Skocz do zawartości

MZ ETZ 250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto moj pierwszy moto rok produkcji 1984 jesli dobrze pamietam , lakier oryginalny , jestem drugim wlascicielem .

post-85-0-89425800-1311956773_thumb.jpg

post-85-0-52618500-1311957149_thumb.jpg

Opublikowano

Warto zajrzeć do powitalni :)Widać legendarna maszyna. Tylko słabe zdjęcie w dodatku tylko jedno - nie ma co oceniać.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Warto zajrzeć do powitalni :)Widać legendarna maszyna. Tylko słabe zdjęcie w dodatku tylko jedno - nie ma co oceniać.

Zdjęc będzie wiecej cierpliwosci :smile: o moze tutaj cos lepiej ;)
Opublikowano

WOW! Ciesze się, że taka perełka niemieckiej motoryzacji jest jeszcze na chodzie :PNie może Cię zabraknąć na kolejnym grillu :biggrin:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

sam mam w garażu 150 z 88"

to pokaz etke ;) sam teraz opyliłem 150 89' srebrna
  • 1 rok później...
Opublikowano

tez mialem kiedys taka przczulke zawsze mi sie podobalo jak gwizdze na pierwszym biegu :riding:

Opublikowano

jak gwizdze na pierwszym biegu

to przez przełozenie z wału na skrzynię,kołem zębatym

miałem wszystkich chyba z siedem i jaw itp, w tamtych czasach to były maszyny,chociaż jeszcze w zeszłym roku uganiałem etz 150.To były moje "początki" poważniejszych motocykli,miło się to ogląda tylko zdjęcia słabe

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

Ja też ujeżdżałem z tego samego roku ,tylko czerwona i z obrotomierzem , do tej pory żałuje że ją sprzedałem. W swoich latach świetności to był szał na te moto,przychodziły w skrzyniach a na Nawrocie w sklepie były kolejki bez końca i zapisy. :drool:

Opublikowano

Czekalem na taki sprzet w galerii:) Dobre rokowania ma taki motocykl i drugi wlasciciel calkiem niezle:) dopiesc ja troche i bedzie super

Opublikowano

Ale będzie jakaś przeróbka odrestaurowanie czy coś.... np. litrowy silnik :P...  czy zostaje w oryginale.

:P
Opublikowano

Panowie, przecież autor tematu ostatni raz na forum był w sierpniu 2011 roku. Maszyna piękna, ale nie wiadomo czy on w ogóle ją jeszcze posiada.

Opublikowano

Panowie, przecież autor tematu ostatni raz na forum był w sierpniu 2011 roku. Maszyna piękna, ale nie wiadomo czy on w ogóle ją jeszcze posiada.

upssss....

:P
Opublikowano

Moje początki miałem MZ etz 150 fajne moto :smile:

Opublikowano

Ja takiej już bym nie sprzedał .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne moto -dla mnie tylko w oryginale-.Pojeździł bym taką maszyną,brat cioteczny woził mnie przed laty MZ 250 TS -to była frajda.

Opublikowano

Wspomnień czar...

MZ posiadałem tez 250 ale jeszcze w starszej wersji TS-1. Nie mniej jednak i na ETZ się latało. Odpicować i jeździć :P

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tez miałem kiedyś 2 sztuki ETZ 250 i TS250/1 Kilka ładnych tysięcy kilometrów natłukłem "kompresorem" ;):smile:

Moc i satysfakcja, bez kompromisów :P;)

Opublikowano

Ehh moje pierwsze poważne moto... (na tamte czasy) łezka w oku się kręci.....

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin: