_Pablo_ Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 witam , szukam chętnych na wypad do Rumuni. Skład na wyjazd jest na razie 4 motocykle i jak jest ktoś chętny to zapraszam :-) . Plan jest mniej-więcej taki : - wyjazd rano 30.06.12 (sobota) z Tychów- osoby z dalszych zakątków Polski zapraszamy w piątek wieczorem. - w pierwszy dzień planujemy dojechać do Tokaju, żeby sprawdzić czy wino prosto od krowy jest smaczne. -następnego dnia wpadamy na Rumunie i od tego mometu postanowilismy nie robic konkretnych planów co do trasy, ale trzymamy sie kilku założen tzn. napewno chcemy przejechac Transalpine i Transfogaraską, wąwóz Bicaz, zamek Draculi, rzucic okiem na Bukareszt i dalej w strone morza Czarnego. - co do morza to to tam jakis drobny odpoczynek w jakiejś Rumuńskiej miejscowości albo Bułgarskiej- nic scisle określonego. - jak już dobrze wypoczniemy to dalej w poprzek półwyspu Bałkańskiego do Serbii. - w tym momecie w zależności jak będzimy stali z czasem albo kierunek Węgry, albo opcja, żeby przez najprawdopodobniej Czarnogóre przeleciec nad Adriatyk i tamtędy wybrzeżem kierować się na północ do Polski. - dłuższa wersja zakłada jakies 4500 km, a krótsza mniej - na wyjazd planujemy 2 tygodnie - śpimy w namiotach, badz jak sie znajdzie jakas nie za droga kwatera to też się skusimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 To jest dokładnie temat, o którym myślę od dwóch dni, dzisiaj nawet przeglądałem w sieci filmiki z transfogarskiej i miałem w najbliższych dniach sam wysłać takie zapytanie. Skoro już jednak propozycja padła to powiem tak. Do 29 czerwca pracuję do wieczora i gdyby wyjazd był rano 30 czerwca z Łodzi to na bank bym zdążył a do Tych nie potrafię się na razie określić jak to wyjdzie. Będę śledził wątek i bliżej terminu wyjazdu kontaktował się, żeby się jakoś dograć. I jeszcze jedno, daj znać jakimi motocyklami jedziecie i jakie przewidujecie prędkości przelotowe bo może ze swoją "półlitrówką" niepotrzebnie w ogóle się wychylam. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 spoko dasz radę . Tempo będzie wycieczkowe nie wyścigowe. Jadą też honda cbf650 i suzuki 650 także nie ma kłopotu. Masz wiadomość na priva to zobacz ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakos117 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 ja bardzo bym był chetny do tego wyjazdu mógłym jakis kontakt dostac zebyśmy pomówili o tym :)pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Niestety, bardzo chętnie bym pojechał ale ja mam 15 dni wolnego w ciągu roku i 6 już wykorzystane. Chciałoby się mieć więcej i śmignąć z wami, a tak pozostaje wam życzyć udanej wyprawy i spokojnej szerokiej drogi. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi