DirkPitt Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam oto moj pierwszy moto rok produkcji 1984 jesli dobrze pamietam , lakier oryginalny , jestem drugim wlascicielem . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Warto zajrzeć do powitalni :)Widać legendarna maszyna. Tylko słabe zdjęcie w dodatku tylko jedno - nie ma co oceniać. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirkPitt Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Warto zajrzeć do powitalni :)Widać legendarna maszyna. Tylko słabe zdjęcie w dodatku tylko jedno - nie ma co oceniać.Zdjęc będzie wiecej cierpliwosci o moze tutaj cos lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 WOW! Ciesze się, że taka perełka niemieckiej motoryzacji jest jeszcze na chodzie :PNie może Cię zabraknąć na kolejnym grillu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 sam mam w garażu 150 z 88" 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 sam mam w garażu 150 z 88"to pokaz etke sam teraz opyliłem 150 89' srebrna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 tez mialem kiedys taka przczulke zawsze mi sie podobalo jak gwizdze na pierwszym biegu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jak gwizdze na pierwszym biegu to przez przełozenie z wału na skrzynię,kołem zębatym miałem wszystkich chyba z siedem i jaw itp, w tamtych czasach to były maszyny,chociaż jeszcze w zeszłym roku uganiałem etz 150.To były moje "początki" poważniejszych motocykli,miło się to ogląda tylko zdjęcia słabe 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja też ujeżdżałem z tego samego roku ,tylko czerwona i z obrotomierzem , do tej pory żałuje że ją sprzedałem. W swoich latach świetności to był szał na te moto,przychodziły w skrzyniach a na Nawrocie w sklepie były kolejki bez końca i zapisy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czekalem na taki sprzet w galerii:) Dobre rokowania ma taki motocykl i drugi wlasciciel calkiem niezle:) dopiesc ja troche i bedzie super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ale będzie jakaś przeróbka odrestaurowanie czy coś.... np. litrowy silnik ... czy zostaje w oryginale. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy2004 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Panowie, przecież autor tematu ostatni raz na forum był w sierpniu 2011 roku. Maszyna piękna, ale nie wiadomo czy on w ogóle ją jeszcze posiada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Panowie, przecież autor tematu ostatni raz na forum był w sierpniu 2011 roku. Maszyna piękna, ale nie wiadomo czy on w ogóle ją jeszcze posiada. upssss.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Moje początki miałem MZ etz 150 fajne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja takiej już bym nie sprzedał . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Fajne moto -dla mnie tylko w oryginale-.Pojeździł bym taką maszyną,brat cioteczny woził mnie przed laty MZ 250 TS -to była frajda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wspomnień czar... MZ posiadałem tez 250 ale jeszcze w starszej wersji TS-1. Nie mniej jednak i na ETZ się latało. Odpicować i jeździć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Tez miałem kiedyś 2 sztuki ETZ 250 i TS250/1 Kilka ładnych tysięcy kilometrów natłukłem "kompresorem" 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ehh moje pierwsze poważne moto... (na tamte czasy) łezka w oku się kręci..... 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi