ustawić się kilka minut przed, i zajechać większą grupą ? pewnie spotkamy się pół godziny wcześniej pod Auchanem i pojedziemy grupą 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 4 godziny temu, DAJS napisał: raczej na 100 , a wcześniej tradycyjna kawka 😉 To i ja się na tę kawkę podłącze bez tego nie ma jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 A wieczorem Afterek Szykujcie się 🍻 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Oby tylko pogoda dopisała. Bo na dzień dzisiejszy nie jest rewelacyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi