Lazienkowicz Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Witam, Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z cateringiem pudełkowym? Która firma ma najlepsza ofertę? Aktualnie żywię się u Forma u Dyby, ale zastanawiam się czy w Łodzi nie ma lepszej opcji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 U mnie w korpo jedza i: "Polecam catering pandieta.pl . Koszt to okolo 39 -42 zł za dzień . kod promocyjny : 710 Jadłem też z lilyondiet.pl i tez spoko było ale przycinali w kulki z kcal" To jedna z opinii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panartur Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Moja dziewczyna sobie zamawiała jakiś czas temu taki katering. W dwóch firmach. Pierwsza firma jej nie odpowiadała bo jedzenie było takie sobie w smaku. Niedobre a poza tym były kuriozalne dodatki, jak na przyład ogórek kiszony na drugie śniadanie. Druga firma z kolei była smaczniejsza ale droższa. Po miesiącu zrezygnowała. Udało jej się nieco schudnąć ale doszła do wniosku, ze sama by sobie smaczniej ugotowała i w dobrej cenie Najlepiej zamów sobie zestawy startowe w kilku firmach i zobaczysz czym to pachnie oraz w której firmie jedzenie Ci najbardziej smakuje. Bo w Łodzi jest tego obecnie od groma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazienkowicz Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Aktualnie mam 2 miesiąc u PanDieta i jestem zadowolony. Zestawów startowych nie polecam. Zestaw startowy może się różnić od rzeczywistości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi